halis aga açtı konuyu derin kayıplara karıştı
yokmu yeni bilgiler motor hakkında
halis aga açtı konuyu derin kayıplara karıştı
yokmu yeni bilgiler motor hakkında
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
var ama biraz zaman lazım sonra yazarım ama bmw ile degil genel motor kulanımı ile ilgili..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
eğitim ile ilgili fotoğraf video ve dilim döndüğünce öğrendiğimiz şeyleri anlatıp göstermeye çalıştım son bir şey dışında.
düşmek...
Bazı bilmişlerin düşmenin tekniği olmaz zırvasının aksine düşmeyi bile bilmenin gerektiğini hiç bir masraftan kaçınmadan pist ortamında sizler için denemiş bulunmaktayım
pistte viraj yaptık,gazladık,limitleri zorladık e düşmeseydik o eğitim eksik kalacaktı.
madem bi ton para verdik istanbul parka girdik tüm nimetlerinden yararlanalım dedik
bir kere şunu söyliyeyim pist gayet güvenli hatta insanın tekrar tekrar yatası geliyor
resimleri aşağı yüklüyorum size soruyorum bu şekilde caddede düşmüş olsaydım sonuç ne olurdu?
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.
fırlayan bi parça var ayaklık mı o
Yeniden gecmis olsun Halis usta...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
vites kolu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 ----------
teşekkür ederim remzi sagol allah çümlemizi beterinden korusun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:58 ----------
şimdi biraz birşeyler daha paylaşayım dedim
bu kaza resimlerini koydumki ders olsun diye şimdi bu düşme sebeplerine gelelim.
ders sonrası yanımdaki arkadaşlarıma dedimki ben azdım allah sonumu hayretsin dedim.
kendime ne kadar güvendiysem arkası kaza ile bitti.
şimdi arkamdan demeyin vay hıyar vay şimdi motorun degeri yarıya düştü diye ama ben zaten onu satarken derim ve km geri almak gibi bir adetimde yoktur o yüzden paylaştımki belki bir ders olur diye
en üzüldügüm sebep düşerken kamera kapalıymış acık olsaydı daha iyi olcaktı belki düşme sebebini bilcektim.
ama motor beni üstünden attı fakat gaz acmak degilde fazla yatırıp gazı ani bıraktım galiba
o da lastik bıraktı eşek tepmiş gibi oldum.
herşey o kadar ani olduki kendimi bir anda yerde buldum derste hocalar dedimişti düşünce sakın kalkmaya ugraşmayın durmadan yerde sürüklenme bitince ayaga kalkın demiştiler ama ona ragmen galiba ben kalkmaya ugraştım veya düşerken bileklerimin ostune düştüm
iki bilegim ve ayak bilegim incinmiş ama bunun bir cadede oldugunu veya bir virajda oldugunu düşünmek istemiyorum ya bariyerlerde patlamıştım yada toprak altındaydım.
sizlere tavsiyem hadinizi bilin azgınlıgın sunu yukarda ama benim sansım pistde başıma geldi bir iki burkulmayla kurtardım.
son not daha fazla kafa ütülemeyecegim.
ne oldum demeyeceksin ne olcam diyeceksin.
Halis abim cesaretinden dolayı seni kutluyorum bir kere daha dostum vede abim oldugun için gururlandım seninle... Başka biri olsa dalga gecilmekten yada ilerde motorunu satarken deger kaybetmesinden korkup boyle birseyi paylaşmazdı... Ama sen yine kendi bilgidini yaptın... Helal olsun...
Şimdi sıra geldi düşmen hakkındaki yorumlarıma....
Puhahaha okadar para verdim diyorsun asvaltında tadına bakayımmı yaptın nettin sen öyle... Ben sana halis abi zorlarsın dedigim de benim işim olmaz ben birseyler ögrenmek icin geldim fazla zorlamıyacagım diyordun... 2.gün gaz kolunu bantladınmı ne yaptın paso limit gitmişsin... Ama ben bununda sebebini billiyorum 2 ablanın peşine sen boyle gitmişsindir... Bide gaza gelmem diyorsun...
O günün hatırası imzalı tulumunuda bana verdigin icin ayriyetten teşekkür ederim
la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki
Halis abi geçmiş olsun düştüğün fotolar bile karizma ya
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli
Geçmiş olsun
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi
ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam
biliyomusun bmw var diye cadede daha hizlı gidiyorsun pistde 4 vitesi dolu dolu kulandınmı yol bitiyor 5 ve 6 zor görüyosun ilkayıcım.
4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti
dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim
sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok
valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..
ya birak altin elbiseyi felan altin semer de olsa insan insandir muhahah
bosver herkesin bir bildigi var iste, dogru veya yanlis. insanlara kendi bildigini empoze etmek hosuna mi gidiyor halis abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)