Merhaba Fazercanlar
Fazerlanmakta çok kararlı iken taki son güne kadar,gene Suzuki den kopamadık, GSR aldım,geziler ve toplantılardan görüşmek üzere.
Merhaba Fazercanlar
Fazerlanmakta çok kararlı iken taki son güne kadar,gene Suzuki den kopamadık, GSR aldım,geziler ve toplantılardan görüşmek üzere.
hayırlı ugurlu olsun tombo,güle güle kullan......
fazer de kararlı olsaydın sahibinden.com ilan no 55876845,
herşeyiyle kefilim görmelisin ve hatta duymalisin
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
14.500 yani Herkezin malı kıymetlidir "gerçekden emekde var motoda" ama.. dedirtiyor işde hayırlı satışlar bu arada bu Topik İnanılmaz Ölü .? 2 Günde bir kişi bir cümle yazıyor.! Soru soranda cevap alamıyor (Topiği 3 gündür en başından sonuna kadar okuyarak inceledim bu arada bilgi sahibi olabilmek için)
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
arkadaşlar fazerime lastik almayı düşünüyorum sizin tecrubelerınızi göz onunde bulundurarak lastık almak istiyorum acaba hangi marka almalıyım???? şu an üsündeki lastık brstone herhalde orjinali.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
kesinlikle Michelin derim.
98 Beygir.....
7 senelik motor nasıl 11,000 kmde oluyor anlamıyorum ben bu toplumu inanmayı çok istiyorum ama o kadar çok istisnayı bozan durumlar varki.?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7278992/detay/
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7762508/detay/
Motorumu satılığa çıkardım arkadaşlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Slm uzun bir kararsızlık sonrası er6f yerine fazerin bana daha çok hitap ettiğine karar verdim ve ABS li bir fazer 6 almaya karar verdim. Satan arkadaşlar varsa haber verin forumdan mesaj veya ankara mt ye bir not olabilir aksesuarların durumuna göre anlaşabilirsek bende aranıza katılacağım;)
Somebody Else Is Lover
merhaba arkadaşlar 2005 FZ6 fazer fren balatalarım bitmek üzere tavsiye edebileceğiniz fren balatası markaları nelerdir orjinal balatası için 320 tl gibi bir fiyat verildi bir ay önce tanıştığım yine 2005 model fazer a sahibi 150tl ye bulmuş ve kulllanıyormus sormak aklıma gelmedi marka ve fiyat balata degistiren arkadaslar bilgi verebilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
merhaba evraim,
eğer vaktin zamanın varsa sirkeci yıldız motosiklete git orada ister orjinal yedek parça ister yan sanayi üretiler var,ben yakın zamanda arka fren balatasını fazer için 35liradan almıştım,yansanayi olmasına rağmen işimi de görüyor doğrusu......kolay gelsin
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
selam arkadaşlar yakın arkadaşım Murat Fazer'ını satıyor tarz degişikliği nedeniyle.motorunu zaten görünce hak verirsiniz tabiri caizse kız gibi daha,yeni arka lastik ve düzenli bakımları yapılmıştır tavsiye ederim almak isteyenlere fiyatıda uygun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e=directSearch
http://www.motosiklet.net/forum/sati...sli-fazer.html
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
istanbul için de kullanım için benzin ölçümü yaptım,
depoyu ağzına kadar doldurdum 16.4 litre 70 tl.
103 km gittim ve yine benzin aldım ve 6.3 yakıyorum,
bu ölçüm sadece istanbul içinde dur kalklarda yapılmıştır.
6.3 litre benzin alıyorum 27 tl yani km de 270 kuruş yakmışım,
bir daha ki ölçümüm 100 km yi geçmeden bir depo ile full kaç km gideceğimi hesaplayacağım.
bakalım bir depo ile uzun yolda 100 km yi geçmeden 400 km gidecekmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
evet muayenede rapor kagıdına km yazılıyor artık....
98 Beygir.....
eskiden burda millet yazardı cizerdi anlatırdı ama şimdi herkes okuyup cıkıyor herhalde yada butun fazerciler fazeri sattı
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)