'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
@white sen şu susturuculu halinin resimlerini bir koy da ona göre bir fikir edineyim. olmadı sağ sol olarak değiştiricem. artçı peglerinin açılarını düşürmem lazım.
sağlıcakla.[/QUOTE]
Burdaki susturuculu hali arbetus. motoru alınca ses için bir video koymaya çalışacam.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-103.html
izinde olduğumdan dolayı mesajını şimdi aldım yağ olayı çok basit
1,8 lt yağ koyacaksın alt tapayı açıp ordaki yağı ölçmen anlamsız çünkü ordaki yağ eksilmiş olacağından seni yanıltır
kışın ince yağ koyacaksın 15-40
ama yazın 20-50 koyacaksın sebep : yazın hava sıcak olduğuından 20-50 yağ tam kıvamında olacaktır ancak daha ince yağlar 15-40 gibi zaten sıcaktan daha incelecek ve işlevselliği azalacaktır
yağ meselesi bu kadar basit
hangi marka yağı koyacağına ise kesen karar verecek en nihayetinde hepsi aynı işi görüyor en fazla fark 5000 km de değilde 7000 km de yağ değiştirirsin
bu budur kardeşim kolay gele
...tın tın giderim abi....
metemen ilginden dolayı çok teşekkür ederim, parmaklarına ve ellerine sağlık. verdiğin bilgilerin bazılarını tecrübe ederek (biraz acı oldu), bazılarını ise netten buldum. eğer ki geçemiş sayfalara bakarsan (103) yağ ile oraya birkaç bişey ekledim belki benim gibi bu bilgilere ihtiyac duyan olurda, gerekli bilgiye sahip olupta bu bilgilerini paylaşmayan mct ciler olur düşüncesiyle. yardım edene de etmeyene teşekkür ederim. sağlıcakla kal. bu arada iznini nerde geçirdin hayrola? netten bayağı bi uzak kaldın. inşallah bende ağustos gibi ayrılacam ama sık aralıklarla girerim nete.
arbetus yazına cok guldum kanka ubdeh hastalıgı bravo valla dostum dedıgınn gıbı bu arkadasın dunyadan haberı yok
Doğruya doğru 3250 nerde 4100 nerde daha sonra 5500 e RR class alıcam der ki hatırlarsan yamaha cygnus scooter mı mct mi diye girmişti topice. bu arada bu akşam 6000 kmyi deviricem. hayırlı olsun.
@white bu susturucu dediğin borular mı? bunlarla ses düzgün çıkıyor mu?
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hayır o borular ın iç kısmına ayrıca delikli agızları kapalı bir boru yerleştirdik susturucu görevi görsün diye o olmassa cok fazla ses cıkıyor rahatsız edici şuan tok bir ses var tam olmasada işlev görüyor egzost u yaparken yapılması lazım aslında sen öle yaparsın egzost cu nasıl yapacagını iyi bilir birer susturucu taktırırsın.
Arkadaşlar Kaliteli Zincir İsteyen varsa benden alabilirsiniz.
ÇEK malı Oringsiz Zincir...........................................4 0ytl. (Kaliteli)
ÇEK malı Orinli Zincir............................................ ..165ytl.(Kaliteli)
KORE malı Oringli Zincir............................................ 85ytl.(Kaliteli)
ÇİN malı Oringli Zincir............................................ ..30ytl.(Artık Şansına)
ÇİN malı Oringsiz Zincir............................................ 15ytl.(Artık Şansına)
Yurakıdaki zincirler çook kalitelidir bilgilerinize.(Çin Malı Zincir Hariç)
05359271141, 05333463690, jameka_34@hotmail.com
Jameika Nerde Bu Zincir Ya Benim Zincir Ikide Bir Ayarlanmasina Ragmen Ses Yapiyor Sinir Oldum Felan Yani
arbetus kardeşim kaskım evety speed fire explorer.iyi bi ortak nokta yartın heralde mt tsirtüm gelir....bu arada ayvalık tarafına yolu düşen mct sahibi arkadaşlar lütfen haber versin güzel bi etkinlik yapalım...
motorun son hali budur arkadaşlar boyandıktan sonra
offff
bütün mesajları okumadım ama bu MCT 250 güzel göründü
nasıl bu hale geldi
galiba çatalı uzatmışsınız
çok hoş görünüyor.
en güzeli başka bir yer
ismi bende saklı
only zaten 15 yaşıdna bir çocuk boşuboşuna topikleri kirletiyodu bir topicte 1 sene sonra motor alacagını ailesinin karşı çıktıgını yazmış.. üzülmenize dert etmenize değmez..
whitecrow motor şahane olmuş ellerine saglık. ama otoruş pozisyonun merak ettim..
bide rica etsem plakayı nereden bagladın arkasından bir yakın çekim alsak?
Tşk exile oturuş pozistyonu derken rahatlık acısındamı diyorsun kullanım acısındanmı pek bir degişiklik yok motor biraz yükseldi haliyle
kullanım açısından sormuştum white eller ve ayaklar önde kamburun çıkmıyodur umarım..
plakayı uygun bi zamanda arkdan çekebilrsen.. bende o şekilde baglamak istiyorum şimdiden teşşekkurler..
Zincir ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bana özel'den mesaj atabilirler, msn adresim jameka_34@hotmail.com, cep no. 05359271141 veya 05333463690 nolu telefonlardan ulaşabilirler.
km 16830 oldu
motorun sanki biraz torku düştü
sizce sebep nedir elleri görelim hayddiii hehehehe
...tın tın giderim abi....
zinciri değiştirdim eskisi haşat olmuş.tek zincir yetmedi 6 bakla eksik kaldı. taywan ya da kore malıydı. Benzin filtresini de değiştirdim. Saydam filtre taktım. benzinin gelip gelmediğini görebiliyorum artık. acelem olduğu için fazla uğraşamadım ama şu an sadece filtre ve karbüratör arasındaki benzin borusunu değiştirdim. o da saydam içi gözükebiliyor. bu sayede benzinde tortu olup olmadığını anlıyorum. Hatta ilk taktığımda depodan biraz pislik geldi filtreye. sanırım geçen temde motoru öksürten bunlarmış. Şuan bir sorun yok 6200 km'deyim.
sağlıcakla.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)