Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Temmuz 2007, 08:56
Özlediniz demi beni?
bakıyorumda herkes kendi aleminde. ee ? Ne zaman buluşuyoruz?
ben zinciri değiştirdikten sonra gaza yüklendiğimde bir çırpma sesi galiyor ama motorun içinden sanki. bu sesi bulmakla uğraşmaktayım. bir de debriyajımla ilgili sorun olduğu kanaatindeyim.
Metin beni arıyomuşsun ben burdayım. Erman madem gebzeye geçtin arasana be baba beni? görüşelim. zaten Barış öldü moralsizim morale ihtiyacım var.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
-
09 Temmuz 2007, 11:58
....
H.B. WHİTECROW ben modifiye yapmak istiyorum mesela ön tarafı kaldırmak istiyorum.Ben bursa iznikte yamaha sevisliği yapıyorum ama satış kısmındayım sadece.Bana modifiye konusunda yardımcı olursan sevinirim senin yardımcı olabiceğini sölediler.Eğer msn verirsen daha rahat iletişime geçebiliriz.
-
09 Temmuz 2007, 12:37
WhiteCrow adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar fikrinizi alayım dedim motora sanal bi modifiye yaptım egzost ları bu şekilde yapıp depoya ve ön çamurluga bu şekilde derinligi olan sticker yaptırmak istiyorum ne dersiniz
bence güzel bi görüntü olur motor zaten güzel ne yapsan yakışır abi buna
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
-
09 Temmuz 2007, 12:52
hg poseidon o sanal modifiyedeki modifiye sadece depo ve camurluktaki sticker yapıştırmaydı digerleri motorun modifiyeli hali o şekilde.
şabanım şabanım,
ön çamurluk güzel durmuş ama egzozların şimdiki hali çok daha iyi bence
-
09 Temmuz 2007, 15:25
vay gökanım hoşgeldin sende gözüme garip görünmeye başladı biliyorsun beni takaınca takıyorum
poseidon23 adlı üyeden alıntı
H.B. WHİTECROW ben modifiye yapmak istiyorum mesela ön tarafı kaldırmak istiyorum.Ben bursa iznikte yamaha sevisliği yapıyorum ama satış kısmındayım sadece.Bana modifiye konusunda yardımcı olursan sevinirim senin yardımcı olabiceğini sölediler.Eğer msn verirsen daha rahat iletişime geçebiliriz.
tamam ekledim seni poseidon bende bu modifyeyi servis ustama yaptırdım oda kırmadı ugraştı fikir olarak yardımcı olabilirim sana ancak. görüşürüz
-
09 Temmuz 2007, 15:54
hobaraaaaaa
barışım ne balatası debriyajmı
ben yeni değiştirdim
ama bendede bi sıkıntı var sanki
...tın tın giderim abi....
-
09 Temmuz 2007, 16:01
vay gökanım hoşgeldin sende gözüme garip görünmeye başladı biliyorsun beni takaınca takıyorum
tamam ekledim seni poseidon bende bu modifyeyi servis ustama yaptırdım oda kırmadı ugraştı fikir olarak yardımcı olabilirim sana ancak. görüşürüz
hee
unutmuştum son halini
yukarı bakık yapmuştın tmm
o benim pek hoşuma gitmedi söliim yani garip durdu nedense
-
09 Temmuz 2007, 16:25
merhaba arkadaşlar,
aramızda Bursa dan kimse var mı, galiba iznikten bir arkadaşımız var
motor almak için ehliyetimi bekliyorum
kask, mont, eldiven ve dizlik araştırmam devam ediyor
ilk mesajı yazdığımda ilk 10 sayfayı okumuştum
şimdi 40. sayfadayım, umarım geçen seneki problemler hala devam etmiyordur
motoru alır almaz ilk iş olarak sisy bar yükselteceğim, sonra da aynayı değiştirip sis far ekleteceğim
onun ahricinde yapmam gereken bir şey var mıdır
şimdiden teşekkürler,
görüşmek üzere
-
09 Temmuz 2007, 17:01
ön cam taktırdım acayip rahatsız etti sonra gittim söktürdüm camdan seken rüzgar yüzüme geliyodu kasksız kullanamadım kaskı takıncada tam cama denk geliyo cok ses yapıyodu cam taktıran arkadaşlar memnunmu acaba yoksa benim taktığım camdamı ayarsızlık vardı anlamadım
-
10 Temmuz 2007, 10:17
Günaudın arkadaşlar Evet iznikten bi arkadaş var :D benim :D.Dün whiyecrow'la baya bi sohbet ettik.1 Hafta içinde Motorun Ön tarafını kaldıracam biter bitmezde resimlerini atarım fikirlerinizide alırım :D.Dün biraz yoğundum şu yamaha kanpanya yaptığı için berbat motor satıypruz pc başına oturamıyorum ya:D.Hepiniz mutlu kalın :D
-
10 Temmuz 2007, 14:26
turunculu adlı üyeden alıntı
ön cam taktırdım acayip rahatsız etti sonra gittim söktürdüm camdan seken rüzgar yüzüme geliyodu kasksız kullanamadım kaskı takıncada tam cama denk geliyo cok ses yapıyodu cam taktıran arkadaşlar memnunmu acaba yoksa benim taktığım camdamı ayarsızlık vardı anlamadım
ben taktım çok memnunum seninkinin tipi nasıldı?
metin sanırım debriyaj balatasını taktıktan sonra teli ayarlamamışız bayağı bir böyle gittim kaçırmaya başladı götürdüm ustaya baktı ayarladı bir müddet iyiydi ama sanırım elime vericek şanzımanı. Bu aralar moralsizim motoru yıkayasım bile gelmiyor. bu hafta sonuda beylikdüzü bekoda olucam boynu bükük kalıcak macitin ama iş hayat zor işte.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
10 Temmuz 2007, 14:46
e barışçıgım yapma böyle salma kendini, haftasonu motorla beklioruz seni.. hem buluşalım diyodun.. atla motora gel.. metemen abiyide ayarlarız
şu mct leri yanyana getirelim artıkın yaw.. tabi diğer arkadaşlarda gelebilir tanışma kaynaşma olur..
-
10 Temmuz 2007, 14:50
Ahhh Şöle Yeni resimler atsalarda biraz fikir edinsek macitimin modifiyesi için :D:D
-
10 Temmuz 2007, 16:47
exile adlı üyeden alıntı
e barışçıgım yapma böyle salma kendini, haftasonu motorla beklioruz seni.. hem buluşalım diyodun.. atla motora gel.. metemen abiyide ayarlarız
şu mct leri yanyana getirelim artıkın yaw.. tabi diğer arkadaşlarda gelebilir tanışma kaynaşma olur..
kanka gelmek sorun diilde o yorgunlukla pazar gecesi nasıl dönecem? Bir de hangi aralıkta çıkıp dolaşacaz Cumartesi sabah giricem Bekoya pazar gecesi falan çıkıcam.
yaa yaaa
sağlıcakla.
-
10 Temmuz 2007, 17:09
barış bekoya gelince ara oğlum
hemen arkasında oturuyorum bren
çişim geldi de bi çık yüzünü görelim bari
hobaraaaaa
...tın tın giderim abi....
-
10 Temmuz 2007, 18:29
tamam ararım yaklaştığımda ararım hatta süslenesin diye vakit tanıyalım sana bide tc deki banner ne alemde?
sağlıcakla.
-
11 Temmuz 2007, 00:24
önemli değil kardeşim,
mademki arkadaşlarımız MCT250 kullanıcılarını bir çatı altında toplayarak BİLGİ ALIŞVERİŞİ VE TECRÜBELERİN dilegetirldiği bir topic açmışlar, bende senin yazına istinaden, elimden geldiğince tecrübelerimden sözetmek istedim.
MCT nin lastikleri malesef şamriyelli (içlastik) yani, patladımı yama yapacaksın
2mt halat derken, halat kilitden sözettim
daha fazla bilgiye ihtiyacın olacak olursa, yaz yeter.....
ben mutlaka yanıt veririm.
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim Özer,
çok faydakı bilgiler verdin
2 m halat olayını hiç düşünmediydim
yedek lastik olayını ise hiç ama hiç düşünmedimmm
bu arada lastikler tubless mi iç lastikli mi
iç lastikli isee bi de lastik değiştirmeyi yama yapmayı öğrencez desene
-
11 Temmuz 2007, 01:26
mrb arkadaşlar ben mct 250 almak istiorum ama kararsızım bir seçenek daha var oda kanuni tiger sizce hangisini almalıyım mct250 mi yoksa tiger mı yardımcı olursanız çok sevinicem
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
-
11 Temmuz 2007, 01:44
Özer adlı üyeden alıntı
önemli değil kardeşim,
mademki arkadaşlarımız MCT250 kullanıcılarını bir çatı altında toplayarak BİLGİ ALIŞVERİŞİ VE TECRÜBELERİN dilegetirldiği bir topic açmışlar, bende senin yazına istinaden, elimden geldiğince tecrübelerimden sözetmek istedim.
MCT nin lastikleri malesef şamriyelli (içlastik) yani, patladımı yama yapacaksın
2mt halat derken, halat kilitden sözettim
daha fazla bilgiye ihtiyacın olacak olursa, yaz yeter.....
ben mutlaka yanıt veririm.
sağol Özer
ben de halat kilit anladıydım zaten
benim apalı garaj imkanım yok
kışın arkadaki otopark gibi yere ağaç altına bırakmayı düşünüyorum
bunun için o halat kilit çokk işe yarayacak gibi
yazın da tam evin karşısındaki elektrik direğine bağlarım artıkk
bugün iş çıkışı bayiye gittim (yine)
yeni kişilerle tanıştım
sağolsun herkes yardımcı oluyor
şimdi gelelim yapacaklarıma
hemen bir koruma demiri taktıracağım
sis far takacağım, bayi ilk başta masraf yapma, farları güçlendir yeter dedi
kornayı değiştireceğim
debriyaj teli değiştirmeme gerek var mı bilmiyorum ama yedekleyeceğim
bir de bulabilirsem reflektörlü bant ile motorun arkasına birkaç yapıştırma yapacağım, belki kötü görünecek ama geçende az kalsın bir motorcu eziyordumm :(
86.sayfadayım
oku oku bitiremedimm
bursaya gelirseniz beklerim arkadaşlar
burada cumalıkızığa kahvaltıya falan geliyorlar motorcular
daha bir sürü yere gidiyorlar
şöyle bi tecrübe edimmm kocael istanbul balıkesir ayvalık gezicem kısmetsee
enson askerde şafak saydıydım yavv
-
11 Temmuz 2007, 09:11
Miyamoto Musashi adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlar ben mct 250 almak istiorum ama kararsızım bir seçenek daha var oda kanuni tiger sizce hangisini almalıyım mct250 mi yoksa tiger mı yardımcı olursanız çok sevinicem
dostum aramıza hoşgeldin fiyatlar ortada kanuninin fiyatını bilmiyorum ama ikinci eli bile 3000 3500 civarında ve tek silindirli bir makine bizim mct ise hem çift silindir hemde sıfır kmsi 3250 ytl forumda her iki başlığa da bak ama burda tiger sayfası pek aktif değil sanırım. gerisi sana kalmış.
sağlıcakla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler