Yok gerekmedi yani üzerinden conta'da çıkmadı
Yok gerekmedi yani üzerinden conta'da çıkmadı
Hocam merhabalar nasipse bende fz6 aldim. Yarin gece yola cikip sali sabahi satisi yaparak yola cikacagim tabi hava sartlari el verirse. Minibus bulamadim bulsaydim bindirip gelicektim. Eksozlariniz cok hosuma gitti neyle parlatiyorsunuz acaba ? Yaza kadar butun aksesuarlarini tamamlamak ve sezona hazir girmek istiyorum nettem baktim on cam bulamadim varda iri gorunumlu oval cam var kisa duz siyah cam bulamadim. Koruma demiri koruma takozlari bu tur parcalari nereden bulabilirim acaba ? Fz6 fazer her yerde cikiyor ama fz6 icin dogru duzgun bi adres bulamadim.
Tuzruhu ve skoç ile ovalayıp kirini pasını iyice alıyorsun sonra meguiars'ın metal polysh diye bir parlaticisi var pamukla onu uyguluyorsun zahmetli bir iş biraz aşk lazım parlamaya başlayınca keyifleniyorsun ve işin sonunda yorgunluğuna değiyor ben biraz titizim bu işlerde yağmur çamurda motor sürmem onun için genelde temiz kalır internette farklı şekillerde videolar bulabilirsiniz yalnız 3-4saat sürer
Motorla manifoldun bilestigi yerde 4 tane bakır keçe/conta olmasi gerekiyor. Onlar cikmadiysa birisi daha once manifoldu acmis sonra da biraz parca arttirmis demektir.Yok gerekmedi yani üzerinden conta'da çıkmadı
İyi haftalar arkadaşlar,
Yamaha yeni fiyatlarını gördünüz sanırım... Elimizdekinin kıymetini bilelim, en iyi motor sahip olduğum motordur
Arkadaslar fazer modelinin alt sakali N modelinede uyuyormu ?
Evet uyar. Koruma demiri varsa uymayabilir yalniz. O da biraz kesip bicmeyle uydurulabiliyor.Arkadaslar fazer modelinin alt sakali N modelinede uyuyormu ?
Günaydın herkese.
Geçen akşamdan bir kısa bir video
Motor 4 Mevsim güzel
Sakin kullanımda 50 km kadar gittiğim olmuştur. Işık yeni yanmıştı
O kovalamaca da bide benzin alamazdım
Merhabalar.. Hocam dün gece sabaha kadar sizin uygulamalarınızı seyrettim. Gerçekten severek yaptığınız belli. Benimde böyle bi niyetim var özellikle gri olan şasi yi siyaha boyamak gibi yada siyah şasi alsak dahamı uygun olur ? Yapmış olduğunuz tasarım size kaça patladı merak ettim doğrusu ama ben sadece boya olarak yapıcam fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Bu arada motor N modeli
Oysa canı çıkana kadar sevmeliydi insan,,, Elbiseleri çıkana kadar değil !!
Merhaba kbR, bana epey paraya mal oldu ancak ben bir çok parçasını yeniledim diyebilirim.
Şasi, kuyruk iskeleti, arka salıncak, ön amortisör tüpleri, pegler, mesnet, gidon vs aşağı yukarı 750-1000 lira arası çekerler...
Ancak tavsiyem elektrostatik toz boya ile boyatman ve mümkünse çoğu parçaları önceden kumlatmandır. Tabanca ile atılan boya çok kalıcı olmuyor ne yazık ki.
Hocam şasi ve diger kisimlarin komple boyasi ne kadar tutar tahmini bende grenaj yok malum hani tahmini rakamda olur ? Bu parcalari komple dagitacak ustadan iscilik fiyatini ben ogrenirim artik. Birde şasiyi boyatmak yerine sifir siyah şasi alsam diyorum siyah şasiyi netten aradim bulamadim fiyati hakkinda bilginiz varmi ?
Naked olduğunu biliyorum, tahmini fiyat paylaştım, elbette sökme takma işlerini ustana yaptırsan daha fazlasın mal olur.İstanbul da fiyatlar aşağı yukarı böyle ama Kütahya da nasıldır bilemem
Siyah şasi çok zor bulursun hatta bulmazsın, bulsan da şasi numarası vs farklı olur birde evrak işlerine masraf edersin.
Anladim. Baktim bastan sona naked kullanan yok sanirim olmadi boyatiriz napalim.
Arkadaşlar merhaba
yarın kısmet olursa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fazer-6-yeni-captan-ariyor-plus-uclu-canta-plus-arka-bagaj-195720395/detay ilandaki motorla aranızda ve yollarda olucam. ilandaki motor ve fiyatı hakkında eleştirilerinizi merak ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)