Ybr topic inden başka yerde seneler sonra seni görmek güzel Sedat :-)
Ucuzunu alırsan benim gibi zincir dişli, lastik, çanta, supap ayarı eksantrik zinciri vs derken servet harcayacaksın :-)
Kazasız bulursan km ye takılma ucuza al ancak iyi zincir dişli ve lastik bile birlikte 1500 lirayı buluyor(rosso 2 ve did gold xring + orjinal dişliler). Seçim senin :-)
Ben uygun fiyata alıp bi dünya para ve emek harcadım, bunun sebebi km düşük ve kazasız buluşum oldu ama masrafı çoktu. 3bin lira harcadım motora (bi kısmı görsel şeyler) ama istediğim gibi cillop gibi fazer ım oldu. Seçim senin.
Herkese selamlar, uzun bi aradan sonra gelişmeler şu şekilde. Şasi ve arka salıncak boyandı.Kalanları yine hafta içi alacağım. Sonra karenajlar boyanacak. Renk henüz tam belli değil😄
10 Kasım'da iş seyehati için Almanyadayım, inşallah ebay dan aldığım; EBC komple debraj kiti, wilbers ön progresiv yay seti, komple aluminyum altın rengi civata, somun ve aksesuar seti, motor kapakları için conta takımı, puig ön sakal, Wave marka ön fren diskleri ve yeni paslanmaz civataları, S2 fren kaliperlerini yanımda getireceğim.
Resimleri yarın atarım.
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
Biraz önce ön arka komple hel fren hortumu siparişi verdim. Vatana millete hayırlı olsun :-)
Selam temperantia,
Arka amortisör de şimdilik bir değişiklik düşünmüyorum çünkü eğer sertliğini artırılırsa sorunun büyük kısmı çözülmüş oluyor. Aksine herkes yumuşatır, konfor vs artsın diye ama inanın bu Fazer'in arkasını kolay sağ sola kaçmasına- kopmasına neden oluyor. Bizzat kaç defa denedim. Sıkı süspansiyon her zaman iyidir eğer off road yapmıyorsan!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
Selamlar,
Şasi boyandı ancak resimde renk kendini tam göstermiyor. Hafta sonu gündüz gözü ile her şeyi tekrar çekeceğim. Zaten haftaya artık ufak ufak toplamaya başlarım motosikleti salonda
Güzel olacak senin fazer güzel olacaak..
arka amortisörün sertliğine gelince bende iki laf edeyim..boyum 1.69.. iki senedir fazere biniyorum..aldığım günden beri amortisör ayarı 1 deydi.. (ki bu ayarla 9000 km yol yaptım) ayaklarım yere daha fazla değsin mantığıyla yaptım bunu..ama ağustos ayı başında şeytan mı dürttü nedir..ayarı 5 e aldım..ve bu ayar bana inanılmaz keyif verdi kullanırken..sanki motor daha bir sağlam basıyor yere.bu ayarla 1000 km bitti neredeyse..değiştirmeyi daha düşünmüyorum..bence de sert ayarı daha keyifli arka amortisörün..
herkese keyifli sıkıntısız sürüşler arkadaşlar.
Günaydın Beyler,
Dün akşam boyanan ilk parçalar aldım. Şasi, S2 salıncak, orta sehpa ve arka kuyruk. Cumartesi inşallah: mesnetler,kafa demiri, amortisörler, jantlar ve kalan ufak tefek parçaları alacağım...
selam arkadaslar
2006 model fz 6 naked im var egzoz almak istiyorum fakat cok fazla bulamadım sahibinden gibi yerlerde.
bulduklarımda akrapovic replıca karbon kapaklı tüp
ve tiger egzoz
birdfe two brother duydum ama bulamadım hic bir yerde
sizce ne yapmalıyım nereden bulabilirim baska yardımcı olabilirseniz cok cok sevinirim
saygılar
Guzel gorunuyor. Bu boya islerini kime yaptiriyorsunuz? Boyanin cinsi (Mat siyah toz boya gibi gorunuyor), fiyatlar ve kimin yaptigiyal ilgili fikir alabilirsek isimize yarar. Mesela bir salincagi kaca boyuyorlar? Bir de fotografta manifold da temiz gorunuyor, ona ne yaptiniz?Dün akşam boyanan ilk parçalar aldım. Şasi, S2 salıncak, orta sehpa ve arka kuyruk. Cumartesi inşallah: mesnetler,kafa demiri, amortisörler, jantlar ve kalan ufak tefek parçaları alacağım...
Arkadaşlar Suzuki Gsr600 ve Yamaha Fz6 arasında kararsızlık yaşıyorum. Şuanda cbr250 kullanıyorum. Bu motorlar hakkında bir bilginiz var mıdır? Kullanan kişiler varsa yorumlarını almayı çok isterim. Gsr600 olsun Fz6 olsun bu motorlara bakmaya giderken öncelikli olarak dikkat etmem gereken neler vardır? Her hangi bir kronik sorun vb başka mide bulandırıcı bir durum var mı?
Özellikle 2 motoru da kullanmış arkadaşların yorumlarını alma imkanım olursa çok daha iyi olur benim için ama genel olarak kullanmış kişilerin yorumları bile kafidir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin tüm 2 teker kullanıcılarına.
Birde hangi motoru neden tavsiye ettiğinizi de sebebi ile belirtme imkanınız varsa çok daha ikna edici olur. Teşekkür ederim.
Su linkte var karsilastirmalar:Arkadaşlar Suzuki Gsr600 ve Yamaha Fz6 arasında kararsızlık yaşıyorum. Şuanda cbr250 kullanıyorum. Bu motorlar hakkında bir bilginiz var mıdır? Kullanan kişiler varsa yorumlarını almayı çok isterim. Gsr600 olsun Fz6 olsun bu motorlara bakmaya giderken öncelikli olarak dikkat etmem gereken neler vardır? Her hangi bir kronik sorun vb başka mide bulandırıcı bir durum var mı?
Özellikle 2 motoru da kullanmış arkadaşların yorumlarını alma imkanım olursa çok daha iyi olur benim için ama genel olarak kullanmış kişilerin yorumları bile kafidir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin tüm 2 teker kullanıcılarına.
Birde hangi motoru neden tavsiye ettiğinizi de sebebi ile belirtme imkanınız varsa çok daha ikna edici olur. Teşekkür ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/mark...gsr-600-a.html
Gelişmeler...
Dün ön-arka çelik fren hortumu taktım. Hel marka :-)
Öne şiddetle tavsiye ederim. Arkaya hiç mi hiç gerek yok, en azından benim motorumda öyleymiş çünkü orjinal yamaha balata yarı sinter olduğundan ve büyük bi arka kaliper olduğundan fren gücü gereksiz fazla oldu arka için... belki arkaya ebc organik balata takarım, ancak ilave masraf yerine orjinal hortumunu takmak daha mantıklı. pedala yapacağım bi kaç ayarlama ile oluşan ekstra gücün önüne geçmeyi düşünüyorum zira kilitleme meyili çok fazla. Ancak ön çok şeker oldu :-)
Eminim ön fren çok fark etmiştir. Benimde yaptırmak istediğim bir iyileştirme. Basınç noktası değişmiyor ve fren tepkimesi artıyor yani fren maneti avucunun içinde sünger gibi ezilmiyor. Ancak ABS li Fazer için bir kit bulamadım. Hel de var mıdır acaba? Sadece ön için olsa yeterli.
Gülle gülle kullan, faydalı bir şey yapmışsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Gelişmeler...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)