[/COLOR]
bende titiz birisi olarak 6 ay aradım
ne yaparsan yap, istersen servise sor ama gerçekten zor bir iş ikinci el almak.
bende servislere sordum ama nafile
yamaha yetkili servislerinden net servislerinden bilgi alınamıyor kayıt tutmadıklarını söyluyorlar.motoru tanıyan ustaların ağızlarından alınan bilgiyle yetinebiliyorsun ancak.
honda servisine şasi söyleyince bilgi alınabiliyor fakat tabi işlemler servisde yapıldıysa.
motoru gösterdiğim bir servis,gözümün içine baka baka motorda bişey yok.
motoruda sahibine ben aldırdım, alırken ben baktım ve inceledim dedi.
ben sözüne nasıl inanayım, şase numarası aldım
kafa grenajı
kafa demiri
sag grenaj
kuyruk grenajı
sag ayaklı ve peg
depoda boya+ işlem yapılmış.
sen beni kandırmaya çalışınca bu motorda başka şeylerde vardır düşüncesine kapılıp almam motoru
görseniz ip gibiydi ama
--------------------------------------------------------------------------------------------------
başka bir motor bakmaya gitmeden önce şase no aldım hondadan bilgi aldım iki kez kaza yapmış
listesi çok uzundu birinde ön jant birindede ön lastik bile değişmişti gerisini siz tahmin edin
eski sahibinede ulaştım,yoktu motorumun bişeyi dedi
ondanda aldığı galeriye ulaştım çok iyi bildiğiniz bir honda bayi
ne hikmetse satarken hep temiz oluyor bu motorlar
------------------------------------------------------------------------------------------
elektrik kontagından yanmış motosikleti çizikten boyattım diye ilan verip satanlar var.
-------------------------------------------------------------------------------------------
bikepictures a kazalı resimlerini atıp ilan verince çok titiz biri gibi yazılar yazıyorlar.
--- Yağmurda trafiğe çıkmamış ve kesinlikle ıslak yoldan geçmemiştir. Sağ tarafında ufak çiziği vardır. Extra olarak harris elcikler var. Rodajında zorlanmamış ve rodajını uzun yolda yapmıştır. ---
-----------------------------------------------------------------------------------------------
babanıza bile güvenmeyin.
alırken sahibine bakın ne iş yaptıgına bakın isiz nereye çağırıdıgına bakın.
motoru kendi mi anlatıyor, öve öve gevezelikle yoksa buyrun bakın deyip kenara mı çekiliyor,bu gibi değişik yollar izleyin.
artık vicdanın yerini cüzdan almış onun için dikkatli olmak gerek.
kimseyi aptal yerine koymayın gün gelir sizide aptal yerine koyarlar
zira kendinize yapılamsını istemediğiniz bir hareketi başkasına yapmayın