vallaha abi ben mayısta klr'yi aldığımda 23500km deydi, aldığım kişi kışın hiç motora binmiyormuş; çamuru, araziyi bırak yağmur bile görmemiş
http://img515.imageshack.us/img515/4610/fotoraf0261.jpg
bu aldıktan sonra ilk fotosu kimse 2005 model olduğuna inanmıyordu. şuanda 29000km ye yaklaştım. ve aldıktan sonra, önceki 200-250cc motorlarımla girdiğim araziye, dağlara, yaylalara, kamplara vs. girdim, düşütüm kalktım, hatta orjinal gidonu yamuldu ve ramzey gidonu takılı durumda üzerinde
yani demek istediğim bu motorlar arazi motoru, racing yada chopper değil hergün yıkayalım cilalıyalım parlatalım. kaldıkı ilk motorum olan 250MCT yi bile kışın 1-2ayda bir yıkardım, çamuru chopper motor olmasına rağmen motoruma yakıştığını düşünürdüm
taaa ozmandan endurorocu ruhu taşıyormuşum demekki
aldığım hiç bir motoru yarın öbürgün satıcam diye düşünerek yapmak istediklerimi yapmamazlık, girmek istediğim yollara girmemezlik yapmadan kullandım.
ha şunuda belirteyim bu şu demek değildir : motorumu hiç önemsemedim, hor kullandım. düşülür kalkılır ama yağını bakımını hiç aksatmadım hep zamanından önce değişikliklerini yaptırdım. hem MCT'mi hemde Skygo motorumu anahtar değmeden 50000 km lerde sattım.
yani demek istediğim hiç bir araç, taşıt vs bizimle yaşlanmıyor hakkı neyse verelim, hem o hemde biz mutlu olalım
)