ne gibi ayarlar cihaz kısaca bilgi ver bare bro =)
ne gibi ayarlar cihaz kısaca bilgi ver bare bro =)
Hava yakıt oranını yeni egsoza göre ayarlatman gerekir. motor dengesiz çalışabilir veya fazla yakıt sarfiyatı olabilir..
aynen onu bir ara kontrol ettiririm cihan eyw
sadece görüntü olarak kırmızı üretiliyormuş işlevsel olarak beyne hükmetmeyen bir anahtar satarken kırmızı anahtarıda var demek için başvurulan bir yöntem
alacağınız motorun bence kırmızı anahtarının orjinal olup olmadığınıda bi kontrol etmek lazım bi anahtara 2000 tl bence deli para.)
Sizce nasıl fiyat km bana güzel göründü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27853405/detay
Birincisi bu fiyatı bu motora iyi diyorsan ya fazer piyasasını bilmiyorsun ya da paran çok
- Lastikler iyi durumda demiş; iki aylık ömrü var.
- Bu fiyata, biraz daha sıksan Fazer Abs alırsın.
- 25 bin km ne kadar doğrudur bilemem; ama benim motorum 35 bin km'de ve benim headers bu kadar kararmış değil
- Bi Fazer'ın (bu denli) yüksek fiyatlı olması için bol aksesuarlı olması gerekir. Ben motor koruma demiri dışında hiçbirşey göremiyorum...
- Yakından görsek daha neler çıkar Ama ben 2005 fazer'a bu kadar parayı reva görmezdim şahsen...
Bilmiyorum valla piyasayı görüntü olarak temiz gibi gördüm.Ama ilanların çoğu bu fiyatlarda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5811117/detay/
Budamı çok
valla gerçekten temizse masrafsızsa en az parayı vereyim peşine düşmek mantıksız...ucuz alıp sonra ne arıza verdi verecek nesi yaptırılacak diye tedirgin olmak daha kötü...aldıktan sonra yapacağın teknik anlamdaki masraflarla bir miktar yüksek fiyat çekilen motorun fiyatını geçiyosunuz zaten...
ramço sen alırken demiyo muydun bire iki ye bakmayacan temiz motor için diye...
2 ay önce aksesuarsız kırmızı fazer 14500 e satıldı ankara da 40 bin km..
O kmler çok gelıyor benım ıcın 25000 cıvarı arıyorum.Epey kullanmam gerekecek alınca.
o zaman biraz daha üst model bakmanı tavsiye ederim. yüksek modelde düşük km daha gerçekçi duruyo
Bu nasıl abi fiyat olarak ? Siz kaça almıştınız ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1513064/detay/
Erhan.. Ustamda Egzantrik zinciri ve gergisi fiyatını öğrenmesini istedim. Sadece parça fiyatı, işçilik hariç 400tl demişler ya la olm zam mı gelmiş, düdüklüyolar mı anlamadım ki.. Hesapta ağır bakımımı yaptırcaktım o da yalan oldu iyi mi
Attıgım ilanda abs li 28600 kmde.Sanırım çok.Valla epeydir motorsuzum kötü oluyor
valla bana da pahalı geldi...onun işçiliği de çok tutar valla...sübap ayarıyla aynı işlem hemen hemen..külpütör müdür ne zıkkımdır onu çıkarıyolar...sen de ses var mı ki değiştiriyosun...eğer gerekiyosa o kapak açılmışken sübap ayarlarını da yaptırırsan işçilikten biraz kısabilirsin...
Öyle yapıcam zaten. 100-150 arası bi işçiliği olur dedi. Bu parçayı bi de istanbula haber salayım da orada kaça buluyorlar ona bakayım. Zincir ve gergi..
Sesi sormuşsun. Kask varken bişey yok kasksız bi sürüş yaptın mı alenen duyuluyo şıkır şıkır..
Motoru ve sahibini tanıyorum. Motor gerçekten çok temiz ama bu para kesinlikle etmez. Şöyle söyleyeyim ben motor almadan önce bu motora müşteri oldum
ama anlaşamadık. Daha sonra ben motor aldım aldığımı da sattım ama bu motor hala satılmadı. Sence neden? Bunun üzerine az daha koysan Fazer 8 yapar.
Sana şöyle söyleyeyim 2007 model siyah renk 98 bg 29000'deki motorumu 13 bine sattım. Ona göre düşün bir şeyler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)