motorun ilk yağ değişimi kaç km olacak ? yağın adını bilen var mı ? son olarakta zinciri hangi yağ ile yağlayacağız ? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
motorun ilk yağ değişimi kaç km olacak ? yağın adını bilen var mı ? son olarakta zinciri hangi yağ ile yağlayacağız ? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
1000 de değiştir. 10-40 4T motosiklet yağı tercihen Castrol, zincir için de Castor Chain Lubricant yoksa Würth
YOU WILL NEVER WALK ALONE
bu bilgiler '' pars 250 '' için geçerli değil mi ? ATAHUALPA
Merhaba Regal dd250e-9b motorum var. xenon far taktırmayı dusunuyorum. takan arkadaslar tecrubelerını paylasırlarsa sevınırım. nerede kaca taktırdıgınızı da soylersenız sevınırım. tesekkurler.
selam arkadaşlar bende erbel vr bende 1000 km de degiştiriyorum yagını 10 40 sehel kulanıyorum motorun yagını nekadar sık degiştirirsen motorun içi detemizlenir motorun uzun ömürlü olur benim rebelim 12 km 97 model daha motoruna anatar deymedi
Slm arkadaşlar bende aranıza katıldım
Pars 250 kullanan arkadaşlar bir organizasyon yapsanızda bir araya gelsek. İyi olmaz mı acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Çaylar benden söz ...
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
Ben evkurdan taksitle almayı dusunuyorum sizce alınmalımı Son Olarak?
[QUOTE=zendar;2594363]Ben evkurdan taksitle almayı dusunuyorum sizce alınmalımı Son Olarak?[/QU
Ustalara sormak lazım ama ben memnunum
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
Görünüşüne bayıldım ama çin olması korkutuyor beni.
Belki biliyorsunuz belkide haberiniz yok ama asya motor Pars 250 getirmeyecekmiş artık. Onun yerine daelimin 250 cc sini 6. aydan itibaren getirecekmiş. Fuarda görevlilerle konuştum onlar söledi. Yedek parça olayını söledim sıkıntı olmayacağını söylediler.
Arkadaşlar hepinize uzun bir aradan sonra merhaba. Çok yoğun olduğum için giriş yapamadım. Herkes umarım iyidir. Önceki yazılarımda bahsettiğim sorunlar devam ediyor ve sipariş verilen parçalara ilişkin hiçbir haber bile yok. Ben Mersin'e yerleşeli 5 ay oldu ve parçalar hala yok. Hiçbirşey de söyleyemiyorlar. Ne yapmalı acaba. Egzosttaki sarılık büyüyor, Ön balata ve disklerden gacur gucur sesler geliyor. Benzin depo kapağını acayip iç lastiklerle kapatıyorum ve çok yakıt tüketimi var. Bu tür durumlarda ne yapmalı, benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı? motor 9000 km ye dayandı motor. Burada havalar ısındı ve tam bir motosiklet memleketi. Bol güneş ve gezi... Herkese bol güneşli günler...
Merhaba arkadaşlar. İçinizde eksoz açtıran var mı ? Varsa nasıl açtırdınız ? Ayrıca memnunmusunuz ? Gerçi sayımız az ama olsun ben genede sorayım. Belki cevap yazacak birine raslarım
Nihayet rodaj dönemi bitti. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak
zendar kardeşim bencede evkura hiç bulaşma neredeyse %50 fazla fiyat koyuyolar üzerine. paran varsa git peşin al , yoksa daha küçük modelleri ara çok sıkıntı çekersin saygılar....
Merhaba arkadaşlar bende bir asya pars kullanıcısıyım artık. Ve bazı ihtiyacım olan aksesuarlara netten baktığımda ya çok dandik ve ucuz yada çok pahalı malzemeler var uygun fiyatların olduğu mağaza öneririseniz sevinirim.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Selamlar...
Arkadaşlar, motorumu satıyorum bilginize...
Site içinden almak isteyen arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olurum... Temiz bi motor yabancıya gitmesin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5452622/detay/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)