Olm jant şeridim zaten vardı, yeniledim sadece..
yuh sağ sol isimlikleri aksesuar mı la, ismim-kan grubum yazılı etiket la..
Fazer sticker'ı ve abs sticker'ı da yaptırcaktık, adam yapamadı ya la
Koruma takozu da el yapımı birşey, daha geliştircem onu zaten..
Şu sıralar Fazer 8 takozu yaptırmak için nereye eğilsem diye fiyat almaya uğraşıyorum etraftan.. Anlaşılan her türlü öpecekler.. Tahminimden de fazla olacak maliyeti.. Hediye mahiyetinde maliyet..
"CaRPe DieM"
Alırsan ilk olarak jant şeritlerini çıkar, kalbim dayanmaz Fazer'ı öyle görmeye
"CaRPe DieM"
initial motorun sahibinde m, bahsediyorsununuz? evetse ne demişti tam olarak?
Nacizane görüşüm motor gayet temiz fakat sizin hoşunuza gitmeyen durum ise fotoğrafların çekim açısı galiba
zira tam karşıdan çekilmiş gibi görünmesine rağmen biraz üstten sağdan yahut üst sodan çekim sonucu bir uyumsuzluk görünüyor.
fkat aklıma takılan nokta bu modellerin jantları Gri mi acaba?
Dediğim gibi belki bana öyle gelmiş de olabilir... Evet 04-05 gri jant üretildi.
"CaRPe DieM"
Ben motorun boş olmasındanda yakındım biraz aslında.
Puig ön cam kesinlike gerekli.
Givi çanta demiri ve topcase.
sadece bu 3' 600 700 tl civarında.
Ayrıca egzantirik zinciri degişmediyse onlarda masraf çıkarıcak 600 1000tl arası.
Birde gidonda çakmaklık var sanırım yada yanlış gördüm o hoşuma gitti.
Fiyatıda pahalı geldi .
Arkadaşlar, yan çanta olayına girmeyi düşünüyorum. Kappa K40 buldum uygun fiyata. Yan çanta demiri konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? Sanırım Kappa KL351 kullanılması gerekiyor, ancak oldukça pahalı. İkinci el alabileceğim, ya da iyi bir ustaya yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu gidişle sidecase ve topcase bağlantı demirleri de Fazer'lar gibi karaborsa yürümeye başlayacak anlaşılan Bunların üretimine de mi girişsek ne yapsak
"CaRPe DieM"
Valla hem hayır işlemiş olursun hem de köşe... Bu arada sahibindende sakaryadan bir bordo fz6 fazer var resimlerinin birinde de sen varsın oğluşunla beraber...
Pardon pardon bordo değil metalik gri.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50179836/detay
Evet bizim arkadaşın motoru. Akrapovic'li gri Fazer'ı diyorsun Dikkatten de kaçmıyo maşallah hocam
"CaRPe DieM"
Takip ediyorum. Belki yan çantalı bir tane yakalarım sorarım diye. Senin alt sakal hikayen gibi denk gelir belki diye... Cihan burası olsun, face olsun sık sık hikayelerini de okuduğumdan gözüm alışmış seni görünce heman tanıdık geldi...
Onore oldum hocam..
Valla bazı ilanlarda egsozunu ve/veya çantalarını ayrı satmayı düşünen de çıkıyor. Bence satıcı için de alıcı için de mantıklı bir olay..
"CaRPe DieM"
Yanılmıyorsam sende de side case vardı ama kullanmıyordun galiba
Evet bende Givi 46 Topcase, Kappa 46 Sidecase var. Kullanmıyorum Motoru satarsam onları da yanında satarım diyorum ben de.. Topcase'i bir arkadaşıma Sidecase'i diğer bir arkadaşıma verdim, yenisini almak yerine kullansınlar işleri görülür dedim. İkisi de birer NC700'de şu an Gerçi Topcase boşa çıkmış da olabilir, sanırım o arkadaş kendine yeni Topcase almıştı
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)