Kuba CG100 - CG100 Sport - CG150 Sport Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ağustos 2011, 20:38
Merhaba arkadaşlar,10 gün önce Dalaman'dan ikinci el(2011 model,1800 Km.de) bir kuba 150-25 aldım.Bindim ve Balıkesir'e geldim.500 Km yol yaptım.İzlenimlerim şöyle:
-Dış görünüş:10 numara
-Yol tutuş:8
-Motor:8 Motor daha rodajda kesin konuşmayacağım.İleride ne olur bilinmez.
-Titreşim:Minimum seviyede,
-Egzozt:Zırıltı yok ses güzel,
-Göstergeler:80 Km'ye kadar herşey güzel,daha sonra zıvanadan çıkıyor.
Yakıt:80 TL yakıtla 580 km.
Benim düşüncem:Ben sevdim,şehir içinde süper kullanımı olan makina.
Dahada güzel olacak inanıyorum.
İzlenimlerimi ve fotolarımı aktarmaya devam edeceğim.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
Reklamlar
-
15 Ağustos 2011, 18:41
Bugün servise gittim.Km,Devir saati ve depo üstü vites-yakıt göstergelerinin olduğu kısım değişmesi için rapor tutuldu ve gönderildi.Yenisi gelecek ve inşallah değişecek.
Şimdilik sorun yok.Herşey yolunda bakalım günler ne gösterecek.
Devamı gelecek.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın
-
20 Ağustos 2011, 15:32
arkadaşlar 100 ukh ve cg 100sport arasında kaldım hangisi tavsiye edersiniz.
yakıt ?
performans ?
kalite ?
uzun ömür ?
-
21 Ağustos 2011, 02:35
-
21 Ağustos 2011, 02:40
bende eski kasa dik olan modeli var. gayet memnunum.
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
-
21 Ağustos 2011, 02:45
motor 2 kişi çekişi nasıl ?
-
21 Ağustos 2011, 02:48
hocam ben genelde köyde kullanıyom motoru. ben 70 kg abim 80 kg, o dik yokuşlarda, toprak yolda iyi çekiyor.
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
-
22 Ağustos 2011, 18:27
bende de cg150 clasic var lastiklerini kalınlaştırdım kampanalarını kalitelisinden taktım , maşallah güsel motor 1 500 km deyim allah nazardan saklasın tık demedi henüz, tavsiye edilir ))
-
23 Ağustos 2011, 13:18
Benim için kötü haber,sizler içinde ders alınması ve dikkatli olunması gereken bir haber.
KUBA fabrikası GARANTİ ŞARTLARINDA yazmadığı halde fabrika prensip kararı almış :Satın aldıktan 6 ay sonra elektronik aksama garanti vermiyor.Yani ben motoru satarım ve sorumluluk kabul etmem diyor.DİKKAT DİKKAT!!!
Kullanıcıların dikkatine.
Ben de kendi çabamla tüketici haklarına şikayet edecem dedim,elinden geleni ardına koyma dediler.MALUMAT
Bakalım günler neler gösterecek.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
23 Ağustos 2011, 14:15
Onlar kafalarına göre böyle bir uygulama yapamazlar, kanun ne derse odur. Şu anda garantiler 2 yıl 30000 km. Bu şuna benziyor, bazı oyun parklarında veya lunaparklarda duvara yazı asarlar "oluşabilecek kazalardan firmamız sorumlu değildir" diye. Şark kurnazı arkadaş yazıyı yazınca kendini kurtarıyor aklınca. Bunun bir ötesi "satılan mal geri alınmaz" oluyor zaten.
Neyse, sen git şikayetini yap. Eğer ortada bir yanlış anlama yoksa, bu günden sonra Kuba markası alınamazlar sınıfına girmiştir benim için.
-
23 Ağustos 2011, 21:27
Seko'nın yazdığı gibi kafasına göre iş yapamazlar. Kanun diye bir şey var. İş mahkemelik olursa anlatsın orada kendi kararını hakime ne cevap alacak bakalım?
Ufo gibi apaçi motorlarını düşününce adamlara aslında hak vermedim de değil. Her tarafından ayrı renk ışık saçan o motora ne tesisat dayanır ne akü, konjektör, cdi vs.
-
25 Ağustos 2011, 14:07
aküm bozuldu vermiyo servis garanti dahilinde değil dedi, bende akü arıyom yuvasına uygun bulamadım. varmı ağalar tavsiye edicek arkadaş yönlendiricek bi yere akü için
-
-
bu da benim Cg 150 im arkadaşlar.Kendisi 2011 modeldir ve tamamen 200 CC yapılmıştır.Her Türlü parçası 200 cc dir.17-19 jant,OOH marka geniş kazan eksoz ile süper bir motor oldu..Begeniler sizin..Aynam yok diye kızmayın motoru yıkatmaya verdiğimde çektim aynayı cıkarmıstım yıkatırken..yanlıs anlasılmasın yani aynamız var
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
-
Cg-100 sport aldım fakat servisi motor rodaj döneminde sadece jikle ile çalışır dedi motoru stop edip 10 dk sonra marşa bastığımda bile çalışmıyor ve sadece jikle ile çalışıyor bu konuda bilgisi olan ya da aynı sorunu yaşayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler...
-
CG-100 Sport Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
KUBA CG-100 Sport BiLgi PayLaşımı...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
arkadaşlar kuba KB150-9 motoru hakkında forumda neden hiç bir bilgi yok iyi bir motor deilmi bilen ve tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim
-
apranax77 adlı üyeden alıntı
ben kullandım bu motosikleti titreşim fazla yakıtıda biraz fazla ama dengesi hızı frenleri iyi benim kullandığım sürekli vites takozlarını yiyordu ama bu sorun hepsinde var mı bilmiyorum
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
-
Arkadaşlar,sonunda tüm göstergeler(Km saati,Devir saati ve depo üstü vites/yakıt göstergesi)garanti den değişti.Biraz bekledim ama değdi.Şimdi hepsi güzel çalışıyor.Malumat.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
-
07 Aralık 2011, 00:23
Motorumu yeni aldım fakat jiklesiz marş basmıyor sürekli jikle ile çalıştırmak zorunda kalıyorum.Servise sordum motor yeni açılana kadar bu şekilde jikle ile çalıştıracaksın dedi.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı aramızda paylaşşırsanız sevinirim...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler