Ah hocam, aralık gibi bir fazer alacağım kısmetse. Keşke biraz daha geç vermiş olsaydın ilanı büyük ihtimal seninkini oturur ciddi ciddi konuşurduk. ama erken davrandın, üzüldüm vallahi.. Hayırlısı olsun diyelim hayırlı satışlar.
Ah hocam, aralık gibi bir fazer alacağım kısmetse. Keşke biraz daha geç vermiş olsaydın ilanı büyük ihtimal seninkini oturur ciddi ciddi konuşurduk. ama erken davrandın, üzüldüm vallahi.. Hayırlısı olsun diyelim hayırlı satışlar.
Model ve km bariz bağırıyor ucuzum diye hocam.. Eylül sonuna kalmaz gibime geliyor.. Kaçırmak istemezdim. ama benimkini satıp üstüne aralığa kadar maaşları biriktirmem gerekiyor. Bi de ek proje işi aldım dışardan. Gecemi gündüzüme katacağım valla herşey FAZER için. Fazer'cı oldum çıktım yaa nerden bağlandıysam böyle
Kredi alamamam için bir sorun yok. ama almamam için bir sorun var Faiz...
İşin içine faiz girdiğinden dolayı kredi çekmiyorum, bu zamana kadarkilerde de çekmedim. İstesem şu an 20 milyara kadar bile kredi çekebilirdim. ama dediğim gibi, geç olsun, fıtrat olarak temiz olsun hocam.
Sen, oldu da (Olmaz ya ) eylül sonuna kadar satamazsan, ne yapacaksın. yurt dışına gideceğinden dolayı illaki satacak mısın.. (Yani öyle bir durum olursa acı gerçek olur ve fiyatı daha da aşağı çekersin, ben alamadığım için resmen kahrolurum hocam ) Zaten kriterlerimi de 2007'den aşağısı olmayacak ve 30-35 bin km'nin üstü olmayacak diye belirledim. Resmen avucumun içinden usulca uçup gitmiş oılur yani
açıkçası 12500 aşağı elimde kalsada satmıycam garajımda durur gidip geldikce motorumun tadını çıkarırım artık. aşağıda vermek açıkcası hem zarar hem salaklık olur benim için. faiz konusundaki düşüncelerinde haklısın. kısmet diyelim. düşünürsen eline bişey geçerse herzaman buyur. tşkler ilgin için.
Satılacaktır. Ama satılmazsa garajında çok yaşamaz, ben alırım hocam
Anlaştık hocam. Kısmet artık.. ben favorilere ekledim ilanı takipteyim. satılmayıp ilanı çekersen buradan devam ederiz artık.. Hayırlı satışlar diyelim..
selam arkadaşlar
2005 model 2007 trafik çıkışlı Mavi fazer 3000km de olduğunu beyan etti arkadaş bütün bakımları yapılmış lastikler orta diyor motoru daha görmedim yarın getirip gösterecek
fiyet olarak nereler alırken nelere dikkat etmeliyim
bu konuda yardım edebilirmisiniz fz6 hakkında hiç bir bilgim yok bu zamana kadar yüksek cc bir makina ile muhatap olma fırsatım olmadı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
3000 mi. eksik sıfır atmış olabilir misin.. 3000 değildir o
Bi de ekstraları var mı. yatması boyası kazası değişeni vs. var mı. ya da ek bilgisi falan. ona göre fiyat tahmininde bulunabilirim..
12bin dedi sanırım fakat tam olarak telefonda anlayamadım bulunduğu yerde iletişim problemi vardı galiba
500 daha ver benim motoru al ben acileyetten bu fiyata satırıyorum istediğin yere göster. lastiklerde sıfır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4497861/detay/ linkten bakabilirsin
dediğim gibi ekstra bilgileri fiyatta çok oynama yapar. ama eğer 30 bindeyse, aksesuarsız ve kazasızsa 12 bin tl uygun gibi ne az ne çok yani
sağ olun
peki bizim mt den manisa-salihli ve çevresinde bir fz6 cı varmı bu işten anlayan onunla bir motoru koklasak
Motor gitti cihan uphocam uzuldum walla
Biliyorum takibimdeydin.. Dediğim gibi kısmet meselesi ;) Bakmaya devam, bizim kısmetimizi bulana kadar..
Hayırlı olsun bu arada
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)