Ooooooo ne burda nede xx çilerin topiği güncel değil be abi nerde bu millet nerde bu devlet
Ooooooo ne burda nede xx çilerin topiği güncel değil be abi nerde bu millet nerde bu devlet
selamlar
bir sorum var:
yağ seviyesi yağ çubuğunun neresinde olmalıdır?
saygılar.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
beyler istanbuldan kimse yokmu?
toplanıp gösteri yapsak fazer'cılar olarak hafta sonu ?
98 Beygir.....
iyi akşamlar arkadaşlar fz6 naked modeli alarak araba hayatıma tamamen son verip motor hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum ..bu yüzden fz6 sını araba ile takas etmek isteyen arkarkadaşların ilanıma bakıp karar vermelerini rica ederim..hepinize iyi akşamlar, iyi forumlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5386426/detay/
sitede daha ucuzu yok ama takas fiyatı tabiki farklıdır..bulduğum motoru almak için fiyatı çekmiştim, kafa kafaya yada 1-2 aşağı yukarı fiyatlı fz6 naked larla takasa girebilirim iyi geceler. tekrar..
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
arkaşlar abslı fazer ile abssiz fazerin cok farkı var mı? artı ve aksileri nelerdir
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese selamlar bir arkadaşıma 2005 Fazer almak üzereyiz. Tecrübeli binicilerin yorumlarına ihtiyacımız olacaktır.
2.El bir Fazer alırken nelere dikkat etmemiz gerekir? Kronik bir sorunu varmıdır?
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
temiz bulman gerçekten çook zor. bir çoğu önden kazalı ve kmsi geriye alınmış.. kronik olarak arka teker çok çabuk kitliyebiliyor, tps sensörü sorunu var, on gidon rulmanları çabuk gevsiyor ve boşluk yapıyor. ama temiz bulursanda emin ol çok zevkli motor. hayran kitlesi çok fazla.
Bak sen.....
Çamur atma hemşerim fazerlara.... Önce banditinin kronik sorunlarına bak.... )
TPS sorunu yaşamadım....
Arka teker çabuk kitlemiyor..
Rulmanlarım gevşemedi...
Boşluk falan da yapmadı....
Allaha şükür kaza yok....
Km de geri alınık değil....
Eee.... Nolcek şimdi?.....
Anlamadığım fazer topiğinde ne ararsın?.... Sizin topağınız yokmu yahu?.... Yoksa içten gelen fazer sevgisi ağır mı basıyor?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
banditin kronik sorunumu varmış ilk defa duydum
abi senin kadar kaç kişi temiz dikkatli bilerek kullanıyor? ama internette araştırırsak en çok sorunlar bunlardı ki benm fazerim varken gidon gevşemesini ve arka teker kitlemesine sahittim .
abi önceki mesajımda dedim ya hayran kitlesi çok fazla hala severim
herkese iyi akşamlar dilerim...
bu adamda bu sıralar fazer arar durur...
11.000'e kadar....
varmı tanıdığınız bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir motor?
maalesef...
o bile çok sıkıntıya sokuyorken beni..
üstüne çıkabilme umudum yok:(
teşekkür ederim...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Selam arkadaşlar aranızda fazerında akrapovic eksozu olan varmı?
varsa susturucu istermisiniz,
bunlardan seri bir şekilde yaptırmayı düşünüyorum.
orjınal olanlara bire bir benzeri olacak,
yapınca burada paylaşırım.
bunlar orjınal susturucuları
http://e1201.hizliresim.com/t/g/1t8s9.jpg
98 Beygir.....
s.aleyküm beyler.
yamaha fazer almayı düşünüyorum ama ybr 125 kullanıcısıyım 1500 km'dir sizce ok mu büyük gelir veya artısı eksisi ne olur yardımcı olursanız sevinirim...
SAYGILAR
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
1500km deneyimle Fazer alma sakın. 1500km'de ancak vites değiştirmeyi otomatik hale getirirsin, o kadar.
Ben de var arkapovic.
Muayene sürem geçeli 6 ay oldu galiba.
Egzoz meselesi yüzünden erteleyip duruyorum sürekli.
Susturucuyla geçebilir miyim, orjinalini mi takmak gerekiyor yoksa?
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)