Her ikinizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.
Her ikinizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.
İkinize de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, kimseye de yaşatmasın, çok zor bir durum. Can kaybı olmaması tesellisi. Allah acil şifalar versin.
"CaRPe DieM"
Büyük geçmiş olsun abicim yeni gördüm canın sağolsun fazer bidaha yapılır alınır
nazar değmiş bence bunun başka açıklaması yok. allah beterinden korusun kardeş çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın inşallah sana ve tüm motorculara...
Benim.
herkese iyi dilekler için teşekkür ederim. Kasko yaptırma imkanınız varsa mutlaka yaptırın derim.
Parça fiyatları fena arttı, toplaması maliyetli...
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun...fazer beni gücüyle hep korkutmuştur...
Vay mete nasilsin beni hatirlarmisin bilmiyorum ama yil 2005 kartalda bulusma vardi.bnm is yeri bahcesinden benim scooteri almaya beraber gitmistik.10 yil once .zaman cabuk gecmis be.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------
Tekrar gecmis olsum sizde tiger egzost mu var.bnm orjinal egzostla takas tks akrapovic ile yapilir mi uste ne kadar vermeliyim.goruslerini merak ediyorum.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Olcay abinin kazasındada benim kazamda da anlaşılan şu; kaza sırasında olaylar o kadar ani gelişti ki, ne yazıkki müdahale edecek şans bulamadık.. Dolayısıyla karşıdaki araçların hataları yüzünden motorlarımızdan da olduk. Bunada şükürler olsun, yaptığımız kazalar ufak tefek kazalar değildi. Sağ salim ufak tefek yaralanmalarla atlattık. Allah beterinden saklasın hepimizi, tüm motorcuları. Sanırım bizim tek hatamız, belki daha yavaş olsaydık kaza olmayabilirdi. Ben gerçi 3 şeritli ana yolda 80-90km gibi bi hızda gidiyordum ama yinede hızlıymışım anlaşılan. Dolayısıyla hız yaparken bile dış etkenleri hesap edin. Olmıcak yerlerde zaten hız zaten gereksizce bi hareket. "Kendine fazla güvenmeme. Fazla güven tehlikeler doğurur!" demişti hocam. Bence haklı da.. burada hiç birimiz yarışçı değiliz zaten.. E memleketimizideki trafik, sürücüler ve yol şartları belli zaten. Lütfen dikkatli sürelim. Herkese iyi akşamlar, Kazasız ve güvenli bol sürüşler dilerim
Merhaba herkese motorum icin fark edilmek icin egzost almayi dusunuyorum. Tiger egzostlar nasil tavsiye edermisiniz. fazla para vermeek istemrdigim icin xoruyorum veya baska bir cozum onerir misiniz.
Tiger parasina göre güzeldir. Yurt dışından alma imkanı varsa leo vince ya da mivv de önerebilirim ben leo vince kullanıyorum.
Tiger in da rs800 full karbon modeli vardı arkadaşımda güzel bi sesi vardı. Malzeme biraz zayıf ama, karbon kapak biraz sarardı ısıdan bi süre sonra.
İkinci el alacaksanız sahibinden i takip edin derim
Merhaba,ben motoru ilk aldığımda egzost fiyatlarına bakıp baya pahalı olduğunu görmüştüm.Bunun üzerine nette araştırırken
İzmirli Avcrom Egzost Halil ustaya ulaştım.Orjinal egzostu söküp gönderdim üç gün içinde yapıp yolladı.İrtibata geçmeni tavsiye ederim.
https://www.facebook.com/ukba1?fref=ts
Evet o ilani bende gordum.ancak tigerin sesi iyi mi gercekten.ben tok ve cok gurultulu olsun istemiyorum.Birinde akropovic buldum ama bnm orjinal egzostlarin uzerine 1100 tl istedi.bende orjinaller lazim olur diye vermek istemiyorum. Peki bu tigeri alsam nerede taktiracagim ve herhangi bir ayar yapilmali mi.
Evet gercekten iyiymis hemen alayim.peki diger sorunda bir ayar falan yaptirmak gerekecek mi ve yakitta herhangi belirgin bir artis soz konusu oluyor mu.?
Hocam Tiger hesaplı ve fiyatına göre tatmin edici bir egzozdur. Fabrikası Bursa'da. Varsa Bursa'da yaşayan bir akrabanız, yakın dostunuz vs.. parayı ona verin, fabrikadan satın alın. Daha ucuza geliyor. Hatta motorunuz Bursa'da olsaydı montajınıda yapıyolar. Gayet ilgililer. isterseniz önce Tiger fabrikasını arayın, fiyat isteyin (nakit ve elden alışveriş için). Birçok arkadaşım fabrikadan direk satın alarak piyasa fiyatının 250-300 TL gibi aşağısına egzozlar almışlardı.
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)