Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Aralık 2012, 00:47
benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz 11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase.... tadından binilmez!!!
Reklamlar
-
11 Aralık 2012, 00:52
engin_deniz adlı üyeden alıntı
benim bütçe biraz sıkıntılı bakalım nolucak halimiz
11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
ben senin bütçene 3 000 daha ekledim diyelim... temiz fazer dersen en az 12000 ayırmalısın oda bu sezon için...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Aralık 2012, 00:53
11bin gibi bi bütçeyle eli yüzü düzgün bi 2006 bulursam bide rengi mavi olursa yada kırmızı siyah şase....
tadından binilmez!!!
12 yi koy cebine ... Bekle... ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
11 Aralık 2012, 01:08
tadından binilmez!!!
Düşünürsen benim kendi fazer ım ama mavide değil. Gri benimki temiz gerekli açıklama ilanımda yazıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6274263/detay/
İstersen 555 nolu telden bana ulaşabilirsin...
-
11 Aralık 2012, 01:24
herkese iyi geceler...
biz motorun yüzünü unuttuk neredeyse...
üstünde brandası 1 haftadır yatıyor, vakit olsa da baksak hele...
bazılarına da laf söyleyebiliriz de şimdi kendini bir şeylerden sanacak filan...neme lazım!
-
11 Aralık 2012, 02:21
selloo adlı üyeden alıntı
ilanınıza baktım fakat ankarada olmanız beni biraz düşündürüyor. bu arara motoru alırken serwise güwendiğinz kişilere gösterdinizmi .. gecmişini biliyormusunuz motorun
-
11 Aralık 2012, 02:52
ilanınıza baktım fakat ankarada olmanız beni biraz düşündürüyor. bu arara motoru alırken serwise güwendiğinz kişilere gösterdinizmi .. gecmişini biliyormusunuz motorun
Yok ben çok zenginim öyle çok param varki çöpe atcak,canım sıkıldı dedim 12000 tl yi ne yapsamda harcasam diye gittim manavdan fz6 fazer aldım.,, ehali para kolay kazanılmıyor.. Ve ankarada olmasının düşündürücü yanı ne açıklarmısın...
Ben paramı sokakta bulmadım.. Ben motorun 3. Sahibiyim ilk sahibide tanıdık 2 sahibide benim arkadaşım 1 sahibide arkadaşımın tanıdığı.. Dedimya ben paramı sokakta bulmadım baydar yamaha var ankarada ve birde metin usta ve birde ankara motor abdulrahman usta var hepsinden motorum onaylı... He ben şuan tok satıcı olmadığım için 11250 millet şüphe ediyor acaba diye!!
-
11 Aralık 2012, 09:56
-unnamed- adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler...
biz motorun yüzünü unuttuk neredeyse...
üstünde brandası 1 haftadır yatıyor, vakit olsa da baksak hele...
bazılarına da laf söyleyebiliriz de şimdi kendini bir şeylerden sanacak filan...neme lazım!
tatlı su motorcusu
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Aralık 2012, 10:27
Valla dostum motor temizse bence sivasa kadar yolu var düşünme git derim.Ama 11000 tl ye 2006 temiz fazer bulman samanlıkta iğne aramak bilgin olsun.Temiz fazer 12500 den aşağı bulamazsın sahibinin çok acil paraya ihtiyacı olmadığı sürece. Sana küçük bir hatırlatma 2-3 aya kadar aldın aldın yoksa sezon başlıyor bu fiyatlara bir daha hiç bulamayacaksın. beğenmediğin motorlara bile 13 ten aşağıya istemeyecekler.Ya da er6-n bakmaya devam edeceksin
-
11 Aralık 2012, 10:34
temiz motor olsun gidip hakkariden bile alırım... fazer a atladınmı otobandan hop istanbul... 1 ,5 depo benzin e bakar.... onuda motor başında çözersiniz yeterki hoşuna gitsin... sezon açıldımı o moytorlar bu fiyat a hayal...
-
11 Aralık 2012, 10:56
Arkadaslar bende er6n motorumu sattim ve simdi eski den beri aşık oldugum fazer a kavusmak istiyorum niyeti kötü bozdum 12 bin butcem var temiz bitane arastiriyorum acele etmiyorum hayirlisi diyorum
-
11 Aralık 2012, 11:01
Canasil07 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bende er6n motorumu sattim ve simdi eski den beri aşık oldugum fazer a kavusmak istiyorum niyeti kötü bozdum 12 bin butcem var temiz bitane arastiriyorum acele etmiyorum hayirlisi diyorum
hocam sen de sattın cillop gibi motoru valla...takip ediyodum...fazer kullandın mı daha önce...er6 dan neden vazgeçtin...benim fazer alternatifim er6n
-
11 Aralık 2012, 11:09
fazer in selesine kıçını koydunmu vay haline... senin derdini o dakikadan sonra fazer çözer... er yada geç...
4 silindirin tadı her daim başkadır....
-
11 Aralık 2012, 11:30
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
fazer in selesine kıçını koydunmu vay haline... senin derdini o dakikadan sonra fazer çözer... er yada geç...
Allahin izniyle insallah az kaldi heycanim her daim artiyor hurda bi motor alip hayal kirikligi yasamamak icin acele etmiyorum ama her an bende araniza katila bilirim.
---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
erro adlı üyeden alıntı
hocam sen de sattın cillop gibi motoru valla...takip ediyodum...fazer kullandın mı daha önce...er6 dan neden vazgeçtin...benim fazer alternatifim er6n
Evet motorum cok guzeldi, rahat kullanimi vardi ekonomik iyi bi makineydi, satma sebebim o an nakite sıkışmamdi baska bi sebebi yok şuan rahatim cok şükür, birde er6n benim tarzim deilmis onu anladim. Eger er6 alirsan 2009 ustu al ve surekli bineceksen al, alip satmayi dusunursen ikinci eli zayif bi motor. Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
-
11 Aralık 2012, 11:31
Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
Pişman olmayacağına emin ol
-
11 Aralık 2012, 11:39
Evet motorum cok guzeldi, rahat kullanimi vardi ekonomik iyi bi makineydi, satma sebebim o an nakite sıkışmamdi baska bi sebebi yok şuan rahatim cok şükür, birde er6n benim tarzim deilmis onu anladim. Eger er6 alirsan 2009 ustu al ve surekli bineceksen al, alip satmayi dusunursen ikinci eli zayif bi motor. Fazer hic kullanmadim insallah ustune binince kullancam.
ikisinin de tarzı aynı değil mi..naked makina sonuçta...er6 desen o da güçlü bi alet...er6 alırsam 2009 üstü zor maliyet açısından...şimdi ssen de er6 dan sonra fazer bakıyosan ben de er6 ya şüpheyle bakmaya başladım...
-
11 Aralık 2012, 11:43
Allahin izniyle insallah az kaldi heycanim her daim artiyor hurda bi motor alip hayal kirikligi yasamamak icin acele etmiyorum ama her an bende araniza katila bilirim.
---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
piyasasından fazla ver ama temiz motor al.. sonra uğraşması hemi daha masraflı hemi düzen tutarmı tartışılır....
-
11 Aralık 2012, 12:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ramazan abi haklı bir kez seleye oturdun mu işler değişiyor.Çok farklı türlerde motorlar kullandım ama fazer ın tadı bir ayrıymış.
-
11 Aralık 2012, 12:53
evet yamaha teknolojisi fazer ile daha bir güzel oluyor... hele o 6 devirden sonra kısrak gibi şahlanması yokmu beni alıyor başka bir yere götürüyor...
-
11 Aralık 2012, 12:59
abi beni çok korkuttular fazeri zapt edemezsin sana yüksek gelir falan diye ama herşey sağ elinde bitiyor onu anladım.Fazer düşük devirde bir cbf150 amaa gazı açmaya başladığında içindeki şeytan ortaya çıkmaya başlıyor.
bence 150 cc den sonra geçilecek bir motor 125 150 cc de adam kendni geliştirmişse 250 liğe falan geçmemeli son dakika direkten döndüm ben cbr250 alıyordum neredeyse iyiki bunu almışım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler