Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ekim 2012, 23:19
Demek istediğim fiziksel anlamda söküp takmak değil, gerçi onu da becerebileceğimi sanmam ama, egzoz değiştikten sonra yazılımda falan bir değişiklik gerekiyor mu, power commander falan takarlar ya ne bileyim işte o tarz bir değişiklik?
Ben yazarken cvp vermişsiniz zaten
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Reklamlar
-
15 Ekim 2012, 23:26
cihan54 adlı üyeden alıntı
Egsozu ayrı almamaya bak zarara girersin. Alacağın motorun üzerinde olsun, zaten sotede yatıp motor bakıyorsun, o da kriterlerinden biri olur
yoksa ekstradan egsozu 1500'den aşağı alamazsın söyliyim..
Herhangi bir müdahale olmadan derken?? Egsozun takılması çok da zor değil. Fakat takıldıktan sonra serviste bazı ayarlar gerekecek tabi rölanti vs. gibi.. Yakış hakkında bi tahminim yok. ben motoru aldığımda üzerindeydi, çok da takmıyorum yakıt farkını hani
8000 devirden sonra F16 sesimi alıyorum ya varsın yaksın benim oğlum :D
AYNEN öyle o sesi versinde yaksın..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Ekim 2012, 00:03
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır keyifle kullandığım 2007 fazerımı acil nakit ihtiyacından 19 ekim akşamına kadar indirimli bir fiyatla satıyorum. Düşünenler varsa burdan bilgilendirmek istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00202601/detay
-
16 Ekim 2012, 00:07
VIA adlı üyeden alıntı
yaw karşıma eğzostsuz motorlar çıkıyor hep...
inan evde olsam gelip bakıp inantla biraz daha pazarlık yapıp seni sinirlendirip almak isterdim ama velakin 32 gün daha denizlideyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Ekim 2012, 00:31
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yaw karşıma eğzostsuz motorlar çıkıyor hep...
inan evde olsam gelip bakıp inantla biraz daha pazarlık yapıp seni sinirlendirip almak isterdim ama velakin 32 gün daha denizlideyim...
Allah'tan askerdesin ramço 32 gün felan bekleyemem alıyosan al hemen :D satılmazsa zaten 19 ekimde krediye dayanacam fiyat uygunluğu bu yüzden. Sağlıcakla dön evine dostum hayırlı tezkereler şimdiden.
-
16 Ekim 2012, 00:39
VIA adlı üyeden alıntı
Allah'tan askerdesin ramço 32 gün felan bekleyemem alıyosan al hemen :D satılmazsa zaten 19 ekimde krediye dayanacam fiyat uygunluğu bu yüzden. Sağlıcakla dön evine dostum hayırlı tezkereler şimdiden.
cidden dostum askerde olmasam ankaraya gelir ablamı ziyaret eder sonrasında senle bi kavga ederdim... sen beni döverdin ama ben yinede kavga ederdim.. nasip kısmet.. şuan gelemem ankaraya ama emin ol yabancıdan15 e alacağıma bildiğim tanıdığım insandan 18 e alırım... burda rakamlar örnedk oldu.. kim bilir belki satılmaz bende başka motor bulamam kavgaya gelirim ankara..sen kolla kendini..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
BU arada şunuda söyleyeyim denizlde ameliyata kalmadan önce denizli mt ziyaret geldi..dedim ameliyat bitsin ayağa kalkarsam fazer alacağım..daha büyük veya kuvvetli makinelere sahip oldum ama 2004 den bu tarafa gönlümün bir yarısı hep fazerde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
bu arada şaka maka maddiyat durumu baya bi çöktü bana 12000 tlik maksimum bi fazer lazım...
-
16 Ekim 2012, 00:45
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
cidden dostum askerde olmasam ankaraya gelir ablamı ziyaret eder sonrasında senle bi kavga ederdim... sen beni döverdin ama ben yinede kavga ederdim.. nasip kısmet.. şuan gelemem ankaraya ama emin ol yabancıdan15 e alacağıma bildiğim tanıdığım insandan 18 e alırım... burda rakamlar örnedk oldu.. kim bilir belki satılmaz bende başka motor bulamam kavgaya gelirim ankara..sen kolla kendini..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
BU arada şunuda söyleyeyim denizlde ameliyata kalmadan önce denizli mt ziyaret geldi..dedim ameliyat bitsin ayağa kalkarsam fazer alacağım..daha büyük veya kuvvetli makinelere sahip oldum ama 2004 den bu tarafa gönlümün bir yarısı hep fazerde..
Hayırlısı olsun dostum eşya bu satılır satılmaz çokta önemli değil. Sen sağlıcakla bitir şu askerliği gel kısmetse sana birlikte bakarız fazer biraz anlarım bu işlerden. Kavga için biraz bu başlıkta takıl istersen kesin bir rakip bulursun kendine
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...-sporlari.html
-
16 Ekim 2012, 00:49
VIA adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun dostum eşya bu satılır satılmaz çokta önemli değil. Sen sağlıcakla bitir şu askerliği gel kısmetse sana birlikte bakarız
fazer biraz anlarım bu işlerden. Kavga için biraz bu başlıkta takıl istersen kesin bir rakip bulursun kendine
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...-sporlari.html
korktun demi benden.... hepimiz için hayırlısı... ankaraya geldiğimde kulaklarını çınlatayım... ablam ankara demetevlerde ikamet ediyor... motoru bulduğumda yardım tabikide isteyeceğim hepinizden... şimdiden sağolun..
-
21 Ekim 2012, 11:42
2006 model 98 hp kırmızı fazerla aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar
İkincilik kaybedenler içindir...
-
21 Ekim 2012, 12:44
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
2006 model 98 hp kırmızı fazerla aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar
Sen de hoşgeldin hocam.. hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.. Son zamanlarda fazer popülasyonunda artma var sanki.. Ramço sıra sende çok bekletme
-
21 Ekim 2012, 18:26
cihan54 adlı üyeden alıntı
Sen de hoşgeldin hocam.. hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.. Son zamanlarda
fazer popülasyonunda artma var sanki.. Ramço sıra sende çok bekletme
az kaldı paşam..önümüzdeki ay alacağım paşam...
-
22 Ekim 2012, 09:08
Bu Metzeller M3'de üretim tarihini bulamadım yahu, yanakta değil mi bu yazı. Bir dünya isim sayı vs. var fakat tarihi anımsatacak bir sayı birimi yok. Özel bi şekli kısmı var mıdır bu tarihin. Ben "120210" gibisinden bi sayı birimi olacak diye biliyorum yanlış mıyım.
-
22 Ekim 2012, 09:52
Süper Moderatör
DOT diye bir kod vardır cihan, uzunca bir rakam harf kombinasyonudur. İçerisinde üretildiği ülke fabrika vs gibi bilgiler vardır.
Seni ilgilendiren kısım son kısmı üretim tarihidir, son iki rakam yılı ondan önceki iki rakamda haftayı yazar.
3408 = 2008 in 34 üncü haftası
2111 = 2011 in 21 inci haftası
gibi.
Örnek ; 2002 nin 42 inci haftası
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
22 Ekim 2012, 09:55
Çok saol.. bu DOT olayını gördüm dikkat ettim ama benim dediğim tarzda bileşen olmayınca es geçmiştim. doğru bileşenin bu şekilde olduğunu bilmem iyi oldu... Teşekkür ettim..
-
22 Ekim 2012, 14:45
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
DOT diye bir kod vardır cihan, uzunca bir rakam harf kombinasyonudur. İçerisinde üretildiği ülke fabrika vs gibi bilgiler vardır.
Seni ilgilendiren kısım son kısmı üretim tarihidir, son iki rakam yılı ondan önceki iki rakamda haftayı yazar.
3408 = 2008 in 34 üncü haftası
2111 = 2011 in 21 inci haftası
gibi.
Örnek ; 2002 nin 42 inci haftası
http://25.media.tumblr.com/tumblr_l9...4p9yo1_400.jpg
faydalı bir bilgi..sağolasın...
-
22 Ekim 2012, 21:53
Yarında ben bi bakayım tarih neymiş diye... Bilgi için teşekkürler
-
22 Ekim 2012, 22:26
bugün metzeller m5 sipariş ettim çarşamba sabah taktırcam ama inşallah yanlış bir seçim olmaz
İkincilik kaybedenler içindir...
-
22 Ekim 2012, 23:25
bugün metzeller m5 sipariş ettim çarşamba sabah taktırcam ama inşallah yanlış bir seçim olmaz
Hayırlı olsun hocam. gözlemlerini bekliyoruz. Bize de fikir vermiş olursun bu konuda..
-
24 Ekim 2012, 00:00
Hayırlı olsun ön arka ne kadar fiyat acaba bilgi almak için soruyorum benimde lastiklerim continental lastik seneye değiştiricem bende.. Sonuçta hepimiz fazer kulanıcısıyız memnunum vs gibi test ettikten sonra bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler
-
26 Ekim 2012, 13:27
Selamlar sizce fz6 fazerin çalışması nasıl? Kendi motorum http://www.youtube.com/watch?v=9a3gQGD20Oo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler