Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı ibo_fzr6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı:

.....
    Fazer'in arka tekerdeki yol tutuşu ve frenlemesi bana da zayıf geliyor, birkaç kez gaz keserek arka teker kilitledim, alışma sürecinde de bol bol patinaja düştüm; vites değişimleri biraz sert (özellikle 1-2-3. vitesler), orta devirlerde torku da biraz düşük. Yine de kullanması son derece eğlenceli, ayrıca arka tekerin belirsiz zamanlarda kayması gibi bir sorunla karşılaşmadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazer'in arka tekerdeki yol tutuşu ve frenlemesi bana da zayıf geliyor, birkaç kez gaz keserek arka teker kilitledim, alışma sürecinde de bol bol patinaja düştüm; vites değişimleri biraz sert (özellikle 1-2-3. vitesler), orta devirlerde torku da biraz düşük. Yine de kullanması son derece eğlenceli, ayrıca arka tekerin belirsiz zamanlarda kayması gibi bir sorunla karşılaşmadım.
    ALışma sürecinde bunları yaşaman normal...
    Eğer 500 lük bir makinadan geçiş yapsaydın emin olki bunları hiç yaşamazdın... cbf den sonra bunları yaşamasaydın anormal derdim...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazerın virajı zayıf olduğu doğrudur ss lerle karşılaştırmayın viraj konusunda frenlemede arka teker kitleme doğrudur. Ama çoğu motosiklette bu ve bunu benzeri sorunlar mevcut .Abs li fazerlarda frenleme sorunu varmı yok.O kadar kötüyse bu motosiklet Neden hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşmış yapmayın arkadaşlar bu kadarda kötülemeyin bunu Çin malı motosikletten beter ettiniz yazık... Sen sevmiyor olabilirsin bir kişi sevmedi diye biz vazmı geçelim fazerdan....Valla önemli olan ne biliyormusunuz Ben memnunmuyum memnunum ben kullanıcısı olarak seviyormuyum seviyorum .O zaman gerisi TEFERRUAT tır...Saygılar.
    ne yapmışlar benim fazerime korkut abi. ne diyor bu arkadaşlar.
    abi sen biliyorsun r1 e biniyoruz allaha şükür ama hala nerde fazer görsem dibinde oluyorum motorun okadar sevdiğim bir motor.
    yapmayın arkadaşlar fazer kötülenecek bir motor değil. lütfen
    DRİFT RELİGİON

Ön Grenaj

arkadaşlar bana fz6 ön kafa grenajı lazım nerden temin edebilirm acaba __?

angorstatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 2006
    Alıntı Alifo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bana fz6 ön kafa grenajı lazım nerden temin edebilirm acaba __?
    http://www.motoliz.com/index.php?p=l...=10&m_id=&srt= adresine bakmanda yarar var.
    ön siperlik camını 150.tlye satarım (kendime başka cam alacağım). anlaşırsak camı cumartesi gunu verebilirim. istanbul göztepede oturuyorum. düşünürsen özel mesaj atmanı rica ederim..
    motorda motor, ille de motor

Motosikleti
    Yamaha gri Fazer Gitti Siyah Fazer Geldi(06)

Fzr6 Fazer

Fazerın egzozundan ses almak için ne yapmalıyım?Orjınel egsoz var üzerinde.Ses almak için egzos mu boşaltmalıyım? YARDIM!

angorstatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 2006
    merhaba,
    fazerıma puig cam takıldığından dolayı, üstünden çıkan orjinal camı 150.-TL'ye satıyorum.
    orjinal parçanın fiyatını http://www.motoliz.com/index.php?p=s...kn=Fz6-S+Fazer linkinde bulabilirsiniz.
    istanbul göztepede oturuyorum.
    mesajla veya 0541 553 12 21'den ulaşabilirsiniz.
    teşekkürler
    motorda motor, ille de motor

Motosikleti
    honda cbr125r
    s.a arkadaşlar ben de fazer almaya karar vermiş durumdayım motorlara aşığım ve o zevk o tadı hiçbirşeyde bulamadım ailem ne kadar beni caydırmaya çalışsada başaramadılar yaklaşık 6 yıllık bir motor geçmişim var bu geçmişe grup olarak geziler uzun yollar dahil profosyenel olmasamda fazer gibi agresif makinanın hakkından gelebileceğimi düşünüyorum alışasıya kadar biraz zamanımı alacak yaklaşık 2 aydır araştırıyorum çoğu arkadaş memnun bu makinadan gerçekten 10 numara bir makina hızı,yol tutuşu,yakıtı,görüntüsü ...(sayacak çok şey var) bu arada arka firenden çoğu arkdaş çok şikayetçi bu motorda race özelliğde var raceler arkayı çok çabuk kilitliyo zaten motoru durduranda ön firen arkadaşların çok tecrübesi yok bence böyle yanlış bilgilendirme yapıyolar ama benm tek mrk ettiğim bişi var 98ps gücündeki çok yaramaz makineyle 77 ile gitmeniz imakansız bence yani Türkiye yollarındada radardan bol ne var sonucunda nasıl girmemeyi başarıyo çoğu arkadaş hız yaptığı halde ?

mamt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    Alıntı Serkan7756 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar ben de fazer almaya karar vermiş durumdayım motorlara aşığım ve o zevk o tadı hiçbirşeyde bulamadım ailem ne kadar beni caydırmaya çalışsada başaramadılar yaklaşık 6 yıllık bir motor geçmişim var bu geçmişe grup olarak geziler uzun yollar dahil profosyenel olmasamda fazer gibi agresif makinanın hakkından gelebileceğimi düşünüyorum alışasıya kadar biraz zamanımı alacak yaklaşık 2 aydır araştırıyorum çoğu arkadaş memnun bu makinadan gerçekten 10 numara bir makina hızı,yol tutuşu,yakıtı,görüntüsü ...(sayacak çok şey var) bu arada arka firenden çoğu arkdaş çok şikayetçi bu motorda race özelliğde var raceler arkayı çok çabuk kilitliyo zaten motoru durduranda ön firen arkadaşların çok tecrübesi yok bence böyle yanlış bilgilendirme yapıyolar ama benm tek mrk ettiğim bişi var 98ps gücündeki çok yaramaz makineyle 77 ile gitmeniz imakansız bence yani Türkiye yollarındada radardan bol ne var sonucunda nasıl girmemeyi başarıyo çoğu arkadaş hız yaptığı halde ?
    plakayı söküp istanbuldan bodruma kadar gittim girmediğim radar kalmadı tabi girdikten sonra fak ediyorsun bilinçli deyil polis ağbiler hiçbirşey yapmadı motora karşı iyimserlik hissetim yani

Motosikleti
    honda cbr125r
    plakayı söküp radara girip çevirmede durmasan köklesen gazı uğraşmaz sanırım polisler 180-200km hızdaki aracın önüne geçecek kadar cesareti yoktur sanırım ?

arkadaşlar şehir içi için fz6 nasıl ir makinadır ve yakıt sarfiyatı ile ilgili bilginiz varmı??

mamt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ER-5
    plakayı söküp radara girip çevirmede durmasan köklesen gazı uğraşmaz sanırım polisler 180-200km hızdaki aracın önüne geçecek kadar cesareti yoktur sanırım ?
    zaten kuadasından milli parka giderken uygulama vardı dur dediler durdum kaçma gibi bir niyetim yok zaten oda uygulama olduğu için birşey olmadı ben sadece fotoğraf çekilirse geri dönüşü olmaz cezadan diye söktüm iyikide yapmışım kimbilir şimdi kaçpara yerdik

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    SAkın öyle bişey yapıyım deme... O beğenmediğin BMW leri inanılmaz kullanıyorlar... Benden söylemesi...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    honda cbr125r
    s.a arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım fikirlerinizzi yazarsanız sevinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29576885/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...sesuarli/detay

Motosikleti
    Bir motorda 3 lü topcase var öbüründe ise leovince egzos var.Eğer çanta ile işin yoksa yani çanta işine yaramazsa İzmirdeki motor bana biraz daha iyi geldi o motorda ses var.Ama gezi yapacam diyorsan doktordaki motoru alman iyidir.Eşyaların filan rahat edersin.

exxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fazer makyajı

Alıntı dou147 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fz6 fazer klasmanında tek bir motor spor motorla turing arasında kalıyor ama ne tam olarak bir spor nede tam olarak bir turing...

avrupada satış rekorları kıran bir model...

yalnız arkadaşlar yabancı bir dergiden alınan bu resimde yeni fz6 dan bahsediliyor(en soldaki model) ekim ayında ingilterede yapılacak fuarda tanıtılacakmış...
    Merhabalar,

Ben birşeyi merak ediyorum. Bu magazindeki ortada duran motorun farına benzer bişeyler fazer fz6 için bulunur mu? Yani
    benim istediğim fazer ı biraz daha asi bir görüntüye kavuşturacak bir far ve rüzgarlık ile ön kısmı değiştirmek.
    Sizce bu mümkün müdür? Mümkünse bu parçaları Türkiye de bulabilir miyim?

Motosikleti
    Türkiyede bulacağını sanmıyorum.Ama Fz6 ile ilgilenenler bilirler.Benimki granajlıda.Ben de Fazer'ım için Arka stopun beyazında arıyorum bilen veya satan varsa konuşalım.Çok güzel duruyor beyaz stop.

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Alıntı exxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Ben birşeyi merak ediyorum. Bu magazindeki ortada duran motorun farına benzer bişeyler fazer fz6 için bulunur mu? Yani
    benim istediğim fazer ı biraz daha asi bir görüntüye kavuşturacak bir far ve rüzgarlık ile ön kısmı değiştirmek.
    Sizce bu mümkün müdür? Mümkünse bu parçaları Türkiye de bulabilir miyim?
    arkadaşlar bende size bir sorum olacak kafa fırenajı olan fazer daha mı cok tutulan model kafa grenajı olmayan piyasadaki durumu birz daha ucuz neden acaba başka bir fark varmı
    600f honda almayı düşünüyordum ama şimdi fikrim degiştirmek üzereyim piyasa durumu fazerin daha iyi geliyor bana elden cıkarmak istesek kolay cıkar mı sizce hangisi grnjlı model mi alayım grenajsız model mi??

Motosikleti
    Ben granajlı kullanıyorum arada motorun,kiloları,boyları ve granaj tabi ki farları farklılık gösteriyor.ama bunlar dışında hiç fark yok.FZ6N nin kilosu daha az boyu daha kısadır.motor güçleri her ikisindede aynı.98 hp 600 cc dir.Ama ben Granajlsını seviorm daha racing e dönük olduğu için farları R1 vs vs ile aynı görünüm var.Piyasalarında ise ikisi arasında granajlı daha çok tutuluyor die biliyorum.Ama sana kalmış bir şey.

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Sıze katılıyorum, ybr125 ten sonra fz6 fazer için diyeceklerim, bunu yapan insan degıl, 1 viteste 93 km hızla gıden bır motosıklette 77le gıderım dıyen cok az cıkar, arka tekerde kılıtleme dıye bısey yok, tamamen surucuden kaynaklanan bı hata, 5. viteste 220 gordum, tavsıyem km dusuk modellı almaya bakın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler