Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Farketmez
Hernekadar bindiğin alet motordan çok uzay kekiği ne benziyorsada, iki teker
herkes kardeş yani)
halis abi .. ne zman geziyoruz...???
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bir Allah'ın kuluda şu topice kayda değer bişi yazsın
sora niye md'dekiler reysçide mt'dekilere çançin çoncu muamelesi yapıosnuz diye kızıyolar
eray 1 sayfada motorla ilgili bilgileri girdim daha buna benzer biligler yazılcak zaman içinde
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Eray'cim;
yolda giderken renk degistirebilme ozelligi de var ha!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
[QUOTE=ryangt;2293633]Bir Allah'ın kuluda şu topice kayda değer bişi yazsın
sora niye md'dekiler reysçide mt'dekilere çançin çoncu muamelesi yapıosnuz diye kızıyolar
3 renk modu var bir tık mavi beyaz 1 tık sarı 1 tık sşyah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------
bmw de yetkili servis dışı yapılan eylemlerde motor elektirik tesisatı garanti dışı olur o yuzden bir şey yapamayız
sır olarak kalsın skulla aramızda... iyi ki okumadın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
zevkler ve beğeniler değişir ama Yamaha R1 gördükten sonra bana hepsi tukaka geliyor...
http://image5.sahibinden.com/photos/...9032210c7b.jpg
bu renk varken başka bir şey düşünülemez herhalde...kafalardaki ss şablonu bu tasarım ve renkle bence netleşti...bir ss R1 den daha seksi olamadıkca benim için teknolojisi birşey ifade etmiyor...
Agamda sırf egzantiriklik olsun diye bu marka ve modeli seçti...BMW nin arkasından hem küfret saydır hem gidip farklı bir modelini al...bu da bir tuhaflık...
Ben hep şunu diyorum Halis aga ss den ne anlar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ooo eray hayırlı olsun s1000rr'ın.
şasi kıran suzukilerden sonra motor patlatan s1000rr ile inşallah yıldızın barışır
sarıdan başka renk yokmuydu gerçi sarı da kötü durmuyor ama... biraz çingene işi olmuş işte
Burası MT nin Bağdat Caddesi olur
işine gelirse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
mete benim için abs öncelik oda bmw var s1000rr degilde s600rr olsaydı daha cok sevinirdim ama 1000cc cıkardılar benim en öncelikli abs lazımdı onuda buldum.ve abs harici diger özeliklerde cabası ö yüzden ben memnunum motordan
siyah olarak her gün gördüğüm bir tane var,
tankın üstünde çok hafif iki çizik var,
sahibine bir tank ped alabilirim fiyatlara bakıp,
buram buram kalite kokakn bir makina,
performansı ve gerekliliği konusunda hiç bilgim yok ama,
uzaktan bakması bile güzel,
ehlinde olmasında fayda var.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)