BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
09 Haziran 2011, 15:31
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bizde onun için sponsor arıyorduk zaten
gönüllü olacaksın saınrım
cocukken bisikletten cok dustum. o zaman ogrenmistim dusmeyi bilmeyi ogrenmeyi istemeyi
Reklamlar
-
09 Haziran 2011, 15:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
09 Haziran 2011, 16:37
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....
-
09 Haziran 2011, 16:43
irondark adlı üyeden alıntı
Hakkı olum sen motoru sattın haliz abi pert oldu ve track day de ben kimi delecegim... Ayni delecgim kişiler varda onları ben 600cc le deliyordum simdi 1000cc le giriyorum adam lazım bana dişli... Valla sakın ekmeyin beni....
sana özel yancı göndereceklermiş
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
09 Haziran 2011, 16:46
abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim
-
09 Haziran 2011, 16:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
09 Haziran 2011, 17:32
halis abi son resimdeki dublörün kim. :D :D :D :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
09 Haziran 2011, 17:34
jesse adlı üyeden alıntı
boooeeööövvv diye biriymiş
-
09 Haziran 2011, 17:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
jesse adlı üyeden alıntı
onlar egitmenlerdi ben motoru orda birakıp anbullansa gitmiştim bileklerim agrıyınca
-
10 Haziran 2011, 17:40
halis adlı üyeden alıntı
he yavrum şimdi gecen senenin track day resimlerini atcam görceksin kim kimi delmiş hatırlatayım geriden gelipde deldigim resmi
Ahahaha düzlük haricinde virajlarda yanıma yaklasamadın... Bakalım simdi eğitim aldın neler ögrenmisin bir test edelim... ama bu sefer bendede 1000cc olacak düzlüklerde işin eskisi kadar kolay olmuyacak soyluyeyım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
Nemrut adlı üyeden alıntı
abi anladim ki motosiklet isi bana gore degilmis ben bundan sonra kovami kuregimi alip plaja gidecem... cagana arkadaslik ederim
Kumu bırakın oglum sende pocet bike var cagan ada alırım gezersiniz işte....
-
21 Haziran 2011, 03:49
-
21 Haziran 2011, 04:00
Mert_tuna adlı üyeden alıntı
Geçen hafta pazar günü Adana'daki Borusandaydı kullanma fırsatım oldu inanılmaz bişi! Çok çeşit motor sürdüm ilk 1000cc tecrübemi bunla yaşadım keşke yaşamasaydım :D Şakası bir yana hayabusa gibi fren var manete dokunman yeterli,İstediğin kadar gaz ver patinaj yok
Quik shifter özelliği süper vites yükseltmek çok hoşuma gitti ilk defa kullandım, inanılmaz hızlanıyor, yoldan dolayı 2 defa ön teker yerden kesildi 2.sinde çok hafif direksiyon sallandı hemen taş gibi oldu direksiyon.(Direksiyon amortisörü güzel) çok rahat kapanabiliyorsun rüzgar yönünden sıkıntı yok. Tek kelimeyle kusursuz bence aşık oldum alete !!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
Buda sürüşten sonra Borusandaki fotoğrafım
Uploaded with
ImageShack.us
busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)
-
21 Haziran 2011, 04:40
Iyidir 1000 lik Mator...
Tabiki ben matorun hakkini veremiyorum ama olsun..
Düsmeden kullanmasini az cok ögrendim...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
21 Haziran 2011, 08:19
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
busayı kullanan tecrübeli sürücüler o frenlerin o motora yetersiz kaldığını dile getirirler aslında ama ilginç olmuş bu yorum
hondanın xx'teki fren daha iyidir mesela (2sinide bu yönde test etmedim ama ağır makinalar sonuçta)
evet bende duymuştum hayabusa kulananlardan frenlerin yetersiz oldugunu hatta bir hayabusa kulanan bir arkadaşım bmw yi kulandıktan sonra şöyle demişti hayabusadaki firense bundaki ne yok bundaki firense hayabusadaki ne demişti
-
21 Haziran 2011, 14:24
Bu borusana gidip ben s1000rere'yi test etmek istiyorum diyince direk al birader deyip veriyorlar mı yoksa bunların özel gunleri felan mı var acaba ?
-
21 Haziran 2011, 14:39
Adana'ya 4 günlüğüne gelmişti Borusandaki s1000rr dan sorumlu yetkili abi tanıdık olduğu için bizimde haberimiz oldu Adana'da toplam 6-7 kişinin deneme fırsatı olmuştur fazla kişinin haberi yoktu ne yazıkki :/
Mert TUNA (ADANA 0 RH +) yp pilot - kawasaki ER-5
-
21 Haziran 2011, 14:50
Bizim istinyede hali hazırda bir borusan var ama bir uğramak lazım
-
28 Haziran 2011, 12:51
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir istanbul park günü daha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
-
28 Haziran 2011, 15:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
28 Haziran 2011, 15:45
bütün mt'yi zorla piste sokacan halis abi sonunda (=
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)