hayırlı olsun lastiklerin yeni mi aldın ?
tarih olarak yanii...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
istanbulda kaç kişi var fazer kullanıcısı olarak ??
98 Beygir.....
kaca aldın kardesim
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
ergür motor kampanya yapmışdı ordan aldım .metzeler m3 takım 560 tl m5 takım 690 tl idi, şimdi kampanya bitmiş .
fz6 fazer
16 bin tl banka hesabıma yatırınca bana mesaj çekersen noter arkadaşlar ile beraber fazer'ımı da gönderirim, ahmet cigim.
ben bu fazeri en az 4 sene satmayı düşünmüyorum.
dedim ya 16 bin tl ye göz yumarım ama.
hakkıdır artık olsun varsın, yeter be her sene motor değiştirip temizlemekten bıktım valla....
98 Beygir.....
buz motordan pilot power 2 ct ön arka takım lastik aldım,
fuardan önce gitmiştim buz motora içeri soktum motoru lastik almak için ancak bir hafta sonra fuardan alırım diye fiyat sorup çıkmıştım.
dükkanda verilen fiat 750 tl
fuardan aldıgım fiyat 670 tl takma balans içinde.
aldıgım lastik pilot power 2 ct dir.
fuardan sonra taktırmaya gideceğim buz motora.
lastik ihtiyacı olanlar alsın
98 Beygir.....
bende FAZER İ TAVSİYE EDERİM
ACAYİP BİR MAKİNE PERFORMANS EGSOZUYLA REYZİNG MAKİNEYİ ARATMAZ
BEN 260 I GÖRDÜM ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN
herkeze merhaba millet uzun zamandır ortalıklarda pek gorunmuyordum cunkı askerdeydım :D sımdı bıttı geldım... ve artık motorumu alıyım dıyorum yanlız sızlere bır sorum var burda tanıdıgım bıldıgım bı fazer var motor
2006 model
25 bin km rede
bordo renkte
orjınal eksoz ve el yapımı ercan ustadan alınmıs ustunde takılı eksoz var motorun ilk sahıbı kaza bela yok tanıdıgım bı motor bu motor arkadasımda nekadar fıyat vermem lazım nekadar fıyattan fazla vermemem lazım hee unutmadan motor lastık ıstıyo sımdıden bana yardımcı olan arkadaslar cok tesekkurederım.
Bende siyah FZ6 yı (şu grenajsız) kafaya takmış durumdayım
10.000 liraya kadar yolum var bu yaz pinerim ben
buna kardeşim karışmam
Bende uyeydım ya ybr fotoları koymusdum Düzcede vardı sahibindende fz6 12 binde.
hatırladım hatırladım ama fazer o fazer degıl ;)
Cihan lastiklerin yol tutuşu nasıl? 1-2 viteslerde rahatlıkla tam gaz açabiliyor musun? Deneyince bize de bildir
bugün için 30 km yol yaptım
gerçekten insana huzur veriyor gaza basarken,
ilerleyen günlerde görüşlerimi bildireceğim.
ancak ileriye dönük fazercıler için bir planım var
istanbul ve çevresinden hatta gelebilenler için
istanbulda uygun bir tarihte bütün fz6 fazer ciları toplamaya çalışacağım.
bu konuda bana destek verecek arkadaşlar arıyorum,
niyetim ciddi....
gelirim diyen kaç kişi ?
98 Beygir.....
Lastiğin Rodajı bitince tam sağlıklı bir bilgi verirsin cihan gerçi havalar soğuk asfalt soğuk Tam anlaşılmaz ama olduğu kadar bilgi versen yeterli olur...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cihan slm abicim, benim motor biraz bakımda uçuşlardan uygun bi zaman bulursam önceden de tarihi ayarlarsak bende katılrım fazer ekibine kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)