yolladım numaramı
Hocam o ses benden çıkmadı Beklettiysek kusura bakmayın. Ben de bakıyorum neden hala yeni ilan yok diye
Eski model bir motor alıp almamak arasında karasız kaldım. Motorun nekadar hoş bir motor olduğunu biliyorum yoksa.
#sürenadam
Syanur,
geçen haftadan bir kaç kare...
Kazasız belasız hocam Güzel resimler. Gezideki videolarınızı da izledim, onlar da güzel. Yanlız bol bol yatırıyorsunuz motoruz
#sürenadam
Eyvah, Yakalandık
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-demistik.html
Raporu oku, tekrar düşün almayı
Evet evet, izlemiştim bunları hep. Geçen sefer de izlemiştim zaten, ilk paylaşıldığında. Hatta başka bir sitede daha uzun hali vardı bu gezinin sanırım. Şimdi bir de alıcı gözüyle izledim valla
Rapor dediğiniz kısmı anlamadım ama
#sürenadam
Hocam sizden gelen detaylı video ve resimlerden sonra basıp geliyoruz oraya ona göre
ANGARAJ
gezi raporu
yarın işten erken gelebilirsem videosunu çekerim, hafta içi binmiyorum da...
o ne ya gasp etmeye mi geliyosunuz
Gasp var dediler geldik....
Videoları bekliyoruz...
#sürenadam
ee Millet Nereye Kayboldunuz ?? :D
Arada bakıyoruz... Hep gezdiğimiz için buralara pek uğramıyoruz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ee tabi haklısınız ben anca klavye motorculuğu yapayim Bende Bizimkilere Söz Verdirtdim 2013 Nisan'da Ehliyet + Motor Alıcaklar İlk Motorum Nx 250 olsun diyorum ?
Boşver NX'i. İlk motorun temizinden bir 125lik olsun bence, sonra NX'i alırsın. İlk olarak TR'deki NXler ile başlamamanı tavsiye ederim.
#sürenadam
0 km mi alacaksınız, 2.el mi? Bütçeniz nekadar bir de? Ama bir soru daha var, ne amaçla kullanacaksınız genel olarak, sürüşünüzün nekadarlık kısmı arazide, şehirde, uzun yolda felan geçecek?
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)