Honda NX 250 Kullanıcıları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun alp. Biliyorum, duyduk ki Yiba çarşısının oradaki NX250 yi almışsın. Aldık haberlerini. Hiç utanmadan tee Ankarada gelip almışsın motorumuzu
Şaka bir yana ben de buaralar çok merak saldım bu motorlara. Bu tarz motorların mevcut varisleri WR250 ve KLX250. Onlarda çok pahalı. O yüzden bunları düşünmüyor değilim ciddi ciddi. Epey de az yakıyormuş yanlız.
Güle güle kullan
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ben daha yeni duydum yahu yiba nın ordaki motor olduğunu..Haber ne çabuk yayılmış
Saydığın modeller tam cross modeller.... NX daha touring... Ama cross tada çok arkalarda kalmaz..
)
Sıranı bekleyeceksin arkadaşım...Daha ankaradan 2 tane NX getiricem İzmire
Kara haber tez duyuldu işte...
Sele olarak evet, biraz daha tour kalıyor gibi. Hele ki yeni nesil aletler ile kıyaslandığında.
Nasıl yani?? Ciddi misin? Nerede bunlar?
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Kara haber tez duyuldu işte...
Sele olarak evet, biraz daha tour kalıyor gibi. Hele ki yeni nesil aletler ile kıyaslandığında.
Nasıl yani?? Ciddi misin? Nerede bunlar?
Ciddiyim.. Ama adamları satmaya razı etmek zor...
Edebilirsem haberin olur
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Moderatör
Alp'im Tunay'im eski kulağı kesiklerdendir. Nerede ne var bilir o, ne sandınız siz onu
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Bu hafta sonu dağ tepe kaya bayır çayır yardırdım NX'i, selesi rahat gücü yerinde maşallah 1-2 güne eklerim fotoğrafları.
Bu başlığı başlatan arkadaş ve 1-2 kişiden ekzantrik sübap kolu falan filan (mekanikten hiç anlamam :D )sorunları duymuştum, umarım yaşamayız, çünkü parça temini sıkıntılı gibi, bu arada benim motür 8900 mil'de şu anda, daha önce yanlış yazmışım
-
kayasertac adlı üyeden alıntı
Yakıt tüketimi ortalama 3 lt diyelim, 2 aydır toplam 1000 km kadar kullandım, 91 model ama 2008 trafiğe çıkışlı NX'im, aradaki 17 sene öğrenebildiğim kadarıyla gümrükte yatmış, şu an 15000 mil civarında, boyasında solmalar çizikler olduğundan dolayı boyanmış durumda...
Üzerinde hala orjinal dunlop k 460 lastikler duruyor, yakın zamanda IRC lastik takmayı planlıyorum...
Ben de NX hakkında pek bir şey bilmiyordum, iskenderundan bir arkadaşım 4 senedir kullanıyor, onda görüp tanıdım, yurt içi-dışı bir çok uzun soluklu gezi yaptı NX ile bahsettiğim arkadaş.
Başka sorun varsa cevaplayabilirim,
Detaylı bilgiyi
http://www.facebook.com/groups/HondaNX250/ facebook grubunda da bulabilirsin
sizde çok şanslıymışsınız hocam 2008çıkışlı motor nereden buluyorsunuz banada bulsanıza
bahsettiğin motor beyaz olan, Ümit'in NX galiba. bana satsın diye kandırmaya çalıştım ama kanmadı
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ciddiyim.. Ama adamları satmaya razı etmek zor...
Edebilirsem haberin olur
Alp abi hayırdır NX ticaretinemi başladın
Yardımcı olsan da o NX lerden birini ben alsam, okadar haber yaydım millete, bende araştırıyorum ama bulamıyorum.
Kurbanın olam, bir nx sahibi de ben olayım yahu :(
-
Moderatör
650 dominator bulabilme ihtimalin daha fazla. Nx'in agabeyi, biraz agir kalir ama isini gorur yine dag tepe. Yada benim yakin zamanda aldigim SLR 650'den alabilirsin. Yakiti da 5-6 litre arasindadir.
-
-
-
Moderatör
Benim SLR artik SLR degil ama Gaco, stickerlarinida yaptirdim, aksam eve gidince bi resmini atayimda dibin dussun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Syanur, bunu bulmasaydim seninkinden alicaktim bi tane, eski cometci olarak. Satarsan da GT 650 alirim sanirim.
-
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Lucas iyiki benim motordan almamışsın, motor güzel ama 250 lik ten sonra tat alamazdın büyük ihtimal. Şöyle temiz bir NX250 herkese ilaç gibi gelir bence...
Gaco kısaca sana "lütfen susar mısın!" diyorum. Bilip bilmeden bişeyler yazıyorsun
Akşama uğrayacam, ozaman konuşuruz, sonra buraya yazarsın
tamam hadi sustum ama dünki gibi yine kapak oldu bana diyeceksin
ANGARAJ
-
NX ailesinin komple katıldığı bir gezi ;)
250, 400, 650
http://www.hamok.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=2061
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
35emre35 adlı üyeden alıntı
sizde çok şanslıymışsınız hocam 2008çıkışlı motor
nereden buluyorsunuz banada bulsanıza
bahsettiğin motor beyaz olan, Ümit'in NX galiba. bana satsın diye kandırmaya çalıştım ama kanmadı
Alp abi hayırdır NX ticaretinemi başladın
Yardımcı olsan da o NX lerden birini ben alsam, okadar haber yaydım millete, bende araştırıyorum ama bulamıyorum.
Kurbanın olam, bir nx sahibi de ben olayım yahu :(
Evet Ümit'in
-
1000 km'lik ilk uzun yolunu tamamladı enik'im
Fotoğraflar yakında...
-
kayasertac adlı üyeden alıntı
1000 km'lik ilk uzun yolunu tamamladı enik'im
Fotoğraflar yakında...
Hayırlı olsun, kazasız belasız 1000'lere kaya bey.
Evet aynen, ne yapıyoruz? Resimler ile konuyu canlı tutuyoruz NX'i olmayanlar için resim koyuyoruz...
-
aslinda canavar gibi motot ama piyasada hic temiz duzgun yok olanda 6000-7000 tl asiri pahali ya gidip biraz daha koyup ustune drz 400 yada sifir km 250 li lik motor alinir
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)