arkadaşlar merhabalar. ben biraz baktım ama bulamadım fazer s2 ile s2 abs arasındaki fiyat farkını bana açıklayabilirmisininz abs neden daha ucuz.
Arkadaşlar 98 model Aprilia Pegaso 650 Cube ile takas yapacak 2005 fazer arıyorum yardımcı olabilecek varmı
MoToCroSS RuLeZZ
Merhaba dostum,
En başta bende senin gibi çelişkiye düşmüştüm açıkçası. Mantık olarak ABS li bi makinanın fiyatı daha yüksek olması gerekir normaline göre. Fakat beldeyama.com.tr sitesinde fiyatların güncellenmediğini düşünerek birde Sahibinden.com sitesinden fiyat araştırması yaptım. Ve beklediğim sonucu aldım, ABS'li S2 normaline göre 700-800 tl daha pahalı... Yani bence beldeyama sitesinde bi problem var... Mantık olarakta saçma bişey zaten.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
aramizda 2008 Fazer 600 S2 sahibi olan varmi?
Ride your way
Merhaba arkadaşlar, 2006-2007 fz6fazer arıyorum, izmir ve çevresi olursa daha iyi olur.İyi süeüşler herkeze...
Nerdesiniz Fazer sahipleriiii.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
merhaba düşünürsen izmir'de değil ama motorum satılık.
www.sahibinden.com ilan no :17056669
DRİFT RELİGİON
Merhabalar.
Bende kısmetse bir süre sonra fazer ailesine katılmış olacağım. Şu an 2 motorumu da satılığa çıkardım. (cbf150-regalraptor150) Satıldıktan sonra 2 el bir FZ6 FAZER sahibi olacağım kısmetse.
Umarım motosikletlerim en kısa sürede satılır ve takipte olduğum birkaç ilanı elden kaçırmadan fazer sahibi olabilirim
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
çok dobra bi ilan :D
http://www.sahibinden.com/fz_6_98_hp...XQQdisplayitem
selam fazercan arkadaşlarım k&n yağ filitresi kullanan oldumu aranızda, motorun yağı değişmesi gerekiyor servis çok para istedi yada bana çok geldi vs o yüzden k&n filitre ve 3lt yağ ile bu işi çözmeyi düşünüyorum bir fikri olan hemen söylesin yada ikinci yağ değişimine kadar sussun selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
merhaba.ben motorumda k&n yağ filitresi kullanıyorum. değişiminide kendim yaptım.yağ filitresi değiştiğinde 3lt yağ koyuluyor.filitre değişmezse 2,5lt yağ yetiyor.yağ ve yağ filitresi değişimini kendinde yapa bilirsin. fiyat konusuna gelince 3 gün önce samura motordan 20000km bakım fiyatı aldım.
-yağ filitresi: orjinal 60tl. k&n 40tl
-hava filitresi 60tl
-motor yağı 3x20=60tl
-buji 4x25=100tl
-işçilik 150 tl
not: fuarda iridyum buji fiyatı 25 tl. oktaymotorum standında sordum bilginiz olsun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------
fazer yağ ve yağ filitresi değişimi: http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-degisimi.html
DRİFT RELİGİON
bügün bir fazer beyendim km 50000 de sag tarafa yatması var motorda herhangi bi durum yok koruma demiri işe yaramış fiyatı uygun oldugu için düşünüyorum bir de servise gösterdigimde her hangi bir kusuru tesbit etmeleri mümkünmü kaçırmak istemiyorum yaklaşık 20 kilometre kadar arkada gitmek kaydıyla bindim daha önre 125 cc kullandım arkada olmaktan bile aldıgım keyfi anlatamam servise göstermeden almamda bir sıkıntı yaşarmıyım
Bak akrdeşim yatmış makinanın neresinde ne çıkar bilemezssin. En azından metal yorgunluğu denen birşey var. Kesinlikle yavsiye etmem. 2. si 125cc den 600 e geçmek babayiğit işi. Kötü örnek olarak ben ama ben devamlı olmasa 15 yapından beri motorsiklet tepesindeyim. bu alet tarifsiz bir makine. bu modelin forumlarına iyi bak araştır dediklerimi onaylayacak birçok yazı görürsün. tavsiye istersen ösel mesaj yolla alacağın belli ama o makinayı alma. Ki tahmin ediyorum hangi makina aolduğunu kırmzı bir fazer değil mi? eyer oysa onda ABS de yok. haberin olsun.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
50 bin km japon makine için çok değil, hatalı rodaj veya soğukken sıkıştırılmışsa yıpranmış olabilir. öncelikle servis kartlarını iyice incele, kimler yapmış? düzenli yapılmış mı?
Ayrıca japon makinelerin yaşlısını alırsan sana serviste epey para harcatır.
Deathan arkadaşım "125cc den 600 e geçmek babayiğit işi" demiş. yok daha neler? hafta sonu 1-2 saat ileri sürüş kurslarına gidersin. senin cbf ile fz6 oturuşu arasında fark yok.
alırsan güle güle kullan, kulağına küpe olsun: mümkün olmadıkça arka freni kullanma.
[B][COLOR="Purple"]ÇOK ÇEVİRME !.. AZ YAK - ÇOK GEZ ...[/COLOR][/B]
Abiler kardeşler selamlar yaz gibi bir fazer düşünüyorum ne dersiniz? Honda Todayden CBR125 e şimdide Fazere nasıl uygunmudur?? şimdiden sağolun varolun 0-100 kaç saniye son hız kaç bunları öğrenme şansım varmı sizlerden
Bu motorun yakıtı nedir sorunları varmıdır almayı düşünüyorum ama bilen birileri yazarsa çok memnun olurum arkadaşlar ???
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)