cem arkadaşım ben bu ıste yenı degılım kendım ustayım zaten ,erro arkaasımzın demek ıstedıgını ben anladım lakın,siz benım demen istedıgımı tam anlamamıssınız.mesela mt 09 neden bukadar uygun olduğunu bılıyor musun?malıyet ucuz,3 sılındır sade v.s v.s malıyet çok dusuk.yanı soyle bır ornek vereyim 2003 model BMW 3.30 ci dusun 45 bın tl olsun,bırde 2014 megan dusun aynı paraya sıfır megan...belkı meganda ,karanlığa duyarlı far, yok blootut v.s olabılır ama bı ci nın yerını tutabılır mı?demek ıstedıgımde bu...
bu ararda hıdrolık debrıyaj veya combıne yuznden vfr yi tercih eden arkadaşımda,suan fazere bınıyor
.benım arkdasım.egzost konusunda cem sende two braders dıe haykırıyordun ne oldu
?egzostu on planda tutma demıssınde ,u benım satış polıtıkamla alakalı degıl,motorun artısıyla alakalı..sattıgım ılk buyuk motorum da değil
,sadece fazer olarak 4 . dedim.egzost hakkında yorum yapanlarda gıtsın orjınal egzostlu alsın nedıyeyım,zaten motordan egzosttan anlamayan adamada satacak motorum yok
.orjınal egzostun ıcındekı katalızorun artılarını esılerını araştırsınlar,oyle tartısalım derım
.
motorumu satma amacım tekrar ,ss e geçmek...yoksa mmemnunum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-600rr-r6-gsxr-600-taksli-149612253/detay ılanımmı guncelledım..