Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki KLX 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Alıntı kaanaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bana Klx genelde yetiyor ama spesyal almışken biraz daha güçlü bişey alayım. Üzerindeki fmf'le büyük dişliyle ciddi manada güçlendi ama dediğim gibi biraz daha güçlü bişey arıyorum. En azından bir iki sezon bana rahatlıkla yetsin.

Aslında şöyle bişey istiyorum. Klx'e her şartta biniyorum, araziye gidiyorum geliyorum, yolda kullanıyorum bi sıkıntı olmuyor. Yağ ne kadar sanki 10 bin km değilde 2 3binde değiştiririm kafam rahat eder. Klx'ten sonra zrt pırt bakım isteyen bişeyle uğraşmak istemiyorum. Mesela sahibinden.com da şu ilanda biraz bahsetmiş modelden. 100 litre yakıt tüketiminde bir yağ değişimi demiş manuelinde. Buda ciddi manada iyi bi zaman. Sadece arazide falan kolay kolay bitmez.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32887391/detay

Muhtemelen fe450 bana uygun gibi geliyor ama işte fiyatı pahalı görünüyor. Sağa sola bakmak lazım birde. İnternetteki fiyatlara pek itibar etmemek gerekir zannımca. 5 bine güzel motor bulurum bence

İşin sıkıntı tarafı var bide. Mesela arazide genelde herkes çok yıpratıcı şekilde kullanıyor. Temiz bulmak çok çok zor gibi.
    O motora ben de bakmıştım Eğer temizse bence fiyatı uygun. Ben hiç 5-6 liraya temiz special görmedim. Yani İstanbul ve yakınlarında yok anadoluda belki vardır.
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kawasaki klx 250s
    arkadaşlar acerbis elcik korumalarımın ömrü doldu, gidona bağlı olan kelepçeler artık tam sıkılmıyor. o yüzden görevini tam gerçekleştirmiyor ufak bir düşmede yukarı doğru kayma yapıyor. artık yeni bir elcik koruma edinme zamanı geldi, işte bak yine motor masraf çıkardı .)

Motosikleti
    Alıntı inertiya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar acerbis elcik korumalarımın ömrü doldu, gidona bağlı olan kelepçeler artık tam sıkılmıyor. o yüzden görevini tam gerçekleştirmiyor ufak bir düşmede yukarı doğru kayma yapıyor. artık yeni bir elcik koruma edinme zamanı geldi, işte bak yine motor masraf çıkardı .)
    Modifikasyon yaparız :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Bu arada Husaberg FE450 yi sürdüm. 48bg kuduz köpek gibi. Fakat ufak bir sorun çıktı. Üst kapaktan giren bir hortum var. Hava hortumu dedi sahibi, böyle radyatör hortumu gibi kalın. Oradan yağ geliyor, kelepçenin olduğu yerden dipten. Sahibi de çok şaşırdı ustayı aradı falan fazla yağ koyulmuştur dedi, fakat yağ seviyesine baktık normal. Varmı bir fikri olan?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Tam olarak alttaki hortum bağlantısından.
    cenkito ve sedat_57 bunu beğendiler.

kaanaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Husaberg aslında çok alınası. Gerçi Konya'da yeşil alan yok denecek kadar az. Durum bu olunca enduroyla krosla uğraşan ustada yok haliyle. Şu arazilerde klx ciddi manada işimi görüyor. Şöyle bi 4 5 ay daha klx'le kalacak gibiyim. İş durumuna göre belki klx'i satmam bile.

Bu arada benim acerbis elcik korumalarında birinin bağlantı aparatı kırılmıştı. Araştırırken Aliexpress.com'dan elcik koruma aldım. Acerbis'in birebir kopyasını üretmişler. 30 35 dolar civarı birşeydi. Tavsiye ediyorum. Bir aydır falan kullanıyorum. Kaliteli.

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Bu arada benim acerbis elcik korumalarında birinin bağlantı aparatı kırılmıştı. Araştırırken Aliexpress.com'dan elcik koruma aldım. Acerbis'in birebir kopyasını üretmişler. 30 35 dolar civarı birşeydi. Tavsiye ediyorum. Bir
    aydır falan kullanıyorum. Kaliteli.
    Link alabilir miyiz?

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Alıntı aybarssurucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Link alabilir miyiz?
    Tabiki.

http://www.aliexpress.com/item/motorcross-off-road-motorcycles-Handguard-for-KTM-Hand-guards-7-Color-Free-Shipping/504362710.html

Handguard diye aratınca çıkıyor. Orada kategorize edilmiş ama genelde pek doğru değil. dirtbike, motocross, handguard yazınca çıkıyor. Hatta iki set bile alınabilir. Yedek dursun 15-30 gün arası anca geliyor. İhtiyaç durumunda elde bulunur.

Progripin aynı şekilde olanları var orjinali 120 lira. Oda alınabilir. Sahibinden.comda vardı.

Ben o elcik korumaları aldım. Onun dışında monster eldiven ve protaper elcik aldım.

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-GEL-Bike-Bicycle-Cycling-Gloves-ONEAL-Monster-Ghost-hand-Cycling-Gloves-Dropshipping/1442751430.html
    http://www.aliexpress.com/item/2013-NEW-Ski-Snowboard-Snowmobile-Motorcycle-Goggles-Off-Road-Eyewear-Colour-Lens-T815-7-blue/1496240963.html
    http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-protaper-DIRT-PIT-BIKE-MOTOCROSS-7-8-HANDLEBAR-RUBBER-GEL-HAND-GRIPS-W-BAR-END/1201791363.html

Bazı ürünlerde 10 günde teslim garantisi var ve ücretsiz kargo.

Ayrıca çok güzel kasklarda var. 30 40 dolara. Bi abi aldı meraktan. Görüşünce bakacağım iyi bişeyse bende sipariş vereceğim.

Ayrıca burada goproyla çekilmiş vidyolar vardı. Onlar için söyleyim. Ben kendi goprom için bağlantı aparatları aldım. Çok ucuz. Göğüs bağlantı aparatı 5.24 dolar mesela. Türkiye'de 130 lira civarı.
    cenkito ve aybarssurucu bunu beğendiler.

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Forum böyle kullanılır, ellerine sağlık bilgiler için ;)

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Faydam olduysa ne ala

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Bu arada aliexpress.com'dan linkini verdiğim eldiven geldi. Gayet güzel kaliteli duruyor. Acerbis'in cadde motorları için ürettiği bi elcik koruma modeli var. Ondan almıştık bi arkadaşın motoruna. Oda gayet güzel. Çinliler işi cidden biliyor.

20 liraya geldi galiba bu eldivende.

cenkito, blamir ve dockerengin bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bu arada aliexpress.com'dan linkini verdiğim eldiven geldi. Gayet güzel kaliteli duruyor. Acerbis'in cadde motorları için ürettiği bi elcik koruma modeli var. Ondan almıştık bi arkadaşın motoruna. Oda gayet güzel. Çinliler işi cidden biliyor.

20 liraya geldi galiba bu eldivende.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...f1c4e099baf6f6
    Ben de aliden elcik koruma aldım çabuk yamuluyorlar fakat görevini yine de yapıyorlar Bir tavsiyem olucak gidon kelepçelerinin civataları biraz kısa. Bir boy uzununu alırsanız benim gibi yalama yapmazsınız 2, 3 düşmede diş atlıyor ve kılavuz açılması gerekiyor. Ben sedat57 ye verdim adam bir boy büyük diş açtı uzunda civata verdi şimdi daş gibi oldu. Bakalım ne kadar süre gidecek

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Bende alıştım heralde aldığımdan beri saysan 3 4 kere düşmemişimdir :D Bağlantı aparatı azcık kısa olduğu için acerbisin orjinal plastik aparatını taktım birisine. Şu an sorunsuz gidiyor şöyle.

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Eksantrikten gelen sesi iyice kafaya taktım aslında çokta gelmiyor ama huzursuz oldum.

Manuel gergi olayını ebay'da çok rahat buldum. Klx Manuel tensioner diye aratınca baya baya ilan var. 50 dolar + 10 Dolar kargo. Almışken zincirinide alırım. Zaten motor 27 bine geldi. 40 bine yaklaşırken değişiyomuş galiba. Ben bunu aldım ettim derken 30 bin olur :D

60 dolara bu işi çözebilirsem çok iyi. Baya huzursuz etmişti. Z moto'dan fiyat aldım 350 tl dedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

İlgisini çeken olursa paylaşayım. Buradan bir arkadaş kendisi yapmış. Yarın incelemeye gideceğim. Muhtemelen yakın zamanda bende başlayacağım.

cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Eksantrikten gelen sesi iyice kafaya taktım aslında çokta gelmiyor ama huzursuz oldum.

Manuel gergi olayını ebay'da çok rahat buldum. Klx Manuel tensioner diye aratınca baya baya ilan var. 50 dolar + 10 Dolar kargo. Almışken zincirinide alırım. Zaten motor 27 bine geldi. 40 bine yaklaşırken değişiyomuş galiba. Ben bunu aldım ettim derken 30 bin olur :D

60 dolara bu işi çözebilirsem çok iyi. Baya huzursuz etmişti. Z moto'dan fiyat aldım 350 tl dedi.

http://i.ebayimg.com/t/NEW-TIMING-CA...,Jw~~60_57.JPG

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

İlgisini çeken olursa paylaşayım. Buradan bir arkadaş kendisi yapmış. Yarın incelemeye gideceğim. Muhtemelen yakın zamanda bende başlayacağım.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...17707603_n.jpg
    Baktığın tensioner biraz çakma olmuş. Dikkat et derim. Orjinali;

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Aslında o mavi olan daha pahalı. Zaten sırf rengi için bile almayabilirdim. Gri olanı alacaktım yani. Buradaki modifiyeli çin motorlarının parçalarına benzemiş.

Mavi olan 50 dolar + 10 dolar kargo
    Krieger marka gri olan 36 dolar+ 26 dolar kargo

Zinciride ebay'dan sipariş vereyim. Pek bilemedim. Hangisini sipariş versem?

Motosikleti
    Aslında o mavi olan daha pahalı. Zaten sırf rengi için bile almayabilirdim. Gri olanı alacaktım yani. Buradaki modifiyeli çin motorlarının parçalarına benzemiş.

Mavi olan 50 dolar + 10 dolar kargo
    Krieger marka gri olan 36 dolar+ 26 dolar kargo

Zinciride ebay'dan sipariş vereyim. Pek bilemedim. Hangisini sipariş versem?
    Bence Krieger al. Ben kalitesini çok beğendim.

Diğer parçalar için ise ihtiyaçlarını iyi belirle ve wemoto.com dan sipariş et. Zincir + havafiltresi + yağ filtresi olabilir. Yada fren balatasıda alabilirsin. Tek üründe kargo yükselirken bir kaç üründe seni üzmez. - %20 vat ıda unutma. Benim sürekli alışveriş yaptığım sitedir. İlk başta ürünler biraz pahalı gelebilir fakat son aşamada vergi indirimi ve düşük kargosu ile en hesaplı yer oluyor.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Parça bulma işini çözdük. Ebay ve wemoto.com'da parçaların çoğu mevcut. Almak isteyen olursa benim siparişin yanına ekleyim gelsin.

Ben wemoto'dan Hiflo hava filtresi, yağ filtresi, eksantrik zinciri alacağım. Eksantrik zinciri 60 veya 80 lira olması gerekiyor. Blamir(Hüseyin Abi) sağolsun bulduk. Servise motordaki sorununu kesin olarak netleştirip sipariş geçeceğim.
    cenkito bunu beğendi.
    2009' Kawasaki Klx 250

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    1 aydır temizlikten ıraktık. 3 saat sürdü temizlik. Zincir temizledim, yağladım, hava filtresini söktüm, yıkadım. Arka jantın göbegini temizledim. Muhtemelen hiç temizlenmemiş şu ana kadar :D Ön amortisör keçesinin oraya muhtemelen toz kum kaçtı hafif yağ kaçırıyordu. Wd-40 sıktım temizledim ıvır zıvır işte ayna gibi oldu yine :D

Bu arada hava filtresini yıkadım ama artık değişme zamanı gelmiş. Önerisi olan var mı? Olmadı yurtdışından toplu siparişle alacağım.

cenkito, ferad ve inertiya bunu beğendiler.

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Tabiki.

http://www.aliexpress.com/item/motorcross-off-road-motorcycles-Handguard-for-KTM-Hand-guards-7-Color-Free-Shipping/504362710.html

Handguard diye aratınca çıkıyor. Orada kategorize edilmiş ama genelde pek doğru değil. dirtbike, motocross, handguard yazınca çıkıyor. Hatta iki set bile alınabilir. Yedek dursun 15-30 gün arası anca geliyor. İhtiyaç durumunda elde bulunur.

Progripin aynı şekilde olanları var orjinali 120 lira. Oda alınabilir. Sahibinden.comda vardı.

Ben o elcik korumaları aldım. Onun dışında monster eldiven ve protaper elcik aldım.

http://www.aliexpress.com/item/2014-New-GEL-Bike-Bicycle-Cycling-Gloves-ONEAL-Monster-Ghost-hand-Cycling-Gloves-Dropshipping/1442751430.html
    http://www.aliexpress.com/item/2013-NEW-Ski-Snowboard-Snowmobile-Motorcycle-Goggles-Off-Road-Eyewear-Colour-Lens-T815-7-blue/1496240963.html
    http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-protaper-DIRT-PIT-BIKE-MOTOCROSS-7-8-HANDLEBAR-RUBBER-GEL-HAND-GRIPS-W-BAR-END/1201791363.html

Bazı ürünlerde 10 günde teslim garantisi var ve ücretsiz kargo.

Ayrıca çok güzel kasklarda var. 30 40 dolara. Bi abi aldı meraktan. Görüşünce bakacağım iyi bişeyse bende sipariş vereceğim.

Ayrıca burada goproyla çekilmiş vidyolar vardı. Onlar için söyleyim. Ben kendi goprom için bağlantı aparatları aldım. Çok ucuz. Göğüs bağlantı aparatı 5.24 dolar mesela. Türkiye'de 130 lira civarı.
    aynısının daha uygun fiyatlı olanı var birde

http://www.aliexpress.com/item/motorcross-off-road-motorcycles-Handguard-for-KTM-Hand-guards-7-Color-Free-Shipping/804435548.html

bahsettiğiniz göğüs bağlantı aparatınında linkini verebilirmisiniz.
    aslında aliekspres için ayrı bir başlık açılsa ve herkes getirttiği ve kullandığı ürünler hakkında yorum yazsa ne güzel olur.
    CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250

Motosikleti
    Kawasaki Klx 250
    Göğüs aparatının sadece ucundaki aparatıymış 5 dolar olan. Geçen hafta teslim aldım. Verdiğim linkteki ürün doğru olan. Bu arada ben kendim evde uydurmaca şekilde bi göğüs aparatı yaptım baya güzel ve sağlam oldu. Sadece "gopro" diye aratınca neredeyse tüm aksesuarları geliyor.

http://www.aliexpress.com/item/Chest-Mount-Harness-for-Gopro-HD-Hero2-Hero3/902482790.html

Ben aliexpress'ten şu ana kadar aldıklarımın hepsinden memnunum. Şu sosis çantalarda güzel.
    http://www.aliexpress.com/item/20L-Waterproof-Dry-Bag-for-Canoe-Kayak-Rafting-Camping-Outdoor-Sports-2pcs-lot-free-shipping-Wholesale/603340738.html

Var bende bi tane.
    35emre35 bunu beğendi.

Motosikleti

31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)