yazık motora ya
bu ve buna benzer motora edilen eziyet videolarını izleyerek motorun sağlamlığı konusunda bir fiikir sahibi oluyoruz teşekkürler
TRANSALP XL700
Herkese merhaba.Benim de 2011 model cryptonum var çok fazla kullanmadım 2700 km
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Önceki mesajımı yanlış yazdım telefondan yazdıgım icin düzeltemedim.Motorum 2 yıllık 3700 kmde devamlı şehir içinde kullanıldı ufak tefek cizikler dısında sorunsuz bir motor.Motorumu satmayi düşünüyorum ama piyasa hakkında çok bilgim olmadıgı icin satılabilecek en uygun fiyat konusunda sizlere danışmak istedim.
Kısacası 2011 model, 3700 kmdeki bir cryptonun piyasa degeri nedir ?
Teşekkürler cevabınız için
ben de dün itibari ile aranıza katıldım 0km yamaha crypton ile...
Aptallık En Büyük Günahtır !
slm arkadaşlar takasla bende alacam inş. 400 km de daha 2013 model bir crpton ancak okuyorum herkes çok bağırıyor diyor son devirlerde 4. vitesde hiç dişlisini büyüten olmadı mı bunun son devirde az bağırması için deneyen varsa randuman almış mı merak ettim
S.a. arkadaşlar 4 yıldır çinli bir cup kulnılayordum onu sattım şimdi crypton 110 (2011ksa) almak üzereyim sizlere birkaç şey sormak istiyorum .
1-gösterge panelinde herhangi bir aydınlatma yok g-heralde bunlarda gece sürüşlerinde hızımızı göremicez
2-bunlarda sadece orta sehpa varmış sonradan yan sehpa yapmak ne kadara mal olur
bayiye gittim motora yakından baktım fakat bu yeni kasa olan motor bana biraz gsrp gözüktü parça kalitesi biraz düşük sanırsam daha önce 2007 modelini kuullanmıştım çok hoşuma gitmişti bundanda aynı performansı alabilirmiyim neyse fazla uzatmıym kullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
S.a. arkadaşlar 4 yıldır çinli bir cup kulnılayordum onu sattım şimdi crypton 110 (2011ksa) almak üzereyim sizlere birkaç şey sormak istiyorum .
1-gösterge panelinde herhangi bir aydınlatma yok g-heralde bunlarda gece sürüşlerinde hızımızı göremicez
2-bunlarda sadece orta sehpa varmış sonradan yan sehpa yapmak ne kadara mal olur
bayiye gittim motora yakından baktım fakat bu yeni kasa olan motor bana biraz gsrp gözüktü parça kalitesi biraz düşük sanırsam daha önce 2007 modelini kuullanmıştım çok hoşuma gitmişti bundanda aynı performansı alabilirmiyim neyse fazla uzatmıym kullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler
hakan teşekkür ederim bu çin işi japon işi biraz kafamı karıştırıyo benimde nolcak bilmiyorum japona geçelim dedik ama japonlarda çin işiyse geçmenin bi anlamı yok heralde
çin işi japon işi yok mu bu işi çözcek bir kişi....
honda wingo baktım malzeme kalitesi içime sinmedi ve 3 gündür 2013 cyrton aldım 3190 tl kullanıyorum. motor bağırıyor diyorlar motora 150cc 200cc motor muamelesi yapılırsa bağırır. devirli kullanınca sıkıntı yok malzeme kalitesi yol tutuşu çok güzel.
wingo çok kötü değil ama türkiye dis,honda biraz cambazlık yapmış waveden sonra bu wingo motor ben şahsen almadım,
GÖSTERGE panelinde ışık yok denmiş göstergede ışık var ve yeterli.
yan sehpa yok honda da yok, yan sehpa 100tl civarı
far çok güzel aydınlatıyor.
vitesler güzel geçiyor
çok minik titreşim var
ayaktan marşa yumuşuk basıp rahat çalıştırıyorsun
Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.Bende en kısa zamanda alacağım inşallah yorumların için saol .Bu arada motor ne kadara patladı plaka vergi sigorta vesaire derken ayrıca hiç indirim yapmadılarmı alırken.ben alıncaya kadar inş 2013 olur 2014 ler gelirse fiyatlar bayağı bi uççak heralde bazı bayiler daha şimdiden kafalarına göre fiyat çekmeye başladı bile motorları ama Yamaha-Türkiye henüz 2014 fiyatlarını açıklamadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)