olablir walla
olablir walla
[I][B]kafaya koydum alacam motosikleti[QUOTE][/QUOTE][/B][/I]
Abe sen nabtın beya bence bi hondanın sitesine girip modelini kontrol et.Trakyalı adlı üyeden alıntı
Ahaha ben de Honda yerine kaza ile Hond yazdılar sandım ama siteye girince başka dumurla karşılaştım:
"Siteye Girimek için Tıklayınız."
Honda'dan bir harf eksiltmiş "girmek" kelimesine bir harf eklemiş kardeşlerimiz ;)
Ordan alıp buraya koymuşlar yani. Ziyan etmemişler.
Yaw Honda ile çinli bi markayı ayırt edememek garip Hiç bişey bilmesen bile bi tanıdık veya bi araştırma yapar insan o da olmadı hiç mi muhabbeti geçmedi ya çin malı olduğunun?Bu adamlarda bunu hedefliyor zaten insanları kandırarak satış yapmayı...Ama manavdan elma almaya gidilir gibi de motor alınmaya gidilmez ki...Babamı bana motor almaya gönderdim honda al diye yolladım o bunu aldı Ne bileyim bana garip geldi.İnsanın inanası gelmiyor vallaha.
Arkadaşlar şunun bi sitesine girin yaw, büyük bulanık resim çok faça bi motortahminen japon, ürünler bildiğimiz çin, ha bide hond yazısıda fotoshop ta konmuş bilginize. www.avcarmotors.com
vay dengesizler.... Halkım dikkat et ...bu yazılara... sen nasıl anlamak istiyorsan öyle okuma, nasıl yazıyorsa öyle oku...Sonra yazık olur sana..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
valla aklı olan almaz derim mondial neysede asya hiç mi hiç iyi değil.. Hond da bir zaman tutulur ama sonrası iyi değil bence ..
ben en son OSMANLI diye bi marka gorunce artık yuh demistim ama HOND daha bi yaratıcı??? olmus...ha bide yamoto var ayrıca
Sitesindeki sağ üst köşedeki dil seçeneği: Türkish English
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şaka gibi
Bu marka çakallığının en eski örneği benim bildiği ADADAS'dır. Bir çok kişi adidas diye ADADAS ürünlerini kullanırdı. Hond muhabbeti gibi aynı
Çekik gözlü dostlarımız da az çakal değil.
Trakyalı adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ya gazete kuruyemişçisi,kasabı,bakkalı v.s.'si hemen bayi oluyorlarmış.tabi sonrası malum
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Ya bu millet bir türlü akıllanmayacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)