Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Ekim 2017, 12:16
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Hocam KMA'yı arayın. Motosikletinizin marka ve modelini söyleyin. Onlar size gönderir. KMA dışında hiç bir yerden alışveriş yapmıyorum ben, dişli, balata konularda. Başka yerde 10-20 ucuz diye almayın.
Şimdi aradım 407TL 530VX 177TL arka dişli 76TL ön dişli dediler toplam:660TL.Bazı sitelerde aynı marka 560 dişli zincir set diyor ama 100tl için dediğiniz gibi deymez bencede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Hocam KMA'yı arayın. Motosikletinizin marka ve modelini söyleyin. Onlar size gönderir. KMA dışında hiç bir yerden alışveriş yapmıyorum ben, dişli, balata konularda. Başka yerde 10-20 ucuz diye almayın.
Zincir 406TL Ön dişli 64TL Arka dişli 177TL toplam:648TL
Bazı sitelerde 550 TL aynı marka dişli zincir ama dediğiniz gibi biraz ucuz diye riske deymez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Kafayı yedi bilgisayar yazıyorum yazdığım yazı görünmüyor birdaha yazdığımda diğeride çıkıyor :D
Reklamlar
-
05 Ekim 2017, 11:24
merhaba arkadaşlar. elinde givi yan çanta demiri olan varsa satın alabilirim. fazer ile uzun bir yolculuğa hazırlanıyorum. yan çantalarada ihtiyacım olacak.
-
06 Ekim 2017, 01:18
-
11 Ekim 2017, 11:32
kimse yazmıyor konu ölü vaziyette. sanırım çoğumuz motorlarını kışladı bile. gerçi bende fazeri epeydir kullanmıyorum garajda bekliyor. yakın zamanda yine sıcak iklimlerde fazer ile bir yolculuk planlıyorum. güzergah üzerindeki arkadaşlarlada tanışmak isterim.
rota sanırım kabataslak bu şekilde olacak.
-
14 Ekim 2017, 16:28
Merhaba arkadaşlar. Yamaha FZ6'mı satıyorum.
X-Max, N-Max gibi makinalarla takas olur. Nakit alımda biraz daha yardımcı olabilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9289094/detay/
-
14 Ekim 2017, 19:08
Mamba egsozları satin alabilirim hemsehri indirimi yaparsan
-
14 Ekim 2017, 20:07
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Mamba egsozları satin alabilirim
hemsehri indirimi yaparsan
ara bi konuşalım
-
14 Ekim 2017, 21:01
Mobilden giriyorum numarani bulamadim. Sen bana yazarmisin whatsaptan. 0553 8981011
-
19 Ekim 2017, 12:19
Öncelikle bu delik ne için var ne işe yarar.
Motoru aldığımda dikkatimi çekmişti içinde bez gibi bişe duruyordu acemi olarakdan heralde içine bişe kaçmasın diye tıkamışlardır dedim :D
Geçen motoru yıkamıştım ilk defa tazzikli su kullanarak yıkadıktan 1 2 gün sonra oradan çok az yağ aktığını farkettim taziği vurunca içindeki pisliği atmıştır diye düşündüm.Bugünde motoru yıkamaya indiğimde önce mazotla pisliği temizledim sonra bir çivi yarımı ile bez parçasını çıkarayım dedim ama bez değilmiş nasıl desem katılaşmış yağ biraz çıkardım çiviyi daha ileriye sokmaya çalıştığımda ilerisinin tıkalı olduğunu farkettim fazla kurcalamayıp size danışmak istedim.
-
19 Ekim 2017, 13:41
bende de fz6 varken hep merak etmişimdir o deliği :-)
-
19 Ekim 2017, 13:59
Erkan344 adlı üyeden alıntı
bende de fz6 varken hep merak etmişimdir o deliği :-)
Vallahi bizde ediyoruzda neden olduğunu geçtim tıkalı :D acaba bi sorun çıkarmı temizleyelim desek nasıl temizleyeceğiz.
-
19 Ekim 2017, 19:20
Yikamadan sonra oradan yagli su akmasi normal. Ozellikle tazzikli su ile yikadiysaniz. (bunu yapmamalisiniz bu arada) O delik bildigim kadariyla, bujilerin arasindan motora su girerse, o suyu tahliye etmek icin yapilmis. Benim motorumdan da bir iki defa cok hafif yagli su aktigi olmustu, yikamadan sonra.
-
20 Ekim 2017, 12:27
fazil adlı üyeden alıntı
Yikamadan sonra oradan yagli su akmasi normal. Ozellikle tazzikli su ile yikadiysaniz. (bunu yapmamalisiniz bu arada) O delik bildigim kadariyla, bujilerin arasindan motora su girerse, o suyu tahliye etmek icin yapilmis. Benim motorumdan da bir iki defa cok hafif yagli su aktigi olmustu, yikamadan sonra.
Merhaba Fazıl, motorumun ön amortisör keçelerinde bir kaçak vs yok ama daha iyi performans için keçeleri ve yağlarını değiştirsem nasıl olur, bir faydası vs olur mu? yarın kadıköye gelip keçe alayım diyorum, vaktin olursa bir çay içeriz ne dersin ?
-
20 Ekim 2017, 20:16
Arkadaşlar merhaba, 2013 Duke 390 ABS motosilketimi FZ6 Naked ile takas yapmak istiyorum.
Düşünen olursa mesaj atabilirsiniz.
İyi forumlar
-
20 Ekim 2017, 21:45
Merhaba Fazıl, motorumun ön amortisör keçelerinde bir kaçak vs yok ama daha iyi performans için keçeleri ve yağlarını değiştirsem nasıl olur, bir faydası vs olur mu? yarın kadıköye gelip keçe alayım diyorum, vaktin olursa bir çay içeriz ne dersin ?
Teklif icin tesekkurler ama sehir disinda olacagim. Amortisor kecesinde kacak yoksa degistirmeye gerek yok. Amortisor yagini 2 yilda bir degistirmek gerekiyor, yani sadece yagini degistirin, keceler kalsin derim.
-
25 Ekim 2017, 15:05
fazil adlı üyeden alıntı
Teklif icin tesekkurler ama sehir disinda olacagim. Amortisor kecesinde kacak yoksa degistirmeye gerek yok. Amortisor yagini 2 yilda bir degistirmek gerekiyor, yani sadece yagini degistirin, keceler kalsin derim.
Fazıl merhaba,
Keçeleri ve tozlukları aldım. Kaç numara yağ kullanmalıyım ve kaç ml ?
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
-
25 Ekim 2017, 16:07
temperantia adlı üyeden alıntı
Fazıl merhaba,
kendinmi değiştiriceksin abi ? ben hornet varken ustamla birlikte yapmıştık ama baya uğraşmıştık. birde yağın ölçüsü çok önemli fazla olursa motor çok seker az olursa çakılır gibi birşeyler söylemişti usta arkadaş. yanlışta hatırlıyor olabilirim. bu arada ben amartisör yağını kma maslaktan almıştım. arkadaşlar saolsunlar numarasını yurtdışı forumlarından öğrenip verdiler. ha birde hüseyin abimiz vardı bi zamanlar onu arayıp yağın numarasını teyit etmiştim
-
25 Ekim 2017, 18:01
Orjinal amortisor yagi 5W ama 10W koyanlar da var ve sonuctan memnunlar. Amortisorun biraz daha sertlestigini soyluyorlar. Kapasite de, her amortisor icin 476ml imis.
Detayli bilgi:
https://touron2wheels.wordpress.com/...-fz6-s2-fazer/
http://www.600riders.com/forum/fz6-t...-capacity.html
-
25 Ekim 2017, 19:15
Amortisor demişken benim ön değilde arka taraf yolda az bir yükselti olsun çukur olsun beni üstünden atacak derecede seke seke gidiyorum kötü 2 kişi binince aşırı derecede rahatlıyor ama ayar falan mı yaptırmam gerekiyor ?
-
26 Ekim 2017, 21:35
Arkadaşlar elimde fz6 fazer orjinal arka teker üstü çamurluk var fiyat 200 tl sorunsuz. İstanbuldayım.
Sadece bir vida tutan yeri kırıktı yapıştırdım sorun teşkil etmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler