Klx in piyasası cidden yavaş. Duke de öyledir gerçi :D Bana yığınla takas teklifi geldi. Başka bi enduro arıyorum bulursam klx'i bi racingle filan takas ederim. Burada zaten çerez gibi gidiyor cadde motorları :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
dük de klx de hondanın daha ucuz alternetifler sunduğu motorlar olduğu için piyasaları böyle olmaya mahkum
bakalım hayırlısı olsun ne diyelim teşekkür ederim cevaplarınız için
Dük için hangi alternatifi sundu bilemedim ben.
direk bir alternatif değil ama geçen yaz için konuşuyorum, ikini el bir dük yerine 0km 250r çok daha tercih edilesi
Ben sıfır km olayına takılmıyorum hiç. Olsa çok güzel olur ama şahsen imkanlar kısıtlıyken gidip temiz durumda bi ikinci el alma taraftarıyım. Misal Klx için söylüyorum sıfırı 13.500 lira para. Bi sene sonra ikinci elde şöyleydi böyleydi derken 9 bin liraya gidiyor :D
Şu ara sıfır alınası duran Tenere 660'lar var benim gözümde. Çok mantıklı ve güzel bi motor. Fiyat performans açısından çok iyi derim. Gereksiz teferruatlar yok motorda. Fiyatıda o yüzden makul gibi.
Oohoo başlık tamamen durmuş. KTM 640 Lc4 Enduro aldım. İstanbul'dan Hüseyin Abi sağolsun çok yardımcı oldu bana.
Klx i ve üzerindeki ekstraları satıyorum. Şunları ayrı vereceğim. İsteyen varsa fiyatları makul tutuyorum.
DİD marka 48 arka dişli ve zincir, iyi durumda. Daha çok götürür. Sıfırı 350 lira, 150 liraya vereceğim. Orjinali 42 dişli.
Fmf egsoz 400 lira,
Bering Yan Çanta ve Demirleri. Demirler bering çantalara birebir uyumlu. Çanta kozmetik olarak pek düzgün değil, normalde su geçirmez ama şu an su geçirir biraz. Takıp çıkarması baya pratik bişey. Herhangi bir yeri delmeye bişey yapmaya gerek yok. Bunuda 200 lira dedim.
Buradan birileri olursa fiyatları daha makul tutacağım.
Beyler bendeki YZ125'i acil satıyorum. YZ125 iki zamanlı, 2000 model. Motor komple söküldü, herşeyi elden geçti, şasi statik boya ile boyandı, lastikler yeni, acerbis elcik koruma, renthal gidon, herşeyi orjinal makina. Sadece rölanti tutmuyor krank keçelerinin değişmesi gerekli onlarında siparişini verdim. Orjinal parça olarak aldım. Beni bilen bilir motorlarım için asla masraftan kaçmam. Aklımdaki fiyat
7.000TL
Alanında lider 95KG yaklaşık 32-35bg gücünde. Tam bir efsane.
Satma sebebim yine 2 zamanlıda klasman yükseltmek.
Iyi hoş güzel de buna hangi yağı kullanıyorsun
Guzel soru.subap ayari yaptirdiktan oncemi sonrami?
2 zamanlilarda subap ayari da mi var ?
Z moto yu burda rezil etmek bana yakışmaz..
Sağol abi
Bu arada abi bunun stop lambasını bulamadım :D Var mı orada biryerde?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
KTM'nin kickstart koluda solda dekompresyon teli kopuktu ben aldığımda, o halde bile alıştım 1 2 seferde çalıştırıyordum 640 cc motoru :D dün klx650r çalıştırmayı denedim sağda olunca basamadım bile.
2009' Kawasaki Klx 250
merhaba arkadaşlar
klx 250 nin motoruna kaç litre yağ koymak gerekiyor
beni bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler...
Gördüğüm kadarıyla;
1.3L w/out filter replacement // Sadece yağ değişiminde
1.4 L w/ filter replacement // Yağ filtresi de değiştiğinde
http://www.cleanmpg.com/forums/showthread.php?t=26861
KLX cilerden ses seda çıkmıyor bu günlerde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)