Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mayıs 2011, 00:40
CİHAN adlı üyeden alıntı
aynısı bende de var belki bilirsin kırmızı 2006 model çantalı ama ben aldıgımda çanta yoktu sadece eksoz vardı 11750 ye aldım 18 binde
istersen bu motora bakabilirim senin için,
ancak izmirden doğru nasıl alacaksın, istanbula gelmen lazım olur.
valla ben alacak olsaydın eger motorda temizse izmire gelir alırdım, tabi bu kişiye bağlı.
karar senin bakıyım mı motora ?
cihan bey düşünmedim değil fakat yarın sabah arayıp bi pazarlık durumunu sormak lazım yoksa oraya gelip gitmem bana daha pahalıya gelecektir. yarın arıcam konuscam eger gercekten guzel bi pazarlık yapabilirsek sizden rica ederim bi zahmet gidebilir, vaktiniz olursa bakarsınız. ki sanmıyorum zaten uygun fiyata veriyor kaldıki bide pazarlık yapsın. yarın arıcam ozellikle konuscam zaten aramadıgım ilan kalmadı fazercanların . teklifiniz gercekten cok dusunceliydi tekrar tekrar tesekkur ederim durumdan ö.m olarak haberdar edicem sizi. tekrar teşekkur ederim.
Reklamlar
-
07 Mayıs 2011, 00:54
Dogan88 adlı üyeden alıntı
cihan bey düşünmedim değil fakat yarın sabah arayıp bi pazarlık durumunu sormak lazım yoksa oraya gelip gitmem bana daha pahalıya gelecektir. yarın arıcam konuscam eger gercekten guzel bi pazarlık yapabilirsek sizden rica ederim bi zahmet gidebilir, vaktiniz olursa bakarsınız. ki sanmıyorum zaten uygun fiyata veriyor kaldıki bide pazarlık yapsın. yarın arıcam ozellikle konuscam zaten aramadıgım ilan kalmadı fazercanların
. teklifiniz gercekten cok dusunceliydi tekrar tekrar tesekkur ederim durumdan ö.m olarak haberdar edicem sizi. tekrar teşekkur ederim.
ancak 10 bin tl diye direk pazarlık yapılmaz,
önce motora bakılması gerekir, neyi var neyi yok, telefonda anlatıldıgı gibi, resimden bakıldıgı gibi olmuyor, bende alırken 30 motora baktım hepsi ne resimdeki ile aynı idi, nede telefonda anlatıldıgı gibiydi.
sen yine de görüş telefonlaş, ben o tarafa geçersem bakarım. haber ederim burdan
-
07 Mayıs 2011, 11:31
dogan88,
bu 2006 kırmızı eğer görüldügü gibi guncel durumdaysa ve bakımları eksiksiz yapılmışsa hemen ara pazarlık yap,küçük bir sunnet et fiyattan yol parası masrafları vesaire
cihan da sana yardımcı olacak motor expertizi konusunda,çok iyi fiyat kelepir.......ben bu fiyatlar için 2 ay motosiket peşinde dolandım durdum ))) cihan ve birol bilirler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
07 Mayıs 2011, 12:02
jeansatar adlı üyeden alıntı
dogan88,
bu 2006 kırmızı eğer görüldügü gibi guncel durumdaysa ve bakımları eksiksiz yapılmışsa hemen ara pazarlık yap,küçük bir sunnet et fiyattan yol parası masrafları vesaire
cihan da sana yardımcı olacak motor expertizi konusunda,çok iyi fiyat kelepir.......ben bu fiyatlar için 2 ay motosiket peşinde dolandım durdum
))) cihan ve birol bilirler
konustum gram pazarlık yok diyor. yol masrafım vs indir bişeyler alayım diyorum, 10 milyar getir al diyor kısaca.
motora hiçbir masrafı yok sadece 2007 yılında sağa düşmesi var kafa grenajında sagda çizik var diyor depoda vs sorun yok diyor. bakımları tam gel servise gidelim motoru gorunce anlıcan zaten dedi ben bişey demek istemiyorm dedi geçti. ule sünnet diye bi 250-300 düşer insan peki dedim benim bütçemi az aşıyor dedim, adamda zaten 1-2 güne satılır cok arayan vs var diye havalara girdi hayırlı işler dedim kapadım. bakalım artık ne olcak durum.
-
07 Mayıs 2011, 12:33
-
07 Mayıs 2011, 12:44
-
07 Mayıs 2011, 14:51
konustum gram pazarlık yok diyor. yol masrafım vs indir bişeyler alayım diyorum, 10 milyar getir al diyor kısaca.
motora hiçbir masrafı yok sadece 2007 yılında sağa düşmesi var kafa grenajında sagda çizik var diyor depoda vs sorun yok diyor. bakımları tam gel servise gidelim motoru gorunce anlıcan zaten dedi ben bişey demek istemiyorm dedi geçti. ule sünnet diye bi 250-300 düşer insan
peki dedim benim bütçemi az aşıyor dedim, adamda zaten 1-2 güne satılır cok arayan vs var diye havalara girdi hayırlı işler dedim kapadım. bakalım artık ne olcak durum.
hayırlısı olsun işalah,bu işler aceleye gelmez 10kere düşüünüp bir kere satın alacaksın,satıcıların gazına gelmeyiniz !!!! elinde kurupara hazır motosiklet almak isteyen hem de 2006model uzun km.ler yapmış bir modele müşteri hergun çok çıkmaz,ama ne demişler bir kızı yuz kişi ister bir kişi alır koynuna hepinize hayırlı olsun motosikletleriniz
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
07 Mayıs 2011, 14:54
KBC adlı üyeden alıntı
VIA , motorun hayırlı olsun.
Teşekkürler KBC
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
deniz_kızı adlı üyeden alıntı
fazermi fena değilmiş
ötekinden onkat daha güzel be
temiz kullanırsan seneye bana satarsın seni pek açmadı sanki bu motor... tabi alışıksın çirkin dağ motorlarına
Güzellikten daha çok işlevselliğe bakarım Evet fazer tam başlangıç motorudur seneye satabilirim sana
-
07 Mayıs 2011, 18:37
ELINT adlı üyeden alıntı
VIA ne o endurocu ruhu öldü sanırım
. Açıkcası şaşırdım senin gibi enduro tutkunu birisi 600 cc'de uzun yol içini birşeyler bakarsa bunlar transalp vb. motosiklet olur derdim.
Şak bir yana lastikler topraga degmeyecekse sadece touring amaçlı kullanım için fena bir tercih degil. Umarım bundan sonrada 600RR felan almazsın
Tekrardan hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle..
Bu arada XT duruyor mu?
Enduro tutkusunda bi değişiklik yokki ELINT plansız ve ani bir alışveriş oldu yoksa seninde söylediğin gibi TA, AT vb. bir model düşünürdüm zaten
Race keyfi için R1 den başka sporta para vermem
XT600 şuan duruyor sezon için tüm bakımlarını yaptım,yeni michelin anake2 lastik taktım ve zincir dişli setini değiştirdim oyüzden kararsızım satma konusunda...
Saol dostum bende sizlere kazasız bir sezan diliyorum
-
07 Mayıs 2011, 21:12
arkadaslar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7480538/detay/
su motor hakkında bilgisi olan var mı? nasıl gorunuyor bi yorum bekliyorum.?
Birde arkadaslar kaza oldugunu nasıl sorgulatabilirim? sms ile bir ara sorgulatma yontemi vardıda simdi unuttum hangi numaraya nasıl oldugu anlatırmısınız?
-
08 Mayıs 2011, 12:58
bu hafta yag yag filitresi hava filitresini degiştiricem tavsiyede bulunacanız ürünleri söylerseniz sevinirim
-
08 Mayıs 2011, 13:09
arkadaslar
Birde arkadaslar kaza oldugunu nasıl sorgulatabilirim? sms ile bir ara sorgulatma yontemi vardıda simdi unuttum hangi numaraya nasıl oldugu anlatırmısınız?
turkcell'de bir numara vardı ona soruyordun fakat o numara araç bir sigorta firması tarafından işleme alınmışsa gösteriyor. şu kadar masraf yapılmış diye geri bildirim yapıyor fakat yapılan işlemleri bildirmiyor
007bont adlı üyeden alıntı
bu hafta yag yag filitresi hava filitresini degiştiricem tavsiyede bulunacanız ürünleri söylerseniz sevinirim
şase numarasından servise sorgulatabilirsin derim en güzel yöntemdir
hemde motorun servis kaydı olup olmadığını çok iyi bir şekilde öğrenmiş olursun bu sayede
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
08 Mayıs 2011, 16:10
arkadaslar
linkteki motorun km si çok yüksek ,bence ona okadar vereceğinize, aşşağıdaki linkteki motora biraz pazarlık yapıp onu almanız daha mantıklı. motor resmen sıfır gibi daha 4500 km de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...976157/detay/?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------
KN hava filtresi,kN yağ filtresi ,CASTROL POWER 1 RACING 4T
10W-50 marka yağ
http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=167
-
08 Mayıs 2011, 21:29
-
08 Mayıs 2011, 21:42
bakımları zamanında yaptırılmıştır fakat 4500 km de arkadaş kendisi ile çelişiyor bu ilanda yapmayın bu kadarda saf olunmaz motorsiklet alınırken bu ilana inanalar için söylüyorum.
ayaramis adlı üyeden alıntı
-
08 Mayıs 2011, 22:01
hocam 12ye vermiyor herhalde hatırı sayılır guzel bi indirim yaptı, butcem mumkun değil 13 e yetmez zaten
. motor 45000 km olmus fakat bugun gordum temiz kullanmıs sadece kmsi cok. bakımları duzgun yapılmış bir motorun km cok olmuş cok bir onemi yok sanıyorum.
hee gonul ister 25 bin kmde (orjinal) almak ama hiç olmazsa 45binde alıyorum ama kmsi orjinal. carsamba yada persembe alıcam tabi daha iyisi cıkmazsa o zmana bakalım artık...
bu motorun sahibi ile konuşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7272557/detay/
motoru da bilirim, sahibinide tanırım. km olayına bakmayın. daha geçenlerde sahibindende 97000 km de olan fazeri 27000 kmye düşürüp satmaya çalışıyorlardı.
motorda motor, ille de motor
-
08 Mayıs 2011, 22:14
angorstatik adlı üyeden alıntı
hocam istanbula gidip gelmem bana cok masraflıya patlıcak. o yuzden izmir cevresinden bakıyorum.
benim baktıgım motorda yamaha türkiye forumunun moderatorunun motoru. yani moderator adam yalan yanlıs iş yapmaz, heleki bu yamaha türkiyenin moderatoruysa . o yuzden guvenmek istedim o kişiye. umarım yanılmam.
-
10 Mayıs 2011, 01:18
Fz6 fazer için yakında two brothers dual egsoz almak istiyorum,
bu kasa için en yakışıklısı en performanslısı bu..........
http://members.shaw.ca/fazed3/Images...t/DSCF3826.JPG
http://www.samuraimotos.com.br/image...os/120831.jpeg
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Mayıs 2011, 23:10
Yamahanın kendi yağı olan yamalube yi tavsiye ederim,yağ filitresi olarak orjinal yağ filitresini tavsiye ederim..
facebook(Fazer Tutkunları)
-
10 Mayıs 2011, 23:13
jeansatar adlı üyeden alıntı
cok yakışıklı olur ilk buluşmamızda sesinide duyarız
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler