Bilgiler için teşekkürler şuan için alıştım diyebilirim o yüzden kurcalamak istemiyorum yeni sezona inş keyifli sürüşler herkeze
Bilgiler için teşekkürler şuan için alıştım diyebilirim o yüzden kurcalamak istemiyorum yeni sezona inş keyifli sürüşler herkeze
bu motor almayı düşünüyorum nasıl bir motor daha önce tecrübem var 3 motor değiştim sadece motor ve sağlamlığı ile alakalı bilgi verirmisiniz. 2007 model motorlara bu paralar verilirmi sizce daha ne kadar ömrü olabilir değermi.
yorumalşrınızı alabilirmiyim
iyi kişilerce kullanılmış, bakımları yapılmış bir fz6-fz6 fazer-s2 hangi modeli olursa olsun sana rutin bakımlar haricinde hiçbir arıza çıkarmaz. 5-6 bin kmde yağ bakımı, 10 binde hava filtresi, 20 binde buji, 45-50 binde bir egsantrik zinciri, 40-50 binde bir debriyaj masrafın olur. başka da bir arıza çıkarmaz. 1989 yılından fzr600 thunderbird'den bu yana küçük değişiklikler haricinde aynı bloğu kullanıyor. bozulmaz, kırılmaz bir mekaniği vardır. ben yaklaşık 6 senedir kullanıyorum 1 kuruş masraf açmadı daha.
Millet kafayı yemiş...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96624574/detay
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
1. O motor S2 değil.
2. Kek bulursam yolarım hesabı yapmış, S2 absli satan yok.
3. 2010 model absli cbf1000 26bine satılıyor şu an.
fz6 fazer ile tek başıma bayram öncesi pazar günü çıkış ile 7 günde 4300 km yol katettim.
2 sorun yaşadım.
birincisi sanırım arka amörtisörüm patlak iki kişi bindik çantam doluydu üstünede çadır vs bişeyler bağladık biraz öyle kullamdık sonra tek giderken fark ettim, arka hugger sağ tarafı çıkmış ve üstte vidaya takılmış ve sol tarafda lastige sürtmüş pek önemli değil ama amörtisörüm patlak.
2 cisi ise 3900 km sonun da karabükden çıktım gerede den otobana baglandıgım anca motor stop etti.
hemen aklıma switch geldi söktüm baktım kablonun biri dibinden kopmuş direk bağlafım yola devam.
geziyi yakında paylaşırım
98 Beygir.....
s2 ile buna benzer 5bin km kadar bir yolculuk yapmıştım bende. geneli güneydooğuda çokta keyif almıştım. lakin oralar çok sıcak oldugundan sürekli 100 derece üzerindeydi motor sıcaklıgı. rakım yükseldikçe sıcaklıkta ona göre azalıyordu. sanırım sadece erciyese çıkarken motor rolantide öksürür gibi çalışttı. biraz rolanti ayarını yükseltip yola devam ettim çok keyif aldıgım bir yolculuktu. aynı rotayı geçtiğimiz ramazan bayramı birde vstrom ile yaptım. fazerdan sonra vstrom ile aynı yollar hatta daha zor yollar katettim çok daha keyif alarak ve daha konforlu. lakin fazer başkaydı. tekrar s2 alabilirim du bakalım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69459916/detay
Merhabalar, ilandaki motosiklet s2 versiyon mu acaba? Bilgili arkadaşlardan incelemelerini rica ediyorum. S2 lerde fren kaliperlerinde 4 piston var sanırım fren performansı açısından s2 almayı düşünüyoruz ama emin olamadık.
Arka amörtisör tamir yaptıran varmı ?
98 Beygir.....
Amortisor tamiri yaptiran yer var mi bilmiyorum ama bende fazla bir arka amortisor var isterseniz.
Ohlins takmistim birkac sene once. 30.000km civarinda sokmustum, gayet iyi durumda. 500TL'den satabilirim (posta dahil)
saolasın fazil tamire verdim yarın alacagım.
Arkadaşlar motorumdaki akrapovic eksozları satıyorum.
Montaj dahil fiyatı 2000 tl dir.
istanbul dışı isteyen olursa kargolarım.
Kelepçeleri ara borusu akrapovic yayı ile tam takımdır.İşlem yoktur susturucusuda yoktur.
98 Beygir.....
Tamir hakkinda bilgi alsak biraz. Neresi yapiyor, maliyet nedir acaba?
Orjınalden yanayım ben arkadaşlar bakalım yapılsın farkı yazarım,
eskisinden memnundum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
http://www.imgim.com/screenshot_20180903-231321.png
eksozlar bunlar arkadaşlar.
fazil tanıdık bi amörtisörcüm var araba jeep motosiklet amörtisörü air yapıyor ona verdim fiyat 200 tl dedi. alınca yorumlarımızı yazarım.
Nesini yapcak bilmiyorum kapalı kutu sonuçda takınca belli olur
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)