ya paylaşım yapıp durmayın.. canım fazer çekiyor...
ya paylaşım yapıp durmayın.. canım fazer çekiyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
benim fazerla aynı çalışıyor usta benimkinde sorun yok demişti seninkinde de doğal olarak bir sorun olmamalı.
ancak normal mi değil mi bilmiyorum benim fazerda motr hareket edip hız 20 yi geçince vuuuuuu şeklinde bir ses başlıyor ve
hızla beraber artıyor. bu sadece bende mi var?
İkincilik kaybedenler içindir...
herkese selamlar;
başlangıç eğitimleri (10 saat)
2.seviye eğitim (6 saat)
4000 km cbr 250 r tecrübesi
fazer almak için yeterli bir tecrübe sayılır mı...hız düşkünü değilim ama ivme hoşuma gidiyo...arada nadiren gaz açarım. (gerçi cbr da 150 ye çıktım maksimum üzerine gitmedim...)
her gün işe git gel motorla yapıyorum (sezonda) hafta sonu da şehir dışı olabiliyo...şehir içi çok sıkışık trafik değil...
yukarıdaki saydığım maddelerden dolayı fazer almaya çekiniyorum, tırsıyorum açıkçası, hatalarımı tolore etmez diye...fazla mı gelir onun yerine er6 mı baksam diye...bunun sele altı egzos ve kafa grenajı çok hoşuma gidiyo...xj 6 diversionlar da cazip ama fiyat pahalı...siz ne dersiniz...? özellikle yeni alanlar ve çok tecrübesi olmadan binenler...
8000 deviri görünce o ses baya bi yükseliyo mu bende bu oluyo da 8000 devirden sonra içerideki canavar üflemeye başlıyo sanki.. Ama alt devirlerde pek bi ses yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
İki çinli chopper'la toplam 6000km civarı tecrübeyle ve eğitimsiz olarak Fazer'a geçtim; 2 hafta oldu. Tarz değişikliği öncelikli olmak kaydıyla aradaki hem CC hem de beygir farkı insanı büyük ölçü de afallatıyor. 2 haftadır alışma sürecindeyim. Sanırım içindeki o volkan hiç geçmeyecek. Fakat insan zamanla alışıyor. Ben alıştıysam sen hayli alışırsın erro
12000 km tecrübeden sonra..hiç binmediğim ama hayalim olan fz6 fazeri aldım.. Harika ivmelenmesi var,Rahat yormuyor... Daha 500km lik tecrübelerim bunlar...
satılık fazer...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3447175/detay/
motorda motor, ille de motor
bide ben kafama göre uygun motoru bulsam çok güzel olacakta bulamıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Slm. Arkadaşlar p.tesi gunu 2005 model fazer aldım ve araniza yeni katılıyorum. Motosikleti tanimaya çalışıyorum.formda bulunan tecrübeli arkadaşlardan önemli ve belkide hayat kurtarici bilgileri duymak ve paylaşmak isterim.öncesinde kanuni 150 ve honda cbf 150 kullandım. Ve shoei kask hakkinda bilgisi olan varsa sevinirim.herkese saygılarımla.
inşallah yakında bende fazerleneceğim...
Ne alaka abi.bu motoru alırken kime guvendigimi biliyosun.
piyasadaki fazerlerin çoğu patlak v km si düşürülmüş..
Ne bilim abi bian ciddiye aldım.senin yerin ve değerin bambaşka biliyosun.
Evet abi aynen öyle bambaşka bişey 200 ilk otoyol denemem. Arkadan lant roverlere sellektor yapip gazlamak rüya gibi. Perşembe kacabilirsem gelecem gorusuruz ins.
Şööle güzel bi yanlayıp , teker falan da yapsaydın ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Teker deyince orda dur ışte. Asla yapamam yapsam yapsam çift teker yaparim. Sonrada ucarim. Teker senin işin ben anlamam abi )
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)