Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

BMW S1000RR kullanıcıları bilgi paylaşımı

REKLAM ALANI
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    halis aga açtı konuyu derin kayıplara karıştı

yokmu yeni bilgiler motor hakkında
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    var ama biraz zaman lazım sonra yazarım ama bmw ile degil genel motor kulanımı ile ilgili..
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    eğitim ile ilgili fotoğraf video ve dilim döndüğünce öğrendiğimiz şeyleri anlatıp göstermeye çalıştım son bir şey dışında.
    düşmek...
    Bazı bilmişlerin düşmenin tekniği olmaz zırvasının aksine düşmeyi bile bilmenin gerektiğini hiç bir masraftan kaçınmadan pist ortamında sizler için denemiş bulunmaktayım
    pistte viraj yaptık,gazladık,limitleri zorladık e düşmeseydik o eğitim eksik kalacaktı.
    madem bi ton para verdik istanbul parka girdik tüm nimetlerinden yararlanalım dedik
    bir kere şunu söyliyeyim pist gayet güvenli hatta insanın tekrar tekrar yatası geliyor
    resimleri aşağı yüklüyorum size soruyorum bu şekilde caddede düşmüş olsaydım sonuç ne olurdu?

Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
    yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
    Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.

fırlayan bi parça var ayaklık mı o

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yeniden gecmis olsun Halis usta...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhtemelen sürüklenerek ya bariyerlere patlayıp kırılmadık kemik kalmıycaktı.
    yada bir arabanın altına,veya arkadan gelen araç üstüne çıkardı.
    Sonuçta öyle ayağa kalkman zordu.

fırlayan bi parça var ayaklık mı o
    vites kolu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 ----------

Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeniden gecmis olsun Halis usta...
    teşekkür ederim remzi sagol allah çümlemizi beterinden korusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:58 ----------

şimdi biraz birşeyler daha paylaşayım dedim
    bu kaza resimlerini koydumki ders olsun diye şimdi bu düşme sebeplerine gelelim.
    ders sonrası yanımdaki arkadaşlarıma dedimki ben azdım allah sonumu hayretsin dedim.
    kendime ne kadar güvendiysem arkası kaza ile bitti.
    şimdi arkamdan demeyin vay hıyar vay şimdi motorun degeri yarıya düştü diye ama ben zaten onu satarken derim ve km geri almak gibi bir adetimde yoktur o yüzden paylaştımki belki bir ders olur diye
    en üzüldügüm sebep düşerken kamera kapalıymış acık olsaydı daha iyi olcaktı belki düşme sebebini bilcektim.
    ama motor beni üstünden attı fakat gaz acmak degilde fazla yatırıp gazı ani bıraktım galiba
    o da lastik bıraktı eşek tepmiş gibi oldum.
    herşey o kadar ani olduki kendimi bir anda yerde buldum derste hocalar dedimişti düşünce sakın kalkmaya ugraşmayın durmadan yerde sürüklenme bitince ayaga kalkın demiştiler ama ona ragmen galiba ben kalkmaya ugraştım veya düşerken bileklerimin ostune düştüm
    iki bilegim ve ayak bilegim incinmiş ama bunun bir cadede oldugunu veya bir virajda oldugunu düşünmek istemiyorum ya bariyerlerde patlamıştım yada toprak altındaydım.
    sizlere tavsiyem hadinizi bilin azgınlıgın sunu yukarda ama benim sansım pistde başıma geldi bir iki burkulmayla kurtardım.
    son not daha fazla kafa ütülemeyecegim.
    ne oldum demeyeceksin ne olcam diyeceksin.

irondark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Halis abim cesaretinden dolayı seni kutluyorum bir kere daha dostum vede abim oldugun için gururlandım seninle... Başka biri olsa dalga gecilmekten yada ilerde motorunu satarken deger kaybetmesinden korkup boyle birseyi paylaşmazdı... Ama sen yine kendi bilgidini yaptın... Helal olsun...

Şimdi sıra geldi düşmen hakkındaki yorumlarıma....

Puhahaha okadar para verdim diyorsun asvaltında tadına bakayımmı yaptın nettin sen öyle... Ben sana halis abi zorlarsın dedigim de benim işim olmaz ben birseyler ögrenmek icin geldim fazla zorlamıyacagım diyordun... 2.gün gaz kolunu bantladınmı ne yaptın paso limit gitmişsin... Ama ben bununda sebebini billiyorum 2 ablanın peşine sen boyle gitmişsindir... Bide gaza gelmem diyorsun...

O günün hatırası imzalı tulumunuda bana verdigin icin ayriyetten teşekkür ederim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Halis abi geçmiş olsun düştüğün fotolar bile karizma ya
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

irondark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 600 k)
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la dodik o iki ablaya 5 turda 2 tur bindirdim ben bu arada düşünce durmadan kalkmayın arkadaşlar ben gayri ihtiyari kalkmaya ugraştıgım için belkide taklaları atım gerci herşey o kadar hizlı oluyorki hiç birşey hatırlamıyorsun ama işte düşünce durmadan kalkmamak lazım derste öyle dediler ama galiba ben uygulayamadım her şey o kadar hızlı olduki
    Sadece turmu bindirebildin...

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli

Geçmiş olsun
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Halis Abi, 6. fotoğrafta durmadan kalkmaya çalıştığın baya belli

Geçmiş olsun
    fotograflarda öyle görünüyor ama ben motorun üstünden ucarak düşmüşüm
    o yüzden 1 takla normal ama 2 kincisi kestiremiyorum.çünki o kadar hızlı olduki anlayamadım bile

Motosikleti
    bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi
    ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
    motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bemevem var diye ışık hızında gitmeye çalışırsan öyle olur tapi
    ilkay abinin dediği gibi aradığın mutluluk koltuğun altındaki sokette onu çıkartmamışsın allahtan ama en azından yolda düşmektense pistte düşmek ne fark ederki ( ne fark ederki dememden kasıt güvenli olması )
    motorunda fiyatı düşmez bence hangimiz düşmüyor ki ? satarken kırık grenajlarla bile satmayacaksınki 0 yeni grenaj alıyorsun 0 orjinal parçaları ile. motosiklet bu düşecek kalkacak grenaj dediğin plastik parça sayılır neticede...
    ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam
    biliyomusun bmw var diye cadede daha hizlı gidiyorsun pistde 4 vitesi dolu dolu kulandınmı yol bitiyor 5 ve 6 zor görüyosun ilkayıcım.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti

dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim

Motosikleti
    ne bileyim millet plaka kapamalar falan yani benim için onemli degil zeten hakkı ile satarım saklayarak km ile oynayarak degil 27 haziranda bileklerim iyleşsin yine ordayım allahtan bir mani çıkmazsa ama bu sefer yariş granajlarını takcam
    ciğeri yürürü şasesi sağlammı bitti
    gerisi teferruattır milletin pişirmesi...

Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4, 5 ve 6. fotolar bana ilyas salmanin futbolcu oldugu bir filmde santranin ortasinda aglamasini hatirlatti

dusmesini de bilmek lazim halis abi. dogru diyosun. bundan sonra her haftasonu guvenlikli ortamlarda motora dusmek icin binelim de dusmesini ogrenelim
    bizde onun için sponsor arıyorduk zaten
    gönüllü olacaksın saınrım

Motosikleti
    var
    abi kendi motorunu niye benimle satiyosun. pis islerine beni alet etme

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok
    valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..

Motosikleti
    var
    ya birak altin elbiseyi felan altin semer de olsa insan insandir muhahah

bosver herkesin bir bildigi var iste, dogru veya yanlis. insanlara kendi bildigini empoze etmek hosuna mi gidiyor halis abi

Motosikleti
    sen sus birkere artık senin bir motorun bilem yok
    valla orda ders verilirken altın elbiseli adam tercumalık yapıyordu düşmesini bilmek diye birşey yok dedi yok öyle birşey dedi sonra hoca dediki düşünce ayaga kalkmaya ugraşmayın sürüklenme bitsin ondan sonra kalkın daha az zarar görürsünüz dedi..
    neden çiçek diyordu ya karete kid mi neyse artık dersini alınca 2 şıpıdak takla atıp kurtarırsın kendini diye

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)