Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ya horozum benim bu motoru alırken kimseye birşey sormadım biz rahmetli muratla birlikte 1 rer tane alcaktık ama bmw 1 tane bulduk oda antalya borusanda var dediler ist yok dedi.
rahmetli abi sen al dedi bende aldım yani biraz rahmetlinin gazına gelipte aldım
birde abs çok büyük etken oldu.
özledim biliyormusun bu arada...
sabahları bilgisayarı acıyorum saat 11 12 oldumu msn den yazarmı diye düşünüyorum olmazama işte insanlıkya umut halis abeyyyyy yazar diye bekliyorum....
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
alamanlar yaparda çinliler yapamazmı sanıyonuz.işte mondi 125zn nin kontak anahtarı!yan grenajlardaki vidaları açabilmekte,,, ayrıca istenirse rolanti ayarı bile yapılıyor.çinliler daha iyisini düşünmüş hiçbir masraftan kaçınmamış ve hava ayarınıda kontak anahtarıyla yapabilme imkanı sunmuş.inanmayanlara buyrun resim
ayrıca halis ağa s1000rr almışın ama anahtarlık alamamışsın benim anahtarlığım daha güzel.... motorlu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
ya 192 hp yi görünce bu sınıfın büyük markalar içerisinde en gücsüzünün honda fireblade olduğunu görünce insan sinirlenmiyo değil
Mustafa Kemal Atatürk
Bugün 3 defa açtim baktim topige.
Her uçunde de kim gorse mesaj yazacaktim ama Murat'a takildim kaldim.
Canim birsey yazmak istemedi.
Gerçi hala istemiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
halis abi nerelerdesin (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Buralardayim bu hafta cumartesi hem ziyaret yapip hemde motor kulanicam hava durumu musade ederse pazartesi resimde atarim fikirlerimide yazarim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
motor güzelde 60 bin tl verdiğim ss makinam yarı fiyatına satılan kawasaki in gerisinde kalırsa biraz canım sıkılır herhalde...
http://www.youtube.com/watch?v=0_LmA_UiYo4
Bu videoya da bakmanı isterim http://www.youtube.com/watch?v=fF2Yx...eature=related
bence bu şekilde değerlendirmemen gerekir. kullanıcı faktörü çok büyük bir payda oluşturuyor burada.
artı bu hızlanmalarda sadece motorun kendisi değil üstündeki kişinin ağırlığı boyutları gibi önemli faktörlerde vardır.
misal caddede barış diye birisi vardı eskilerden deli bülent abilerle felan takılırlardı. ben altındaki 600f ile 1000rr tokatladığını bilirim.
veya rossi gelse yanına altında zzr1400 olsa yine tokatlama şansı var seni 600lük makina ile bile...
halis abi konuyu açtı kaçtı (=
halis abi bu senin videon mu ?
bu ne bicim video halis abi.
elalem sokakta daha hizli gidiyor, sen ise pistte sokakta gidenlerden daha yavas gidiyorsun
sana diyecegim tek bir sey var halis abi; Kumda Oyna!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------
çok sey yaptık ama yavaş tur dedigin benim hızlı turum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
hakkı ben bundan sanra hep kumda oynamayı düşünüyorum rahat ol evet cadde daha hızlı gidebiliyorsun bunu bu sefer ogrendim ama birşey var burada olme ihtimalin %20 cadde %80 böyle küçük bir ayrıntı var ve daha çok zevk aldım sankim 18 yaşındaymısım gibi oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)