Bir kac foto : )
Bir kac foto : )
ok yarin zaman bulursam sökeyim bakayım.... gerçi fan falan açıyor ama olsun içimizde kuşku kalmasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
bir resimde benden olsun...
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cihan alet ok temiz duruyo...normalde kafa grenajı olamdan sevmeme ama gözüme güzel göründü...rüzgar sorunu nasıl çok etkiliyo mu...muhakkak etkiliyodur ama eski motora göre nasıl...hızın nasıldı izmirden gelirken...
Motoru lise arkadasimdan satin aldim, o da bir almandan satin almis adam 45 50 yaslarindaymis, 3500 km de geri getirmis hanimi istemiyor diye, aldigi yere geri vermis. bizim elemanda bayinin tandigi oldugu icin almis direkt olarak, gozu gibi bakmis motora.
13000 km de sadece. eksta olarak ixil egzoz, koruma demiri, metzeler m3 lastik , kisa manetler, rizoma direksiyon takozu gibi parcalar da taktirmis ama yazin uzun bir seyahate cikacagi icin cikarmak istemis...
Onun icin icim rahat aldim motoru. Uzun sure kullanmayi planliyorum. Sagolsun satacagi cok aklinda olmadigi icin dolu depoyla verdi
acikcasi izmirden bandirmaya kadar 3 radar gectim.. Yollar bostu ama ceza yememek icin cogu zaman 90 -110 km arasi gittim. Birtek balcova cikisi cevre yolunda dayanamdim bastim biraz.. bir de susurluk sonrasi bandirma sapagina girince biraz hizlandim.. ruzgari dert etmedim cok fazla. egilmedim de ve ciddi anlamda rahatsiz etmedi gercekten..
Gecen seferde de soyledim , herkesin oncelikleri ve zevkleri ayri oldugu icin ben bu modele hastaydim, hic bir zaman fazer'im olsun demedim icimde. Allah gonlume gore verdi insallah herkese de bu sekilde verir.
gittigim bu hizlarda ruzgar hic etkilemedi, surusten ve seyahatten cok zevk aldigimi soyleyebilirim
benim aldığım arkadaş da tok satıcı beyfendi biriydi.. 3-5 i arayacak bir adam değildi... motoru aldıktan sonra yanında tur camını ve faturalarnı falan verdi.. deposu zaten dolu idi ellememiş motor biz anlaştıktan sonra 3 gün daha onda olmasına rağmen.... ben çakaldan motor alıp 1000-2000 kar edeceğime adam dan alıp 1000-2000 fazla vermeyi her zaman tercih ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07147771/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07205806/detay
fazer arayanlara güzel bi alternatif olacak motor...çok fazla bilmiyorum ama camiada popülaritesi fazerdan aşağı kalır değil...rengi zaten mükemmel...bildiğim kadarıyla da ABS li...avantaj ve dezavantajları nelerdir acaba...?
Hmm.. özellikleri Fazer'la neredeyse birebir aynı Hoş bir seçenek bence de.. Biraz daha hırçın arkadaşlar için düşünülebilir
Geçende arkadaşla biraz gazladık,hava rüzgarlı olmasa 450 görürdük ama daha gitmedi lanet olası
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Aman tanrım 432km/h hızla (uçmakla birebir) yoldaki aydınlatma ışıklarını net olarak seçebiliyorum. Bu bir mucize
fazer bulaşıcı hastalık gibi sanırsam... iyiden iyiye bu motora aşık olmaya başladım galiba :D hatta sahibinden ilanların hepsine baktım diyebilirim.. peki tawsiye edebileceğiniz motor warmıdır arkadaşlar???
elit motogaraj
işimiz zor desene o zaman.....
elit motogaraj
Fazer alıcaksan acele etmeyeceksin...
Elbet o gelir seni bulur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hangi fazer miş o merak ettm şimdi
elit motogaraj
bak cihan ın fazer e talip oldum satmıyordu... sonra satıyorum dedi haberini aldık fiyat konuştuk sonra bana fazla geldi.. 3 gün düşündüm düşündüm tamam dedim öğlen cihan ı aradım dedi ramazan 30 dakşika önce satış yapıldı... arayış devam etti sonra ahmet bir süre sonra satmaya kalktı.. talip olduk benim bütçe uymadı o inmedi falan derken en son limitler zorlanarak tamam alalım dedik adam vaz geçti... anladım ki o motor benim nasip değil ve ben temiz fazer bulamayacağım.. hiç unmadığım anda cihan aradı ramazan bu sefer bulduk gel bak dedi.. yakllaşık 10 gün iş yüzünden gidip bakamadım.. en sonunda gece yarısı buluşup bakıp anlaştık... çok kişi emek sarfetti ama benim fazerimi bulduk...
senin fazerin seni bir yerde bekliyordur..
şimdiden heyecanlandım.. er 6 diyordum ama şuan itibariyle fazer alma kararı aldım. umarım dediğiniz gibi temiz bir fazer buluruz... tekeriniz düz bassın.. bu arada ramazan sen motoru kaça aldığını söylemedin ? yada söyledin de ben takip edemedim
elit motogaraj
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)