CRF AKYAZI olarak bilinen Selami Bey tarafından klx 250 uyumlu yan çanta demiri çalışması yapıldı, daha önce arka çanta demirini almıştım, arka çanta demiri ile uyumlu olarak tasarlanmış, ben de sipariş verdim, elime ulaşıp montaj yapınca da ilave bilgi vereceğim. Arka çanta demirinin boyası ve işçiliği çok temizdi, delik merkezlerinin uyumu çok iyiydi o yüzden tereddüt etmedim. Böyle ürünler üzerinde çalışılıp İthal markalara mahkum kalmamak çok güzel.
Çanta demirlerinin montajını yaptım, motosiklet modeline göre %100 uyumlu herhangi bir kasıntı veya uyumsuzluk yaşamadım, işçilik ve boyası oldukça başarılı, fiyatı da bilinen markalara kıyasla gayet uygun. Şimdi sıra su geçirmez yan çanta seti almaya geldi. Shad markasının Terra TR40 modelini gözüme kestirdim, anahtarla motosiklete pratik olarak sökülüp takılabiliyor olması hoşuma gitti, hoş olmayan kısmı fiyatı 8-10 bin tl aralığında, bu ay içinde yapacağım yurt dışı seyahatinde bu çanta ve benzer alternatiflerine bakacağım, tavsiyelere açığım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)