ya arkadaşlar eksozu nasıl kestirecem bilgi lütfen
nihayet yaptırdın haaaa
tebrik ederim kardeşim
...tın tın giderim abi....
Sagolasın WHİTECROW
aga daha motora kavusamadım insallah bu hafta sonu kavusuyorum
haala sehyirdısındayım malesef..
Neyse ilk işim arka on lastigi deiştirmek olucak kalın lastik manyak yakısıo yaa..
Hangi markayı oneriosun fiyatları hakkında varmı bib bilginiz bi de ebatları ??
ben duro dan aldım 150/90/15 65 ytl civarı bişiydi 150 lik oynama yapmadan oluyor daha genişi olursa motorla oynamak gerekecektir.
Whitecrow ben bu duro nun sitesine girdim senin bu taktırdıgın lastik hangi sınıfın lastigi
cunki orda cruiser veya chopper yok
high speed sınıfındaki lastiklerde heralde
bak link bu
burdaki HF-296C BLVD bu kod lu lastikmi seninkisi
http://www.duro.com.tw/english/motor...n/hst_2-en.htm
HF-296C BLVD evet bu nadir 150 olanı.
selam millet 5300 km oldum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
VE ALEYKUM SELAMDOSTUM BENDE 9800 KM OLDUM DAHA TIK DEMEDI MASALLAH
neeeeee 50 ytl mı ne dıyor bu servıs dostum kafayı sıyırmıslar herhal ben gıdıyorum abı varsa at yoksa canın sagolsun dıyorlar bazende ne borcu ole seymı olur dıyorlar bunlar sapıtmıs kekleyecek ınsan arıyorlar metemen kardesımın dedıgı gıbı yapabılırsın kolay gelsın
sevgili arkadaşlar hepinize çok teşekkürler , özellikle metemen sana .
dediğiniz gibi halletmeye çalışacağım.
yalnız ben metemenin resimlerini göremedim acaba sorun bendemi yoksa forumdamı .tekrar sağolun.
yaşasın rüzgar kardeşliği
kozmik!
kaça kaplattın CC barı?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
whitecrow ya sen 60 liraya almıştın dimi lastigi
ben nette yine araştırdım biras ama 62 $ a bulabildim en uygununu
aha linkte bu
http://www.motorturkmarket.com/duro_lastik.html
sen nerden almıştın aldıın yer netten sipariş olayına giriomu???
yoruom seni ama kusura bakma baba...
servis getirtmişti nadir 65 ytl veya 70 üzeri bişidi ama daha fazla degildi. başka bir firma bulman lazım ozaman yarın tekrar bi araştırırım olmadı ertesi, gün servise gidecem bakalım tel falan alabilrisem iletirim sana kargo yaptırırsın
sevgili metemen yakın ilgin için çok teşekkür ederim.yarın gündüz hemen hallaedeceğim ömrün uzun olsun.
birde motor rolantide cok titriyo bu konuda ne yapılmalı ben ngk yeni bujıler taktım ama sonuç alamadım ne yapmalıyım
yaşasın rüzgar kardeşliği
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)