Ve ben de sonunda Fazer ailesine kavuştum... Yeni hırçın oğlum, Şimşek McQueen
Ve ben de sonunda Fazer ailesine kavuştum... Yeni hırçın oğlum, Şimşek McQueen
Güzelmiş..Hayırlı olsun..Kazasız belasız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Saolasın hocam daha iyileri sizlerin olsun...
birkaç güne kadar bende aranızdayım..fazerimle.. )
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
ABS'li aramıyorsan sahibindende oldukça iyi motorlar var.. Önceleri abs'siz bakıyordum o yüzden bütün ilanları çok iyi inceleyip araştırmıştım. Yarısı feci şekilde şişirilmiş rakamlar, büyük kısmı ölmüş makine. ama aralarında gözü kapalı alınabilir makineler var.. ;)
Tamam Ben de senin gibi belli tarihi bekledim almak için. hatta asıl favorim son 3 gün kala satılmıştı; mavi S2 ABS vardı düzce dadaşta. Tam almaya gideceğim hafta satıldı kahroldum, kısmet değilmiş dedim, ikinci favorim olarak bunu aldım ben de.. Senin tarih geldiğinde de hem yeni ilanlara bakalım hem eskilerine. Karşılaştırır karar verirsin ;) hayırlısı olsun senin için de inşallah..
z 750 ile fazer arasında gidip geldim.. ama fazer aşkım yani yamaha aşkım yine ağır bastı .... sayfa çok geri kalıyor.. ara sıra resim falan atarak sayfa aktif kalmalı... inşallah istediğim modele kavuşurum.. yardımlarınızı esirgemeyin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
sahibinden e her gün bakınıyorum.. daha önümde 35-40 gün var diye acele etmiyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
En güzeli.. Bana da acele etme dediler hep, ama belini doğrulttun mu yerinde duramıyosun, illaki beğendiğine zıplıyosun
Arkadaşlar merhaba..artık bende Fazer kullanıcısıyım..İlk 50 km sürüşten sonraki ilk yorumum şudur ki..çok iyi..bu arada makine 2007 model ve 47 binde bir mavi Fazer..Çanta kullanmayı sevmediğim için derhal çantayı çıkardım..zaten çanta kırıktı..ama bağlantı demiri çok iyi..eğer ihtiyacı olan birileri çıkarsa bağlantı demiri için görüşebiliriz..ben kullanmayacağım ve atıl bir şekilde duracak çünkü..
herkese sıkıntısız sürüşler...
hayırlı olsun bende bakınıyorum motorlara..
nasip olursa ay sonra alacağım.. kazası belası km hiç umrumda değil motorun çalışma sesi ve yolda gidişi düzgün olsun ben onu hesaplarım...
ama şu motor ilgimi çekti... fiyat ve yorumları alalım 11000 ede fazer var 10 000 nede 13000nede .. bu motor nedir bu parayı hak edermi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02235082/detay
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2833839]hayırlı olsun bende bakınıyorum motorlara..
nasip olursa ay sonra alacağım.. kazası belası km hiç umrumda değil motorun çalışma sesi ve yolda gidişi düzgün olsun ben onu hesaplarım...
ama şu motor ilgimi çekti... fiyat ve yorumları alalım 11000 ede fazer var 10 000 nede 13000nede .. bu motor nedir bu parayı hak edermi..
bana şu motoru göstermişlerdi..gerçekten pırıl pırıl bir motor..tek eksiği..sehpası..ama motor cidden çok iyiydi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02071401/detay
bak benim ilk izlenimim hoşuma gitmedi..
ramazan sana 98 beygir yakışır adamım dehhh dedin mi uçurur seni
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)