Fazer 6, fz6 satan varmı forumda??
Fazer 6, fz6 satan varmı forumda??
Selamlar. valla hocam açık söyleyeyim fazer ile bütünleşmiştik beni gayet iyi anlayan en yakın arkadaşım gibiydi. bir tek frenleri yetersizdi bana göre. onun dışında zaten kendisiyle doğuyu karadenizi içanadoluyu karış karış gezdim. yeri geldi asfalt yeri geldi toprak stabilize yolda kullandım. gayette memnundum. sonra bir kaşıntı tuttu beni. yakın bir abimiz ısrar etti bana sat bana sat sen tracer al africa al falan sonra aldık traceri biniyoruz şimdi. açıkçası gerek varmıydı bence maddi imkanlar iyiyse gerek var. teknoloji olarak çok gelişmiş bir motor. tcs modlar abs frenler vs. ama bana kalırsa touring bir motora göre aşırı gereksiz güçlü bir motor tracer. ha ben hem haftasonu gazlarım. hem tatillerimde uzun yola giderim diyen adam için doğru seçim. mesela benim için 3 kademe mod var motorda. standart B ve A standart tek kişi için uysal kullanım. B modu ise gerçekten çok iyi artçılı kullanımlar için geliştirilmiş ani gaz açıp kapamıyor motor. kıvamını ayarlıyor. A modunda ise motor deli psikopat birşey oluyor, üzerimde kim olursa olsun tanımam diyor yakıt tüketimi beklediğimden daha da ekonomik. ortalama genelde 5 lt civarı. ama uzun yolda biraz daha düşecektir. açıkçası ben fazeri seviyordum. traceride sevdim. ikisi arasında seçim yap deseler. imkanım doğrultusunda ikiside derdim ki zaten fazeri geri alabilirim ilerleyen dönemlerde
İlana önceden bakmıştım.
S2 güzel ama fiyat olarak beni zorlar yoksa çiçek gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Kerem yıldız diye birini tanıyormusunuz? Yeni ilan koyulmuş 2008 s2 78.000 de.
17 bin fiyat yazılmış.
Bilindik cihazsa düşünebilirim onu.
İlanı şimdi inceledim fakat sizinde resinleri detaylı incelemenizi tavsiye ederim.
Motoru soldan çekilmiş resmine iyice bakın eksik olan motor kulakgının vidası olmadıgını göreceksiniz.
Kavallar sanırım boyanmış, deponun sol tarafındaki sticher yok granajdaki plastikelrde kabarmalar var.
Resimden bu kadar eksisi çıktıysa canlı görünce neleri çıkar daha.
Motoru kötülemiyorum ama o paraya öyle motor alınıt zaten.
Motoruna göre yazmış parayı normal.
Bahsettiğiniz çoğu şeyi fark ettim edemediklerimi de sayenizde görmüş olduk.
Sormamdaki amaç grupdan olur başka yerden olur birbirinizle tanışmısınız diye.
Faiz oranları cok yüksek olmasa gözümü kırpmam alırım sizin cihazı zaten ilana konulduğundan beri favori ilanlarım arasında.
İnşallah istediğiniz gibi satarsınız.
Izmirde fazercilerden kimse yok mu?
Bir toplanti yapsak.
Satılık fz6 fazer s2 var arkadaşlar siyah 2007 model.
35 bin km de
İstanbulda
Son fiyatı 22 bin tl
Merhaba arkadaşlar,
2014 yılında 19900 km de motorumun bujilerini değiştirmiştim, motorum şuan 36500 km de, kullanım kitabına bakarsak 20k km de değişim verse de motorumda çekişten düşüklüğü hissedebiliyorum. Size sorum şu, bujileri söküp temizlesem mi değiştirsem mi ? değiştirirsem iridyum mu normal mi ? üzerindekiler kullanım kılavuzunda verdiği orjinal bujiler, iridyum ile orjinal arasında adette 20 tl gibi bir fiyat fark var, değer mi sizce.
1 cisi buji temizlenmez.
2 iridyum alırsanız daha iyi olur.
3 20 bin km de bir değişmesi gerekir zaten.
4 bende alıcam iridyum şirinevler kma dan.
amazon.de'den alinirsa, her sey dahil 245TL'ye 4 adet iridium buji alinabiliyor.
TR'de daha ucuza varmis 39TL'den buldum:
https://urun.n11.com/yedek-parca/ngk...E&gclsrc=aw.ds
Olabilir, kim bilir...
Aslında en garantisi su siteden almak gibi duruyor. $40 her sey dahil geliyor 4 adet iridium buji, gumruk vergisi eklenir mi belli olmaz. Eklenirse $48 falan olur. Yedek parca icin de bu siteyi kullanmak lazim, postalama ucuz, parca fiyatlari da genelde daha ucuz otekilere gore.
https://japan.webike.net/
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
Kardeşler motorda iridyum ngk buji 4 adet 220 tl ye aldım
98 Beygir.....
Merhaba arkadaşlar, bu haftasonu gebze-bursa gezisi yaptık 3 motor. 2001 yamaha dragstar 650, 2006 fz6 ve benim 2009 fz6 fazer s2. 3 motorda aynı tempoda sürdük. 90-120 aralığında. 300 km de dragstar yolda kaldı benim 308 km de f-trip saymaya başladı ama 2006 fz6 nasıl oluyor anlam veremiyorum motor 87000 km de ama performansı vs herşeyiyle mükemmel kondisyonda, 411 km de yan ayakta olduğu için 2 kademeye yükseldi ama tek çizgiye yeni düştü. Ne diyorsunuz bu işe.
Fz6'nın benzin deposu 19.4lt, bunun 3lt'si yedek desek(yedek depoyla yaklasik 50km gidebiliyor diye biliyorum) 16.4lt = 411km yaklasik 100km'de 4lt yakmis gibi duruyor. Benim gorebildigim ortalama 100km'de 4.5lt olmustu en az S1 ile uzun yolda. Fakir karisimla calisiyor olabilir, ya da benzin depo samandirasi bozuk da olabilir. Fazla guvenmemek lazim. Yani 300km'de bir depoyu fulleyip tekrar olcmekte fayda var bence.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)