valla arkadaş ben bu motordan almayı düşünüyorum ama,baksana kimse cevap yazmıyo :D
valla arkadaş ben bu motordan almayı düşünüyorum ama,baksana kimse cevap yazmıyo :D
valla yurt dışındaki siterde olmasa işimiz harab, motorun internetten servis manuelini indirdim ,yabancı forumlardaki insanlarla fikir alışverişi yapıp bakımını kendim yapıyorum türkiyedeki motor formları çok ilgisiz ,suzuki vstrom kullananların sitesi bu konuda süper
Genel olarak kullanışlı bir motordur, ufak tefek kusurlarını saymak gerekirse; "Gaz kolu problemi" denilen 7000 devirden sonra gaz elciğinin on-off switch'i misali devri bir anda yükseltmesi ve arka frenin çabuk kitlemesini sayabiliriz. Tabi genelde bunlara bir süre sonra kullanıcı alışıyor. Bir de Yamaha'nın Türkiye'deki yeni yapılanmasının şu anda beraberinde getirdiği sorunları; yedek parçada yaşanan sıkıntıları değerlendirmek gerekiyor tabi.
http://www.sonersezgin.com/2010/10/3...i-co-settings/
enjektör ayarlarıyla ilgili resimli güzel bir anlatım var bir bakın derim
merabalar 2003 fazer aldım 23.000 de genel bakım yapmak istiyorum yağ.hava filtre bujiler hangi marka olmalı nerede bulabilirim tavsiyeniz nedirmesaj olarakta atabilirseniz sevinirim bununla ilgili forumlarda bilgi yeterince yok 2003 modellerle kimse ilgilenmemiş
mrb motorunuz hayırlı olsun ,yanılmıyorsam motorunuz eski kasa ,yeni kasalarda ençok KN MARKA HAVA FİLTRESİ VE YAĞ FİLTRESİ TERCİH EDİLİYOR BU FİLTRELER ÇOK DAYANIKLI ,YAĞ OLARAK GENLLİKLE CASTROL KULLANILIYOR ,BUJİ OLARAKTA İRİDYUM BUJİ KULLANILIYOR ,SİZİNKİNİN MODELİNE HANGİ EBATDA FİLTRE KULLANILIYOR ONU BİLEMİYECEĞİM ,BEN İNTERNETTEN MOTORUMUN SERVİS ONARIM KİTAPCIĞI İNDİRDİM ONA BAKARAK BAKIMININ ÇOĞUNU KENDİM YAPIYORUM SANADA TAVSİYE EDERİM
servis onarım kitapçığı bulamıyorum bi bulsam burda bu motorlardan pek anlayan yok motor yağı 3.5 lt yazıyo forumlarda motorun üzerinde 2500 lt yazıyo yağ olarak motulükullanıcam boşunamı almış olurum bi o kadar da pahalı
ben kendi motorumun servis manueli indirirken yanlışlıkla senin motorunkini indirmiştim ,sonrada silmiştim . nerden indirdiğimi şimdi hatırlıyamıyorum ama biraz araştır nette var,ben dün yağımı değiştirdim,filtre değişmedi 2,75 litre yağ aldı ,motul iyi yağdır ama pahallıdır castrol işini çok güzel görür
Artık fazer ile yola devam,daha yeni bir fazer kullanıcısı olarak aranızdayım artık.
Uploaded with ImageShack.us
facebook(Fazer Tutkunları)
Maaşallah...Kız gibi..... Güle güle bin..Kazasız belasız..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlısı olsun abicim kazasız belasız bin
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan
teşekkür ederim arkadaşlar.
facebook(Fazer Tutkunları)
Hayırlı olsun birol.Hakkaten kız gibi Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Fazerım yatmakta kışın hiç kullanmıyorum acaba kaç günde bir çalıştırmak gerekir ? Ne kadar Süre çalışması yeterli olur? Yardım...
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin.
Teşşekür Ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------
Fazerın AKÜ sü Nerde? Bakındım bakındım bulamadım ya Nereye saklamışlar?
Khutuck:Aküyü söküp odada bir köşeye koymaya karar verdim.Arkadaşlarımın demesine göre aküyü oda sıcaklığında tutunca bir sorun olmuyormuş.Yada Aküyü sökmek zor oluyorsa senin dedğin gibi yaparım kardeş
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)