Kuvvetle muhtemel Akünüz zayıflamıştır.
Kuvvetle muhtemel Akünüz zayıflamıştır.
"CaRPe DieM"
Fatih yanılmıyorsam cbf 150 motorlarımızıda beraber almıştık 😃
Verdiğin ilana gelirsek o motoru arkadaşımda niyetlendi hatta şasi nodan sorguladık 17500 çalıntı Kayıtlı bence hiç bulaşma istersen sende sorgula motorun albenisi var ama böyle bi durumda var tercih senin
Ayrıca ilk ilanı açtığında 16500 gibi rakamlara satıyordu 15500 e kadar Kademeli olarak düşürdü bayadır var ilan..
Akuden de olabilir tabi. Benim diger motorum (Virago 250) karburatorlu oldugu icin oradan aklima geldi. Mesela motor sicakken jikleyi acip calistirmaya kalkinca, cok zor calisiyordu. Aklima o geldi.akü bitip marş zayıf kalmış gibi marş almamasının yakıt sistemiyle değil elektrik sistemi ile alakası vardır bence
O fazer kaskolu iken çalınmış ve bulunmuş motorun sahibi arkadaşımdır kendisi de servise baktırıpda almış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
Evet çalınmış ve bulunmuş o yüzden o fiyat çıkıyor
Dün gece rölantide gösterge işiklarinin hafif hafif yanip söndüğünü farkettim.muhtemelen aküden kaynaklaniyor.mesela bugünde derbiyaj basili iken stop etti motor.kacirma falan yok.motor çalisir durumdayken akü yüzünden stop etmesi normalmidir.fanin acik oldugunuda düşünürsek.
Bu arada yazim hatalari icin özür dilerim.mobilden giriyorum.
Eğer rolantide farların şiddeti değişiyorsa yani hafif devirlendiginde daha fazla parlıyorsa sonra deviri düşürünce azalıyorsa bu konjektörün görevini tam yapmadığı anlamına gelir. Hatta bozuk olması aküyü sarj etmeye bilir veya aşırı yükleyip bozabilir.
2005 model fazerimi sattım 15500 tl ye çok pişmanım abi...şimdi her yerde motor görüyorum..ne alsam arkadaşlar ??
Arkadaşlar istanbulda bulununan arkadaşlara sesleniyorum aklımda olan bir plan var şöyle : istanbuldaki fz6 fazerları bir gün toplayıp topluca resim çekilmek, yani şöyle 20-30 tane fazer yan yana olup resim albümü yapsak nasıl olur, eger bana katılan varsa liste yapılıp hafta sonu pazar günü veya cumartesi günü toplanalım derim.
Zaten fazer tutkunları olarak facebook da grubumuz var orda başlık açıp organizasyonu sağlayacagım.
2006 model 30000 km de fazerım mevcut.. yalnız vites geçişleri çok sert ayrıca 1 ve 2. viteste düşük devirde aşırı titreme var sorun neden kaynaklanıyor olabilir. ve fazlasıyla benzin kokusu alıyorum bunu motorsiklet kullanmayan bir insan bile söyledi bana sanki çiğ benzin atıyor gibi ne yapmak lazım
Bencede güzel bir etkinlik olabilir katılım iyi olursa. Sonuçta bu tip şeyler insanla güzel abilerim
Vites gecislerinin sert olmasi normal olabilir, benimki de sert ama yine de yaginizi degistirirseniz biraz yumusayabilir. Full sentetik yag kullanin. Mumkunse Motul marka olsun. Asiri titremenin nedeni, senkron ayarlarinin (pilot hava ayari)bozuk olmasi olabilir ya da buji pipolari gevsemis olabilir. Once senkron ayari yaptirip, duzelme olmadiysa buji kablolarini sokup bir kontrol edin derim.2006 model 30000 km de fazerım mevcut.. yalnız vites geçişleri çok sert ayrıca 1 ve 2. viteste düşük devirde aşırı titreme var sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
Detaylar icin:
http://www.600riders.com/forum/fz6-t...plug-caps.html
Toplanma olayı pazar değilde cumartesi olursa gelebilirim.Pazar günleri çalışıyorum malesef.Bu arada bir kaç problem yaşıyorum.Önceki mesajlarımdaki stop etme sorununu çözebilmiş değilim.Birde motoru ilk çalıştırıp birinci vitese attığım zaman motor öne doğru atılıp stop ediyor ve ilk kontak açışındaki enjeksiyon sesi geliyor.İkinci marşta sıkıntı yok.Motor 74binde bu arada.Komple elden geçirmek istiyorum.Motorla ilgilenmeye pek vaktim olmadığından hepsini aradan çıkartayım diyorum.Bu kmdeki bir motora rutin şeyler haricinde nerelerine baktırmam gerekir ?
Cumartesi bana da uyar.
Şile yolu üzerinde Ömerli mevkinde bildiğim çok keyifli bir mesire alanı var. Tepeüstünde İkea da buluşup her beraber hareket edebiliriz.
O zaman gelmek isteyenler buraya adını soyad yazsın sonra organize olalım. 25 Temmuz Cumartesi nasıldır?
Merhabalar,
2006 model Fazer 600 sahibiyim. İstanbul Anadolu yakası Tuzla dayım.
Makinayı senkron ayarları ve subap ayarları için gösterebileceğim bana yakın konumda işinin ehli önerebileceğiniz usta var mı
Herkese merhabalar hayırlı bayramlar
@68Charger,
Abi sen fazer tutkunları facebook sayfasında üye değilsin sanırım. buraya pek ilgi göstermiyolar gruptakiler. Seni orayada bekleriz kesin. Bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacımız var. 2 kuzen arkadaşın kurduğu bir facebook grubu. şimdi 2000+ takipçisi var. Altta link
https://www.facebook.com/groups/KuzenlerFazer/
hocam cevghh
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
????????????
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)