Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki KLX 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol dostum aslında ne benim ne de motorun suçu var eski işyerimdeki bir şerefsiz yüzünden bu sorun baş gösterdi.Bir an önce atlatacağız inşallah.Egsantrik zincirinin öyle pat diye kopacağını sanmıyorum kullanıma bağlı genelde 40 50 binden sonra uzamaya başlar diye biliyorum.Zaten uzayınca ses yapar belli eder.Ben ne olur ne olmaz diye egsantrik zincirini de değiştireceğim zaten motor 36 000 km de
    Eski işyerindeki kişi ne yaptıki merak ettim ? Birde debriyaj balatalsı ortalama ne kadar süre gidiyor bunu merak ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Alıntı blamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski işyerindeki kişi ne yaptıki merak ettim ? Birde debriyaj balatalsı ortalama ne kadar süre gidiyor bunu merak ediyorum.
    Mesleğim icabı paketçilik yapıyorum işyerinin motorda az bir yağ kalmıştı patron 20-50 alpet otomobil yağı verdi itiraz ettim ama koy bir şey olmaz dedi.5 gün sonra motor kitlendi o da atlamış benim motora çekmiş ücra bir yere açmış yağ doldurma kapağını son gaz asılıyor benim motora 5 dk geç kalsam motor orda yanıyordu.Neyse sonra kavga dövüş polis falan derken bu kabul etti bir sorun varsa yaptırırım gibisinden çalıştırdık motorda tık yoktu hatta diğer gün 2 ustaya gösterdim yağını değiştik sorun yok gibiydi ama motor 1 ay sonra patlak verdi.

Motosikleti
    Gaza geldim, KLX ile Bulgaristan'a gidiyorum. Hazırlıklarımı yapıp yola çıkıcam. Dualarınızı eksit etmeyin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Gaza geldim, KLX ile Bulgaristan'a gidiyorum. Hazırlıklarımı yapıp yola çıkıcam. Dualarınızı eksit etmeyin :D
    Hayırlı yolculuklar,KLX i yurtdışına ilk sen çıkaracaksın
    benim de bir haftasonu niyetim var gitmeye,yolculuk ne zaman?
    Rota nasıl?
    2 günlüğüne topu topu,

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Hayırlı yolculuklar blamir. Sıkıntısız gider gelirsin inşallah.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Önemli bilgi arkadaşlar eğer 40 derece üzeri sıcaklıkta bir iklimde yaşıyorsanız 10-50 yağ kullanın.Kawasaki owners manuel de yazıyor
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı yolculuklar,KLX i yurtdışına ilk sen çıkaracaksın
    benim de bir haftasonu niyetim var gitmeye,yolculuk ne zaman?
    Rota nasıl?
    2 günlüğüne topu topu,
    Rota basit abi İstanbul'dan otobandan Kapıkule oradanda memleket Kırcaali. Şu anda vardım çok sıkıcı bir yolculuktu. İstanbul - Edirne arası beni her seferinde öldürüyor.

Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı yolculuklar blamir. Sıkıntısız gider gelirsin inşallah.
    Teşekkür ederim..

Bu arada akıt ölçümü de yaptım. 5,78LT 26,47TL ile 179KM geçtim :D 100KM de3,2LT yapıyor. Saygılar.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    @ ferad motoru ne yaptın umarım fazla masraf cıkarmamıstır sadece biyel kolu bilyesinde mi sorun baska yerede sıçramıs mı
    ferad bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    kawasaki klx 250s
    çok hızlısın blamir. adam gidiyorum dedi gitti resmen. otobandaki ortalama sürüş hızın kaçtı? çok az yakmış motorun tahminimce 110 u geçmedin.

@ferad abicim senin motoru alıp kaçmak köşede yağ kapağını açmak falan ne ilginçmiş benim motora yapsa bunu biri heralde dayağı yerdi.)

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Rota basit abi İstanbul'dan otobandan Kapıkule oradanda memleket Kırcaali. Şu anda vardım çok sıkıcı bir yolculuktu. İstanbul - Edirne arası beni her seferinde öldürüyor.

Teşekkür ederim..

Bu arada akıt ölçümü de yaptım. 5,78LT 26,47TL ile 179KM geçtim :D 100KM de3,2LT yapıyor. Saygılar.
    Çok yakmış hacı 3 Litre yaktığı zamanıda gördük.. neyse artık bulgar benzini ile telafi edersin
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Alıntı inertiya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok hızlısın blamir. adam gidiyorum dedi gitti resmen. otobandaki ortalama sürüş hızın kaçtı? çok az yakmış motorun tahminimce 110 u geçmedin.

@ferad abicim senin motoru alıp kaçmak köşede yağ kapağını açmak falan ne ilginçmiş benim motora yapsa bunu biri heralde dayağı yerdi.)
    Aynen öyle 90-100-110 arası sürdüm. Fazla süratlerde güvenli hissetmiyorum. Çok fazla düşününce olmuyor zaten :D
    Bu arada Bulgaristan'a gidecek olanlar için bilgi. Bulgar gümrüğün de çalışma sebebi ile giriş gişeleri öne çekilmiş. Araç sigortası yaptırmak için gişelerden geçmeniz gerekiyor fakat sigorta olmadanda geçirmiyorlar :D Git türk tarafında yaptır dediler bana. Gidip fiyatını sorduğumda resmen şok oldum. 1 aylık sigorta 80Euro, bulgarda 25 euro. Tabiki türk tarafında yaptırmadan tekrar bulgara gittim ve pasaportumu rehin bırakarak gişeden geçtim ve bulgar tarafında sigortamı yatırıp geri döndüm, motoruma bindim ve yoluma devam ettim. Bana biraz yokuş yaptılar ilk defa başıma geldi.

Bulgarca bilmeseniz bile gümrükteki bulgar memurlar az çok türkçe biliyorlar. Ruhsatı gösterin ve sigorta yaptırıcam diyin yardımcı olsunlar. Kıllık yapanda çıkabilir en kötü ihtimal türk plakalı bir araçtan rica edersiniz o girip yaptırır sonra arkadan size verir.
    CEM. bunu beğendi.

Motosikleti
    2000 ford
    Aynen öyle 90-100-110 arası sürdüm. Fazla süratlerde güvenli hissetmiyorum. Çok fazla düşününce olmuyor zaten :D
    Bu arada Bulgaristan'a gidecek olanlar için bilgi. Bulgar gümrüğün de çalışma sebebi ile giriş gişeleri öne çekilmiş. Araç sigortası yaptırmak için gişelerden geçmeniz gerekiyor fakat sigorta olmadanda geçirmiyorlar :D Git türk tarafında yaptır dediler bana. Gidip fiyatını sorduğumda resmen şok oldum. 1 aylık sigorta 80Euro, bulgarda 25 euro. Tabiki türk tarafında yaptırmadan tekrar bulgara gittim ve pasaportumu rehin bırakarak gişeden geçtim ve bulgar tarafında sigortamı yatırıp geri döndüm, motoruma bindim ve yoluma devam ettim. Bana biraz yokuş yaptılar ilk defa başıma geldi.

Bulgarca bilmeseniz bile gümrükteki bulgar memurlar az çok türkçe biliyorlar. Ruhsatı gösterin ve sigorta yaptırıcam diyin yardımcı olsunlar. Kıllık yapanda çıkabilir en kötü ihtimal türk plakalı bir araçtan rica edersiniz o girip yaptırır sonra arkadan size verir.
    Bulgar levası nelere kaadir ağam

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulgar levası nelere kaadir ağam
    Memleketimiz de herşey gibi sigortada pahalı. Adamı canından bezdiriyolar.

Herzamanki gibi araba ve motosikleti aynı kefeye koymuşlar. Araba sigortası ücreti ödüyoruz. Lanet olsn.
    http://www.tmtb.org.tr/sayfa.aspx?pid=8&id=15

Motosikleti
    cenkito: Parca siparislerini verdim bekliyorum dostum cok sukur sorun sadece bilyada ama komple biyel kolu seti almak gerekiyor bu tarafta olmadigi icin rum tarafindan aldiricaz parcalari.
    intertiya:Dayaktan fazlasi olacak dostum ama herseyin zamani var ;)
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    ferad Sedat orada selamımı söyle :D Bu işlerde baya tecrübelidir.

Motosikleti
    Nice Sedat lar Kenan lar Ahmet`ler var dostum sagol dusundugun icin :D

Motosikleti
    2000 ford
    Beni niye millete yanlış tanıtıyorsun abi ben kendimi savunuyorum kimseye zararım yok Hem burası gurbet aga olaya karışırsak ertesi gün TR de buluruz gennimizi

Motosikleti
    KTM deki asalete bakın hele ve o motorun burada 7.000TL oladuğuna inanabiliyormusunuz?

Buda gaza gelip kabak lastiklerle drift denemem :D Kuzenin konuşlar komik gelebilir...
    dockerengin ve 35emre35 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bu arada motorumu satma kararı aldım. Satma sebebim ise special bir motor almak.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cok-temiz-tertemiz-klx250-123641128/detay/

Motosikleti
    Ulan arkadaş 80 model motorun biyel kolu ayrı satılıyor ama ne hikmetse bizim motorlarınki komple krank seti olarak satılıyor kafa yiyeceğim.Kx 250 lerinki falan uymaz mı acaba bizimkine ?

17. sayfa BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)