Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ocak 2014, 13:02
cihan54 adlı üyeden alıntı
Aman benden uzak olsun
arabaların arasından salına salına gidemedikten sonra yemişim giviyi de kappayı da
Bu arada Thank you for explanation canım benim
you're welcome baby . i love
Reklamlar
-
16 Ocak 2014, 13:06
mkaptan adlı üyeden alıntı
Side case olayına taklıacak bir şey yok
kullandığın zamanlarda özellikle 100 km ve üzeri süratlerde motoru tutan birşey var gibi hissediyorsun.
Çıkarınca farkı anlıyorsun. ama denge konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben givi v35 monokey kullanıyordum orjinal demirleriyle birlikte.
Bence yan çantalarda orjinal demiri tercih et. Givi bunları yaparken bence en az rüzgar yiyecek şekilde dizayn etmiştir.
Rüzgar sesinden ben hiç rahatsız olmadım. ama uzun yolculuklarda kesinlikle tavsiye ederim. Bana göre tek dez avantajı şehiriçi trafikte normal bir araç gibi hareket ediyorsun boyuttan dolayı aralardan geçemezsin
sidecaseler mustafanın uzun yolcuklarının vazgeçilmeziydi...bir yaren gibi eşlik etti ona yolculukları sırasında...
sidecase motora ayrı bir hava katıyor ama şehir içinde zararı olur mu diye bir soru biraz anlamsız bence...yani şehir içinde niye sidecase takılsın, ben topcse bile kullanmıyorum...bi süre sonra sidecaselerden şehiriçinde sıkılıp çıkarınca demirler kötü görünüyor (yan yatmada faydalı olduğu söyleniyor. )
bir haftalık yolculuğmda bile kullanmadım..topcase ve sırt çantası gayet yetti...önümüzdeki yaz 14 günlük seyahat için bile sidecase kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım...topcase e ek olarak sosis çanta ve ya büüyk sırt çantası iş görecektir diye düşünüyorum...
yolda sidecaseleri düzgün ve eşit ağırlık dağılacak bi şekilde yüklemek de gerekli ayrıca...
o paraya öküz alınır akradaşlar demiriydi çantasıydı...
bi egsoz çok çok daha faydalıdır sidecse yerine
-
16 Ocak 2014, 13:10
erro adlı üyeden alıntı
sidecaseler mustafanın uzun yolcuklarının vazgeçilmeziydi...bir yaren gibi eşlik etti ona yolculukları sırasında...
sidecase motora ayrı bir hava katıyor ama şehir içinde zararı olur mu diye bir soru biraz anlamsız bence...yani şehir içinde niye sidecase takılsın, ben topcse bile kullanmıyorum...bi süre sonra sidecaselerden şehiriçinde sıkılıp çıkarınca demirler kötü görünüyor (yan yatmada faydalı olduğu söyleniyor. )
bir haftalık yolculuğmda bile kullanmadım..topcase ve sırt çantası gayet yetti...önümüzdeki yaz 14 günlük seyahat için bile sidecase kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım...topcase e ek olarak sosis çanta ve ya büüyk sırt çantası iş görecektir diye düşünüyorum...
yolda sidecaseleri düzgün ve eşit ağırlık dağılacak bi şekilde yüklemek de gerekli ayrıca...
o paraya öküz alınır akradaşlar demiriydi çantasıydı...
bi egsoz çok çok daha faydalıdır sidecse yerine
Heyt be adam konuştu Ero adamın hası, delikanlılığın kitabının önsözüsün vesselam Ben de aynı fikirdeyim Eroyla. Zaten o yüzden çanta setim olduğu halde kullanmıyorum, demirlerini bile takmıyorum. Sadece şu egsozun etrafından dolaşan demire çözüm bulamadım henüz..
Ben de onca uzun yola çıkıyorum ama hiç eksikliğini hissetmedim çantaların. Kendime bi tracking sırt çantası aldım, paşalar gibiyim, her derde deva
-
16 Ocak 2014, 14:32
Arkadaşlar iş dolayısıyla paraya sıkıştim yarın yani 17 ocak cuma gününe kadar Motorum 2006 model fz6 fazer 43 binde 9.500 liraya satiliktir. Kırmızı siyah şase dir. Lastikleri bitik muayenesi yok ve on takımda boslugu vardır bide son zamanlarda egzantrik zincirinden ses başladı. Ben aldığımda bu haldeydi ha yaptırdım ha yaptiricam derken piyasanin kötü olmasından iş konusunda sıkıştım. Muayene yaptirabilmem için on takım bide lastik almam gerekiodu. Istanbul Kartaldayim.on takım için 400 lira fiyat almıştım herşey dahil lastik alıp üstüne 400 lira verip teslim alıyorum motoru. Gün içerisinde buraya pek bakamam herhalde telefonumu yaziyim. 0544 869 48 52. Sahibindende vs ilanı yoktur. Aklıma gelen bunlar gerisi için telefon ederseniz bilgi veririm.
-
16 Ocak 2014, 14:46
Valla her yerde fiyat değişir. Ben şahsen söylediklerini toplayınca ancak bin liralık masraf görüyorum (Lastik + ön takım + egzantrik). Bence iyi bir alışveriş olurdu, Fazer arayan ciddi düşünsün derim. Tabi motoru görmedim durumunu bilemiyorum nedir ne değildir de, anlatılanlara göre 10500 liraya temiz motor satıyor oluyorsun. umarım bi kısmeti çıkar..
-
16 Ocak 2014, 15:20
günlerdir süren lastik arama macerami lastik paylaşımını yapan gokocan92'nin yazısından gördüğüm "motolastik" sitesinden metzeler M5 alarak sonlandırdım. gokocan92 ve cihan54'e teşekkürler forewer'e de teşekkür ederim.
-
16 Ocak 2014, 15:21
Yarın akşama kadar bi ödemem var Oyuzden herşeyini söyledim ve fiyatida sayılsın millet en azından yaza kâr etsin diye yazdım
-
16 Ocak 2014, 15:48
trlioner adlı üyeden alıntı
günlerdir süren lastik arama macerami lastik paylaşımını yapan gokocan92'nin yazısından gördüğüm "motolastik" sitesinden metzeler M5 alarak sonlandırdım. gokocan92 ve cihan54'e teşekkürler forewer'e de
teşekkür ederim.
Güle güle eskit.. Ne kadarmış cezası
-
16 Ocak 2014, 18:28
Valla her yerde fiyat değişir. Ben şahsen söylediklerini toplayınca ancak bin liralık masraf görüyorum (Lastik + ön takım + egzantrik). Bence iyi bir alışveriş olurdu, Fazer arayan ciddi düşünsün derim. Tabi motoru görmedim durumunu bilemiyorum nedir ne değildir de, anlatılanlara göre 10500 liraya temiz motor satıyor oluyorsun.
umarım bi kısmeti çıkar..
İyi hoş demişssinde Sadece iyi bir çift lastik 970tl tuttu işçilik ile birlikte yahu 1000e egzantrik falan nasıl çıkacak ya :D
-
16 Ocak 2014, 18:30
Pist çıkması lastik alırım, hem de en kralından. Dişleri yenidir zaten. 350 liraya alırım.
Ön takımı ben burda (Orjinal parçasıyla) 100tl'ye yaptırıyorum.
Egzantrik zaten 550tl bana biliyosun
-
16 Ocak 2014, 18:36
trlioner adlı üyeden alıntı
günlerdir süren lastik arama macerami lastik paylaşımını yapan gokocan92'nin yazısından gördüğüm "motolastik" sitesinden metzeler M5 alarak sonlandırdım. gokocan92 ve cihan54'e teşekkürler forewer'e de
teşekkür ederim.
Güle güle eskit dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Pist çıkması lastik alırım, hem de en kralından. Dişleri yenidir zaten. 350 liraya alırım.
Ön takımı ben burda (Orjinal parçasıyla) 100tl'ye yaptırıyorum.
Egzantrik zaten 550tl bana biliyosun
He çıkma olayına girersen eyvallah
Ya servis ve benim usta aynı şeyi söylüyor, siz farklı kafam allak bullak oldu vallaha ne yapacağım bilmiyorum
-
16 Ocak 2014, 18:37
Ee muayeneye girecek ya.. Zorlamaya da lüzum yoksa.. Zaten kaliteli lastik, sadece yanakları kullanılmış
-
16 Ocak 2014, 18:45
teşekkür ederim 960 tuttu 10 taksitli fiyatı adamlar mükemmel bi kampanya yapmışlar 850 ye 5 taksit yapıyolar ama öeme biraz fazla gelir diye ben vade farkı vermek zorunda kaldım ayrıca 2 adet de alman işi sibop göndereceğini söyledi. şimdilik içim rahat bakalım lastikler geldiğindede aynı keyfi yaşayabilirim umarım. geçen hafta sonuda yağ, yağ filitresi, hava filitresi ve periyodik bi bakım yaptırdım 40 bine yaklaştı diye 210 da ona verdik inşallah sezona hazır gibiyim GAP bölgesine gelen herkese dahil olabilirim. diyarbakırda çok temiz bi grubumuz var haberiniz ola.
-
16 Ocak 2014, 18:50
herkese slmlr
araya girerek siz tecrübeli arkadaşlardan naked ile standart fazer arasında artı ve eksiler nelerdir paylaşırsanız çok sevinirim. sürüş konforu yakıt, yada her türlü paylaşılacak bilgiye açığım saygılar .
-
16 Ocak 2014, 18:53
-
16 Ocak 2014, 19:26
ankara da ulusan m5 için 1400 tl fiyat verdi arkadaşa 2 gün önce...ulusan milledi düdüklüyor diyoruz da millet hala niye gidiyor anlamıyorum...
-
16 Ocak 2014, 20:15
Merhaba
BEnde bahsettiğin sistem var mercekli ikiside aynı anda yanıyor ve çok memnunum..
-
17 Ocak 2014, 01:09
serdox adlı üyeden alıntı
Merhaba
BEnde bahsettiğin sistem var mercekli ikiside aynı anda yanıyor ve çok memnunum..
Fotoğrafları bekliyoruz o halde
-
17 Ocak 2014, 04:05
goksel88 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iş dolayısıyla paraya sıkıştim yarın yani 17 ocak cuma gününe kadar Motorum 2006 model fz6 fazer 43 binde 9.500 liraya satiliktir. Kırmızı siyah şase dir. Lastikleri bitik muayenesi yok ve on takımda boslugu vardır bide son zamanlarda egzantrik zincirinden ses başladı. Ben aldığımda bu haldeydi ha yaptırdım ha yaptiricam derken piyasanin kötü olmasından iş konusunda sıkıştım. Muayene yaptirabilmem için on takım bide lastik almam gerekiodu. Istanbul Kartaldayim.on takım için 400 lira fiyat almıştım herşey dahil lastik alıp üstüne 400 lira verip teslim alıyorum motoru. Gün içerisinde buraya pek bakamam herhalde telefonumu yaziyim. 0544 869 48 52. Sahibindende vs ilanı yoktur. Aklıma gelen bunlar gerisi için telefon ederseniz bilgi veririm.
kardeş senin motor aslında tam benlikmiş motorun eksilerini mertçe söylemişsin .ben şimdi motor alacam burdan bakalım nasıl çıkacak. kırmızı siyah şase of of . hayırlı satışlar.
-
17 Ocak 2014, 12:04
serdox adlı üyeden alıntı
Merhaba
bu xenon işi için alınması gereken parçaları mercek vs uygun marka ya da kriterleriyle belirtebilecek olan var mı, çok memnun olurum teşekkürler...bi xenon falan nedir bu işlerden hiç anlamıyorum valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler