Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Ocak 2015, 09:29
Reklamlar
-
04 Ocak 2015, 18:24
yeni gibi olmuş, Shad marka bi sele de aldınız mı tadından yenmez.
bu kadar çok kaplama yapılmışken bir de eksoz sistemini krom kaplatsaydınız keşke, headers parlatmaktan kurtulurdunuz
-
04 Ocak 2015, 18:59
İzmir İl Temsilcisi
Shad marka seleyi aradım bulamadım özgür varmıdır fazera rahat sele ? Genelde çözümü herkes kendi doldurak yaptı .
Bu arada gerçekten harika olmuş motoru neden sattıgınızıda merak ettim dogrusu bunca emek ve zamandan sonra doya doya kullansaydınız.
-
05 Ocak 2015, 17:48
Selamlar,
Zincirde takıldı, Motul 7100 yağ da eklendi, radyatör suyu da kondu. Sıra aküyü şarj edip marş basmaya kaldı
Aslında maksadım satmak değil,ondan ya öyle fiyat yazdım.Oysaki çok daha fazlasına mal oldu Zaten bizim millet böyle yenilemelere, restorasyon işlerine garip bakar. Orjinaliği bozuldu, ne gerek vardı, çok para istemiş gibi yorumları çok duyarız.
Motosikletlerimizin bir yerleri düşmeden kaynaklı çizildi mi veya eskidi mi; zor satarım diye boyatmadan, değiştirmeden, orjinaliği bozulur diye gezen çok
Bana göre, piyasada binilecek en güzel ve dayanıklı motosikletlerden biri bunu satıp da ne alayım? Hangisi böyle keyif verecek böylesine kullanışlı olacak acaba? Ondan böyle kafama göre yaptım ve inşallah uzun sürede sorunsuz bineceğim.
-
09 Ocak 2015, 09:39
Herkese günaydın. 3 aylık yenileme sürecinin sonuna geldik. Vidalarına kadar söküldükten sonra ilk marşa çalıştı İşte Fazer işte restorasyon! Bizzat çok beğendim ve her şeyi içime sindi.
Yarın uzunca bir çalıştırırım malum dairede 5-6 dakikadan fazla çalıştıramadımYağ ve su kaçağa var mı bakarım, termostat ve fan devreye giriyor mu?
Vida kontrolleri ve ondan sonra inşallah Allah'ım kazasız belasız sürmeyi nasip eder.
Buradan emeği geçen, bana yardımı dokunan ve bana inanan herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun!
-
12 Ocak 2015, 10:52
-
12 Ocak 2015, 14:51
charger, Amortisör ve fren güçlendirmesi yaparsanız daha da memnun olursunuz :-)
Ben çelik fren hortumu taktım çok memnunum. Sırada amortisör spacer ini uzatarak sag ayarını yapmak var.
Kurtarmazsa yeni yay alacağım.
7.5w factory line yağ koymuştum onu da 10w ile değişeceğim
-
12 Ocak 2015, 15:49
Selam Özgür,
Aynen bence de! Ön amortisörler fazla yumuşak dalma yapıyor... Bakalım R6 çatal peşindeyim, beraberinde zaten kaliperler ve hortumlar değişecek
Amortisör spacer ile neyi kast ediyorsun anlamadım tam?
-
12 Ocak 2015, 18:37
Şu custom fazer gerçekten güzel.Sadece jantlar şase rengi olsa daha iyi olur diye düşündüm bir an.
Satışta görsem talip olurum o derece ki boyanmış motor normalde hiç sevmem.
-
13 Ocak 2015, 09:15
reason667 adlı üyeden alıntı
Şu custom fazer gerçekten güzel.Sadece jantlar şase rengi olsa daha iyi olur diye düşündüm bir an.
Satışta görsem talip olurum o derece ki boyanmış motor normalde hiç sevmem.
Selamlar, bende jantlara o rengi düşünmedim değil...Biraz böyle devam edelim sonra belki olabilir...Ama canlı görmek lazım, gölgede ışıkta renk değişiyor.
-
13 Ocak 2015, 09:54
elize emeğinize sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş sayfalarca okudum takip etiim
mekanık konusunda hiç bi bilgim olmadığından sadece okudum ama olsun inanılmaz keyifliydi
rivaya giderken size eşlik eden MT07 ve CBR600F bu forumda yazıyor mu ? ( kullanığım motor mt7 ve almak istediğim motrda 600f güzel bi tesadüf olmuş )
-
13 Ocak 2015, 10:42
68charger adlı üyeden alıntı
Eline sağlık güle güle binersin inşallah çok güzel olmuş
-
13 Ocak 2015, 13:29
İnşallah.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Deep_far onlar bizim grubun adamları. MT07'li Harun da yeni motosiklet bakınıyor yetişemiyor bize
CBR600F güzel motosiklet.Hele remusun sesi..Burak çok memnun.
-
13 Ocak 2015, 13:35
İnşallah.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Deep_far onlar bizim grubun adamları. MT07'li Harun da yeni motosiklet bakınıyor
yetişemiyor bize
CBR600F güzel motosiklet.Hele remusun sesi..Burak çok memnun.
bende Sırf ses için 4 silin düşünüyorum.birazda rüzgardan kurtulmak için
paylaşımlarda 600F i görürüz umarım daha fazla
-
14 Ocak 2015, 23:17
Tam batman tarzı bir renklendirme olurdu siyah jantla.On numara olurdu hatta beş yıldız
Satıyor musun makineyi :D
-
15 Ocak 2015, 14:52
Selamlar,
Satma gibi bir niyetim yok. Zaten sıfır gibi oldu. Benim öyle km takıntım da yoktur.Bu motosiklet en az bir o kadar daha yol yapar!
Gerekli her şeyi hatta fazlasını yeniledim.Sürüşü çok değişti çok keyifle kullanıyorum.
-
15 Ocak 2015, 15:18
-
16 Ocak 2015, 00:48
Selam Özgür,
Bakalım R6 çatal peşindeyim, beraberinde zaten kaliperler ve hortumlar değişecek
Amortisör spacer ile neyi kast ediyorsun anlamadım tam?
r6 amortisörü en temizi.
parça kataloğu ya da servis manüeline bakarsanız ön amortisörün içindeki yayın üstünde boru gibi bişey var, kapak ile yayın arasındaki boşluğu alıp yaya da bir miktar baskı yapıyor. işte onu kastediyorum
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
16 Ocak 2015, 11:42
fazil adlı üyeden alıntı
Selam Fazil,
Koltuğu sahibinde gördüm.Bütçe el verseydi kaçırmazdım.Şık ve rahat görünüyor.Nesini beğenmedin? 3 tane koltuğun oldu artık
-
16 Ocak 2015, 18:55
3 tane koltuğun oldu artık
Evet koltuklarin cogunu denemis oldum. Topselleri disinda. Shad guzel gorunuyor aslinda ama birinden birinin satilmasi lazim cok fazla koltuk oldu evin icinde Shad seleyi cok fazla deneme firsatim olmadi sadece bir kere motora takip baktim. Ama bagster daha guzel gibi. Bir de topselleri denemek lazim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler