Hond Motosiklet ve Tüm Modelleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eheheh bende başlığı görünce honda yazcakmışta yanlışlıkla hond yazmış dedim bu hond da ne olaki
ayrıca imzanda gerçekten süper
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Ewt bende HondA zanettim..Ama çin malı çıktı gene..Bence bunlar tutunamaz..Sadece MONDİAL,ASYA tutundu...
-
hehehe bana da SQNY gibi bi markayı hatırlattı
-
Bu Hond'u getirenler teror'un bir tanıdığı Ondan alalım bilgileri.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Jinlun görünümlü Hond aaa ne kadar benzemiş
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
bu olsa olsa anaCONDA olabilir taklit saçması bişi
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
-
Tutup Hond diye özenti ötesi bir marka kullanırlarsa tabii ki tutmaz. Resimlerdeki "Hond" yazılarının paint'le yapıldığı bile meydandayken bu motorları almak aklımın ucundan geçmez.
Çinliler motor yapmayı (bir miktar) öğrenmişler, ama hala pazarlama konusunda ilkokul 3 seviyesindeler. Madem motor yaptın, az paraya kıyıp 3-4 trane havalı resmini çek bari!
-
oha diyorum başka bişey demiyorum...
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Tutup Hond diye özenti ötesi bir marka kullanırlarsa tabii ki tutmaz. Resimlerdeki "Hond" yazılarının paint'le yapıldığı bile meydandayken bu motorları almak aklımın ucundan geçmez.
Çinliler motor yapmayı (bir miktar) öğrenmişler, ama hala pazarlama konusunda ilkokul 3 seviyesindeler. Madem motor yaptın, az paraya kıyıp 3-4 trane havalı resmini çek bari!
Çinlilerle alakası yok dediğin kısmın. Türk zekası o paint ile eklemek
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Hepsi mondialden pahalı ! kim yetkili servis ağı bile olmadan bunları alır ki .
-
Moderatör
bu motoru avcılarda bulunan AV_CAR motor getiriyor şimlik cruiserlerin yani ilk fotonun 150cc liği geliyor yanlız martın 15 inde geliyormuş gümrükle ilgili işlemler varmış o yüzden nisan yada mayıs ayındada bunların 250 cc liği gelecekmiş onun fiyatıda yaklaşı 3500 ytl civarı olacakmış fakat fiyat tam belli değilmiş bayisinden aldığım bilgiler şimdilik bu ayrıca AV_CAR moto citroen bayiliğide yapıyor sizi bilmem ama bana150cc 2500 ytl fiyat biraok gibi geldi ne diyim devlete millete hayırlı olsun
haa unutmadan bu bayii ayrıca MONDİAL bayiliğide yapıyor bilginiz olsun dedim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Moderatör
pardon yanlışlıkla flood yaptım..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Çinlilerle alakası yok dediğin kısmın. Türk zekası o paint ile eklemek
Gelse şu çinli markalardan biri, bizim iyi üniversitelerden birinden iyi bir eleman alsalar, iyi bir maaş verip pazarlamanın başına geçirseler, yeteri kadar da insiyatif verseler de bunlar gibi fotoşoplu komik şeyleri görmesek.
-
Valla arkadaşlar ben çinlilerin bunların üzerine yazı bile yazmadığına inanıyorum. İthalat belgesi olan herkes kafasına göre isim yazıp iteliyo gibi piyasaya.Oturmadı daha motosiklet işi,bi otursa Çin'lileride mecbur edebiliriz farklı modeller çıkarmaya.
HonD'da artık tutturabilirse satar diyim ne diyim? a'mı diyim,b'mi diyim,c'mi diyim d'mi,diyim ne diyim?
-
ya giderek çirkinleşiyor motorlar...
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
-
Super Moderator
Bu markanın reklamlarına rastladım Olay TV'de. Bayilikler verilecektir diye.
www.avcarmotors.com diye de bir internet sitesi veriliyor reklamda ama daha açılmamış site.
-
yolcufb adlı üyeden alıntı
Ya arkadaşlar ben şimdi napayım Babamı bana Honda motor almaya gönderdim
adam bilmediği için Hond motor almış.Şimdi bunu pencereden aşagımı atayım
yoksa napayım.
koptum yaa.en iyisi ben pederi göndermiim motor aldırmaya.gider adam cruiser yerine trifox alır
[I][B]kafaya koydum alacam motosikleti[QUOTE][/QUOTE][/B][/I]
-
ama bu hond motosikletlere hondanın düşük gelirliler için üretilmekte olan yan bi kuruluşu diyolar.ne kadar doğru bilemiyorum
[I][B]kafaya koydum alacam motosikleti[QUOTE][/QUOTE][/B][/I]
-
Ya arkadaşlar ne canınızı sıkıyorsunuz...? Bizin bilinçli olan kesim nasıl SQNY maskasını "SONY" diye yutmayacaksa "HOND" markasınıda "HONDA" diye yutmayacaktır..... Siz metin olun...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler