Legends may sLeep.. But they never diE..!
Benim IRC araya kaynamış, üstünden geyikler geçmiş
Biz otobüslem dahi olsa gelmişiz yine aralık ayında ankara kış kıyamet burdan istanbula gideceğimişimde ordan da yalovaya geçeceğimişim masalla masallaa...
Olm ziyaaa sende sat artık şu kocaayağıda gidel sana başka motür alak ona masraf et edeceksen yok kıldı tüydü ıncıktı boncuktu...En azından süpermoto yapalımda bazılarının yapamadığı şeyleri biz yaparız artık
ANGARAJ
Motoru üç aylik taşıt olarak gören tatli su motorcusu Aralık'da otobüse biner, supermoto yapilim der, ama kendi motoruyla degil baskasinin motoruyla yapmaya calisir :p
İrc konusuna gelince, cok iyi bir lastik olmadigi bilinir motor camiasinda
Aa bak ben bunu bilmiyordum... 2 sini de bilmiyordum Ama Ankaranın da aralık ayından bahsediyormuşuz... Kar diye bişey vardı buralarda sanırım, 6~7 ay kalacakmış gibi her Allahın günü yağıyordu... Tabi ozamanlar dünyada petrol varil fiyatları da tavan yapmıştı...Yani benzin de pahalıydı
IRC yi de çok duyuyordum ama kalitesini bilmiyordum. Zaten benim bildiğim bir IRC var o da Intecontinental Rally Challange Yanlız hala kimse benim o jantlara takıldığımı umursamamış!!! Yahu o tekerin jant kısmı size de garip gelmiyor mu??
#sürenadam
Skuter jantına benziyo polat takılma o kadar
Sevgili temsilcim sizede bi kaç BMW supermoto modeli resmi koyayımda siz karar verin BMW'den supermoto oluyomu olmuyomu lütffen...
Şunun Xt660dan bi farkı olduğunu sanmıyorum hantal ve 660'dan da tipsiz bişey
Hele bu garibim ne olduğunu şaşırmış üzerinde KTM ADV grenajı boxer motor slick lastikler maymun etmişler canımcak motoru
Ha bunun yine bir nebze gideri var ama allah bilir kaç para ve yapılabilecek maliyet ne kadar onu bir hesaplayın...
ha unutmadan sayın temsilcim siz jawa jantını takacak olun ben bulucam size çember söz
ANGARAJ
http://www.1000ps.at/testbericht-221...W_HP2_Megamoto
BMW SuperMoto dediğin böyle olur... .........
Buarada tekrar hatırlatayım sayın gaccall, Jawadan tedarik edeceğiniz 18" lik jantların taşıyabileceği en fazla taban/yanak genişliğine sahip olan lastikleri tespit etmenizi(yani jawa jantına en fazla kaça kaç 18" lastik takılabiliyor) ve bu lastiklerin SLR 650 gibi doğa üstü canavar gücüne sahip bir motora yeterli+uygun gelip gelmeyeceğini kontrol etmenizi tavsiye ederim. Haybeye "ben yapacam söz!" demekle olmuyor bu işler Belki de sayın temsilcimizin hayatı ilen oynuyorsun...Yada hayalleri ilen...
(Not: Konuyu da iyice darma duman ettik, biyerden NX250 ye bağlasak iyi olacak )
#sürenadam
Nasıl benzettiniz karavan jantına anlayamadım
Başka marka olmadığından, jant değiştirmeyle şu an uğraşamayacağımdan birazdan taktırıyorum IRC yi...
Ess Selamün Aleyküm.. Arkadaşlar Bu çok güzel resimler için, Ayrı ayrı teşekkürler.. Müsadeniz olursa NX 250 Kullanıcılarına sormak istiyorum. Benim NX 250 ye, Arka lastik araştıyorum. Ayağında Metzeller 130/80/16 asfalt lastiği var. Bazı arkadaşlar yine aynı lastikten almamı tavsiye ediyorlar. Endro lastik almak istesem, orjinalide 130 mu ve 80 yanakmı acaba.. Yoksa 120/90/16 mı araştırmalıyım.. Bu konuda yardım ve tavsiyeleriniz olursa sevinirim..
Dunlop K460 modelini bulabilrseniz tam uyuyormuş.. Enduro tipi ve orjinali ebatlarında olduğu söyleniyor. 120/90 16"
Gerçi şimdi farkettim, zaten orjinal lastikleri bunlarmış.
Burada da link var ; http://www.oponeo.com.tr/lastikleri/dunlop-k460
#sürenadam
O izmirden gelen arkadaş kandırmış seni )
Sonuçta motor...
Bu kadar övme yahu..
Gel benimkini satayım sana ...
2 tane olur elinde..
Hoplaya zıplaya binersin...
Alp Tunay arkadaşım.. Benimkinden daha temizse NX 250 dominatörünüz, çok memnun olur ve severek alırım.. ;)
Vay maşallah, çok fark varmış fiyat olarak Tabi siz sadece arka lastiği 70e taktınız sanırım. Benim verdiğim linkte 327 TL olarak görünüyor. Hadi ~300 TL civarına alsanız tekini, çiftini birden 600'ü geçmeyecek şekilde kapabiliriz belki. 700 küsür fazla söylemişler. Gerçi 600 de pahalı...
#sürenadam
Hani kim satıyor, nerden neden satıyor?? Neden ilanlarda görmüyoruz?? Niye bize haber verilmiyor...
#sürenadam
Arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olmaya çalıştığınız için minnettarım. Çok sağolun. Bu arada Alp_Tunay gardeş sana davet yolladım.. Veya İletişim bilgilerini'de verebilirsen sevinirim.
F 650'ye geçmek için satmayı düşünüyorum, ilk sizinle paylaşayım dedim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)