Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Honda NX 250 Kullanıcıları

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya hiç sorma zaten, ben anlamadım bizimkindeki sendromu... Diyorum kendi motoruma devir saati takacam, "boşver olum, boş iş", ayna değiştircem, "ya al şunu tak gitsin", seleyi mi doldurtsam? "lan olum kaşınma..." diyor..hep bir bahane hep bir engel...

Kendi motoruna hiçbir parça uymuyor demiyor da, yok efendim herbişeyi tammış....

Şaka bir yana, sen bir de lastik ayarladın mı...çok iyi olur bence. arka ön, 17" jant, çok iyi gider bak... Araştırmak lazım tabi...

O IRC lastik de nasıl bişey ki.. Jantı karavan tekerini andırıyor
    Takılma böyle heyecansız adamlarla. Adam Ankara'dan İstanbul'a bile otobüsle geldi. Neymiş hava soğukmuş. Sanki Maldivlerde yaşıyor da iklim soğuk geldi adama. Tatlı su motorcusu. Kısaca Laylon motorcu
    Neyse güzelim başlığı da geyiğe çevirmeden sustum ben
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Benim IRC araya kaynamış, üstünden geyikler geçmiş

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı kayasertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim IRC araya kaynamış, üstünden geyikler geçmiş
    Valla ben bahsettim, arada dedim ki jantı bir acayip bunun dedim, karavan tekerine benziyor dedim... Dolaylı yoldan, sizden jant için bir açıklama bekledim...
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Ya hiç sorma zaten, ben anlamadım bizimkindeki sendromu... Diyorum kendi motoruma devir saati takacam, "boşver olum, boş iş", ayna değiştircem, "ya al şunu tak gitsin", seleyi mi doldurtsam? "lan olum kaşınma..." diyor..hep bir bahane hep bir engel...

Kendi motoruna hiçbir parça uymuyor demiyor da, yok efendim herbişeyi tammış....

Şaka bir yana, sen bir de lastik ayarladın mı...çok iyi olur bence. arka ön, 17" jant, çok iyi gider bak... Araştırmak lazım tabi...

O IRC lastik de nasıl bişey ki.. Jantı karavan tekerini andırıyor
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takılma böyle heyecansız adamlarla. Adam Ankara'dan İstanbul'a bile otobüsle geldi. Neymiş hava soğukmuş. Sanki Maldivlerde yaşıyor da iklim soğuk geldi adama. Tatlı su motorcusu. Kısaca Laylon motorcu
    Neyse güzelim başlığı da geyiğe çevirmeden sustum ben
    Biz otobüslem dahi olsa gelmişiz yine aralık ayında ankara kış kıyamet burdan istanbula gideceğimişimde ordan da yalovaya geçeceğimişim masalla masallaa...

Olm ziyaaa sende sat artık şu kocaayağıda gidel sana başka motür alak ona masraf et edeceksen yok kıldı tüydü ıncıktı boncuktu...En azından süpermoto yapalımda bazılarının yapamadığı şeyleri biz yaparız artık
    ANGARAJ

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru üç aylik taşıt olarak gören tatli su motorcusu Aralık'da otobüse biner, supermoto yapilim der, ama kendi motoruyla degil baskasinin motoruyla yapmaya calisir :p

İrc konusuna gelince, cok iyi bir lastik olmadigi bilinir motor camiasinda

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru üç aylik taşıt olarak gören tatli su motorcusu Aralık'da otobüse biner, supermoto yapilim der, ama kendi motoruyla degil baskasinin motoruyla yapmaya calisir :p

İrc konusuna gelince, cok iyi bir lastik olmadigi bilinir motor camiasinda
    Aa bak ben bunu bilmiyordum... 2 sini de bilmiyordum Ama Ankaranın da aralık ayından bahsediyormuşuz... Kar diye bişey vardı buralarda sanırım, 6~7 ay kalacakmış gibi her Allahın günü yağıyordu... Tabi ozamanlar dünyada petrol varil fiyatları da tavan yapmıştı...Yani benzin de pahalıydı

IRC yi de çok duyuyordum ama kalitesini bilmiyordum. Zaten benim bildiğim bir IRC var o da Intecontinental Rally Challange Yanlız hala kimse benim o jantlara takıldığımı umursamamış!!! Yahu o tekerin jant kısmı size de garip gelmiyor mu??
    #sürenadam

Motosikleti
    Aa bak ben bunu bilmiyordum... 2 sini de bilmiyordum Ama Ankaranın da aralık ayından bahsediyormuşuz... Kar diye bişey vardı buralarda sanırım, 6~7 ay kalacakmış gibi her Allahın günü yağıyordu... Tabi ozamanlar dünyada petrol varil fiyatları da tavan yapmıştı...Yani benzin de pahalıydı

IRC yi de çok duyuyordum ama kalitesini bilmiyordum. Zaten benim bildiğim bir IRC var o da Intecontinental Rally Challange Yanlız hala kimse benim o jantlara takıldığımı umursamamış!!! Yahu o tekerin jant kısmı size de garip gelmiyor mu??
    Skuter jantına benziyo polat takılma o kadar

Sevgili temsilcim sizede bi kaç BMW supermoto modeli resmi koyayımda siz karar verin BMW'den supermoto oluyomu olmuyomu lütffen...

Şunun Xt660dan bi farkı olduğunu sanmıyorum hantal ve 660'dan da tipsiz bişey

Hele bu garibim ne olduğunu şaşırmış üzerinde KTM ADV grenajı boxer motor slick lastikler maymun etmişler canımcak motoru

Ha bunun yine bir nebze gideri var ama allah bilir kaç para ve yapılabilecek maliyet ne kadar onu bir hesaplayın...

ha unutmadan sayın temsilcim siz jawa jantını takacak olun ben bulucam size çember söz
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400

http://www.1000ps.at/testbericht-221...W_HP2_Megamoto

BMW SuperMoto dediğin böyle olur... .........

Buarada tekrar hatırlatayım sayın gaccall, Jawadan tedarik edeceğiniz 18" lik jantların taşıyabileceği en fazla taban/yanak genişliğine sahip olan lastikleri tespit etmenizi(yani jawa jantına en fazla kaça kaç 18" lastik takılabiliyor) ve bu lastiklerin SLR 650 gibi doğa üstü canavar gücüne sahip bir motora yeterli+uygun gelip gelmeyeceğini kontrol etmenizi tavsiye ederim. Haybeye "ben yapacam söz!" demekle olmuyor bu işler Belki de sayın temsilcimizin hayatı ilen oynuyorsun...Yada hayalleri ilen...

(Not: Konuyu da iyice darma duman ettik, biyerden NX250 ye bağlasak iyi olacak )
    #sürenadam

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Nasıl benzettiniz karavan jantına anlayamadım

Başka marka olmadığından, jant değiştirmeyle şu an uğraşamayacağımdan birazdan taktırıyorum IRC yi...

Motosikleti
    NX 250 DOMİNATÖR
    Ess Selamün Aleyküm.. Arkadaşlar Bu çok güzel resimler için, Ayrı ayrı teşekkürler.. Müsadeniz olursa NX 250 Kullanıcılarına sormak istiyorum. Benim NX 250 ye, Arka lastik araştıyorum. Ayağında Metzeller 130/80/16 asfalt lastiği var. Bazı arkadaşlar yine aynı lastikten almamı tavsiye ediyorlar. Endro lastik almak istesem, orjinalide 130 mu ve 80 yanakmı acaba.. Yoksa 120/90/16 mı araştırmalıyım.. Bu konuda yardım ve tavsiyeleriniz olursa sevinirim..

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Dunlop K460 modelini bulabilrseniz tam uyuyormuş.. Enduro tipi ve orjinali ebatlarında olduğu söyleniyor. 120/90 16"

Gerçi şimdi farkettim, zaten orjinal lastikleri bunlarmış.
    Burada da link var ; http://www.oponeo.com.tr/lastikleri/dunlop-k460
    #sürenadam

Motosikleti
    NX 250 DOMİNATÖR
    O izmirden gelen arkadaş kandırmış seni )
    Sonuçta motor...
    Bu kadar övme yahu..
    Gel benimkini satayım sana ...
    2 tane olur elinde..
    Hoplaya zıplaya binersin...
    Alp Tunay arkadaşım.. Benimkinden daha temizse NX 250 dominatörünüz, çok memnun olur ve severek alırım.. ;)

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Dunlop K460 modelini bulabilrseniz tam uyuyormuş.. Enduro tipi ve orjinali ebatlarında olduğu söyleniyor. 120/90 16"
    http://www.mefotyres.com/mefo/Reifen...FE_99F%2Bh.gif
    Gerçi şimdi farkettim, zaten orjinal lastikleri bunlarmış.
    Burada da link var ; http://www.oponeo.com.tr/lastikleri/dunlop-k460
    21 yıllık orjinal lastiği çıkarıp yerine IRC nin offroad lastiğini taktım, oponeo'da dunlop'un çifti 700 küsür TL'ydi...
    Ben ırc'yi 70 e taktırdım

Hüseyin Bey, orjinal lastik ve ebat Syanur'un yazdığı gibi..

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Vay maşallah, çok fark varmış fiyat olarak Tabi siz sadece arka lastiği 70e taktınız sanırım. Benim verdiğim linkte 327 TL olarak görünüyor. Hadi ~300 TL civarına alsanız tekini, çiftini birden 600'ü geçmeyecek şekilde kapabiliriz belki. 700 küsür fazla söylemişler. Gerçi 600 de pahalı...
    #sürenadam

Motosikleti
    Vay maşallah, çok fark varmış fiyat olarak Tabi siz sadece arka lastiği 70e taktınız sanırım. Benim verdiğim linkte 327 TL olarak görünüyor. Hadi ~300 TL civarına alsanız tekini, çiftini birden 600'ü geçmeyecek şekilde kapabiliriz belki. 700 küsür fazla söylemişler. Gerçi 600 de pahalı...
    pahalı moruk pahalı ben 210tlye koskoca motorun ayaklarını giydirdim... alp_tunay satıyo galiba nx250 yi bi arayıp sorsakmı napsak ne diyon bu işe??
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hani kim satıyor, nerden neden satıyor?? Neden ilanlarda görmüyoruz?? Niye bize haber verilmiyor...
    #sürenadam

Motosikleti
    NX 250 DOMİNATÖR
    Arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olmaya çalıştığınız için minnettarım. Çok sağolun. Bu arada Alp_Tunay gardeş sana davet yolladım.. Veya İletişim bilgilerini'de verebilirsen sevinirim.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Akarsu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olmaya çalıştığınız için minnettarım. Çok sağolun. Bu arada Alp_Tunay gardeş sana davet yolladım.. Veya İletişim bilgilerini'de verebilirsen sevinirim.
    Telefon kullanmıyorum...
    Cengiz abin iyi tanır beni...
    Onunla irtibat kurabilirsin....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    F 650'ye geçmek için satmayı düşünüyorum, ilk sizinle paylaşayım dedim...

Motosikleti
    Alıntı kayasertac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F 650'ye geçmek için satmayı düşünüyorum, ilk sizinle paylaşayım dedim...
    Hocam sen özelden cep telefonunu bi yolla hele bizim Ziya bakıyor bu motorlara çokca..
    ANGARAJ

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)