Evet çook haklısınız Syanur gardeşş... O zamanlar bende Pek iyi bilmiyordum motorumun özelliklerinii... Aldığım Fiyatında altında verip, XT 600 E almayı düşünüyordum. Snrasında bizim Motoru, başkası adına bakmaya gelen, İzmirde 20 Yıllık gurup lideri Cengiz abi olunca ve motorumun hiç bilmediğim yön ve özelliklerini öğrenip ve yine Cengiz abinin, Mecbur değilsen bu motru satmanı tavsiye etmem demesi ve bir hafta boyunca, gece gündüz yaptığım araştırmalardan sonra, bii nevii vazgeçtim satmaktan. Artık Sadece F 650 GS ler içimi gıcıklıyr ama, bugün akşam üzeri, 107.ci motoru tekrar NX 250 olan, Mustafa abiyle tekrar konuştum. F 650 GS lerin Parçaları çok aşırı yüksek, Hiçbir işe yaramayan tek bir boruya 370 euro demişlerdi, bende zamanında o yüzden sattım diyor. Hemde vibrasyon olayı, NX ten daha fazladır F 650 de dedi.. Bence NX in kıymetini bil dedi.. :(( İlanımı Kaldırmamamın nedenlerinin en önemlisi, Falkn kullananların okumaları için..
bir arkadaşımda vardı Falkon.. Kullandıkça bu nebiçim odun gibi bir motor böyle diye söyleniyordum. Mustafa abiyle'de konuştum bu konuyu.. Çok haklısın kamilcim, bende almıştım bi zamanlar, Sadece 200 km. kullandım ve ilk müşteriye 5500 e satmıştım dedi. Bence'de bi üretim hatası Falkn dedi..
Aslında benim motorun müşterisi'de hazır ama, çok uygun F 650 gs bulmadıkça satmıycam. 3-4 gün önce, eskişehirde satıldı bir tane.. Keşke Dminatörümü satmış olsaydım diye bir iç geçirdim ama, şimdide iyiki satmamşım diyorum. Satarsam ilerde çok arayacağıma emin olduğum için, İyisimi Dominatörümü elden çıkartmadan bi BMW alıp deneyeyim diye düşünüyrum. Bakalım nasip inşallah.. İnşallah Tlf. u da bi değiştirsem, Görün o zaman siz resimleri..
) Her ne kadar buradaki NX ci arkadaşlar kadar gidemesekte, Bizde kendi çapımızda gideriz inşallah.. Arka lastik bekliyrum :( Bu arada arkadaşlar Allah tekerinize çivi tosturmasın ve hata kaza vermesin inşallah..