selam arkadaşlar,
Benim mct ile şarköy gezisine gittim. Başıma gelenleri aktarayım.
Tekirdağa yaklaşık 50 km kala 5. viteste normal giderken birden boşa alıp tekrar 5 e atmaya başladı. Sonra bi ara düşük viteslerde de yapmaya başladı ama sonuçta gitmeye devam ettim. Tekirdağ da yarım saat mola verdik, sonrasında normal gitmeye başladı ancak şarköy yolu girişinde yine yaptı aynı şeyi. Gitmeye yine devam ettim, hiç değilse şarköye ulaşayım orada baktırırım diye, ancak yolu yarılamışken stop etti. Motor saat gibi çalışıyor, görünürde hiçbir sorun yok ama vitesi 1 e takar takmaz stop ediyor. Kaldım yolda.
Sağolsun Halis abi yetişti yardıma, çekti motoru şarköye kadar, inceliyoruz motoru tamirci arıyoruz. bi genç geldi, beyin'in olduğu yere bir elini soktu, motor başladı gitmeye, gayet güzel sorunsuz, zannettik beyine giden kablolardan biri çıkmış fark etmemişiz. o gün öyle geçti,
Ertesi gün sabahtan yine sorun yok çalışıyor, tam yola çıkacaz beraber yine yapmaya başladı. Vitese alınca stop ediyo. Parmak atıyorum olmuyor
Neyse mecbur gittim tamirciye.
Komple söktük motoru, nereye baktıysak sorun yok, deli etti...
Depoyu sökerken benzin kablosu yırtıldı, battı heryer...çıldırdım iyicene,
bu arada bi dedik elektirkçi görsün, oto elektirikçi çağırdık. Adam 3 dakkada halletti. Ne yaptığınıda söylemedi. meslek sırrıymış??
Neyse o gün bu gün çalışıyo, yolculuğu zehir etti ayrı...
Bu arada yolda kalmam sırasında yardımcı olan herkese, başta Halis abi, tekirdağ lı arkadaşlara teşekkür ederim. Sağolunuz...