Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2013, 23:45
buluşma olursa ben gelirim yanımda 98 tane de sonradan açılan arap atı getiririm hatta birde artçılık yerim olur
İkincilik kaybedenler içindir...
Reklamlar
-
19 Ocak 2013, 23:50
merto24 adlı üyeden alıntı
merhabalar . 2 senedir bende hastalık haline gelen fazer ı uzun süredir araştırıyorum kısmetse subat sonu mart gibi almayı planlıyorum . birkaç aydır bu forumu takip ediyorum resmen bir fazer ailesi var
bana da yardım edebilirseniz sevinirim bütçem 11 binliradır . sahibinden e bakıyorum fakat 11 bin üzerinde çoğu fiyat
cihan sağolasın..
dostum motorum halen satılık ankaradayım..ilanım bu birçok insan ölücü olduğu için fıyatlar bu sebebten yüksek heryerde.. ben şeffaf ve samimi bir insanım alıcı isen düşünürsen yardımcı olurum.. selamlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/
-
20 Ocak 2013, 00:27
K o r @ y adlı üyeden alıntı
fazeri olmayanlara fazer bulsak ramo
fazer bakanlar paraya kıyacak..ucuza iyi maal yok...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ocak 2013, 00:35
Nette bu gün 2005 model fazer gördüm 80.000 kmde idi..bide yazmasınlar mı 12.500 lira .. motora lafım yokta el insaf motorun ekmeği yenmiş daha ne bu hırs kendimce biçtiğim değer 10 bin lira siz ne dersiniz..http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11969687/detay
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
20 Ocak 2013, 00:41
sedat sende buluşmaya kaymakamla gelirsin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ocak 2013, 00:52
sedat_57 adlı üyeden alıntı
adam yazıyor 12500 pazarlıkla 11000 veya 10000 e bırakır örnek bu yazdığım. ama 80.000 km deki motora 10000 yazzsa bu sefer 8000 tl civarı almaya çalışcak millet. bunun için tüm motor piyasası yukarlarda.. piyasa iyide motor var kötüde..
-
20 Ocak 2013, 00:56
sedat_57 adlı üyeden alıntı
paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...
-
20 Ocak 2013, 00:57
motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor
-
20 Ocak 2013, 00:59
K o r @ y adlı üyeden alıntı
motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor
temiz motor her zaman alınıp satılıyor... dosttan gelip dosta gidecek...
-
20 Ocak 2013, 01:01
benim çevre antalyada kaldı ramo..
4 senedir izmitte motorcu çevrem yok..
bir elin beş parmağını geçmeyen arkadaşım var..
Dediğin gibi dosttan dosta gidecek motor zaten sahibindene düşmüyor..
-
20 Ocak 2013, 01:08
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
paşa bir çok motorun km si böyle yüksek ama düşürüyorlar.. en azından dürüst bir satıcı.. yabancı forumlara bakılırsa düzenli bakımları yapılmış motor için bu km ler çerez... ama bizim milletimiz 20 tl lik filitreyi değiştirmemeyi kar sayıyor.... ben alırken satarken hep doğruluktan yanayım...
km konusunda sana katılıyorum... ülkemizdeki matık değişmedikçe kanı bozuk insanlar km ile halen oynamaya devam edicek neden zihniyet şu 80 bindeki motor bitmiştir abi... adam km yi düşürse 30.binde dese millet balıklama atlıyor km düşük abi... motora adam gibi baklırsa motor 80binde görür 200binde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
[QUOTE=K o r @ y;2912104]motorlar kışın bile maşallah fiyattan ödün vermiyor[/QUOTE
ayağım kırıldı ödemelirim var çalışamıyorum sgk tan iş kazası parası yetmiyor diye motorumu satmaya karar verdim 12000 e almıştım gittim 11250 yazdım satılsında borçlarımı ödüyeyim diye ( banka kredisi) bu seferde millet başlıyor iyicene ölücülüğe samimi gerçekten motor aalmak isteyen aramadı da gelmedide gelen hep ölücü idi sırf bu yüzden aldığım fıyat yazdım 12000 tl şimdi arayanda yok gelende Allah izin verirse nisan gibi satılır motorum..
-
20 Ocak 2013, 01:09
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Km takıntım yokta benim fiyatı o kadarda şişirmenin mantığını anlayamadım.. 8 yaşında bi motor için 80 bin km gayet normal sayılır önemli olan kazasının olmaması..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
20 Ocak 2013, 01:12
aynen o.. o adam satıcı... ister alıcı değerlendirir..satılır satılmaz o başka mevzu...
-
20 Ocak 2013, 02:03
selloo adlı üyeden alıntı
cihan sağolasın..
dostum motorum halen satılık ankaradayım..ilanım bu birçok insan ölücü olduğu için fıyatlar bu sebebten yüksek heryerde.. ben şeffaf ve samimi bir insanım alıcı isen düşünürsen yardımcı olurum.. selamlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/
sağolasın fazer ın temiz gözüküyor bütçeden dolayı şubat mart gibi alacağım tekrar irtibata geçerim seninle zaten ilanları sürekli takip ediyorum
-
20 Ocak 2013, 02:08
merto24 adlı üyeden alıntı
sağolasın fazer ın temiz gözüküyor bütçeden dolayı şubat mart gibi alacağım tekrar irtibata geçerim seninle zaten ilanları sürekli takip ediyorum
düşünürsen yardımcı olurum. nasip kısmet inşallah gönlüne göre güzel motor bulursun... selamlar..
-
20 Ocak 2013, 02:10
inşallah bulurum en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum güzel bir ortam var burada
-
20 Ocak 2013, 13:09
güzel bir istanbul sabahından herkese günaydın....
hava güzel, kanımız kaynıyor, ama benzin yok :(
bu ayki istikakımı doldurdum maalesef...
-
20 Ocak 2013, 13:13
-unnamed- adlı üyeden alıntı
güzel bir istanbul sabahından herkese günaydın....
hava güzel, kanımız kaynıyor, ama benzin yok :(
bu ayki istikakımı doldurdum maalesef...
depo dolu ama bende motora binecek takat kalmadı... dün 313 km çevirdim... her gün en az 150 km ile kontak kapatıyoruz.. 20 km de işe gel git.. zaten bir pazar var oda alışveriş akraba ziyareti falan anca yetiyor... fazer kapalı garajında bir haftasını daha bitirdi....
-
20 Ocak 2013, 14:25
bu egzoz u yandan çıkartmalarında ki amaç nedir bazen görüyorum da bir anlam veremedim merakımı giderin nolur ya görüntüyü çok bozmuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12112402/detay
-
20 Ocak 2013, 22:28
aklım fazer ciler olarak sapancada yapacağımız kahvaltıya takıldı... havalar düzelse bea....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler