ama yaşa ve bölgeye göre sigorta fiatları değişiyor mesela ben 39 yaşındayım izmirin bir ilçesinde oturuyorum ALLAH a şükür hiç kazamda olmadı belki ondandır ama isteyen bu nodan sigorta fiatı alsın 0232 856 60 60
ama yaşa ve bölgeye göre sigorta fiatları değişiyor mesela ben 39 yaşındayım izmirin bir ilçesinde oturuyorum ALLAH a şükür hiç kazamda olmadı belki ondandır ama isteyen bu nodan sigorta fiatı alsın 0232 856 60 60
motosiklet sigortaları artık şahsa kesiliyor. yani nüfusa kayıtlı olduğunuz neresi ise ona göre fiyat çıkıyor. motorunuzun plakası buna bir tesiri yok.
2009 model fz6 fazer s2 kullanıyorum 34 plaka ve ben 124 tl'ye ergo sigortadan yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
68charger başlamış olduğun projeni tüm dikkatimle ve begenimle takip ediyorum, ellerine sağlık. İyi bir renkte de karar kılarsan eminim ki harika bir motor çıkacaktır.
size bir link paylaşmak istedim. Kullanmış olduğumuz fzs600-fz6 ve fz6 s2 olmak üzere tüm 600 cc ailesinin geçmişten bugüne üretilen renkleri var burada.
http://www.yamaha-motor.eu/designcafe/en/about-bikes/sport-touring/index.aspx?view=article&id=442642
umarım işinize yarar.
Benim bu güne kadar gördüğüm tek beyaz fz6 fazer Rahmi Barutçu sürüş eğitmeninin motoru idi.
Herkese merhaba,350 sayfayı inceleme için vaktim olsaydı inceleyecektim ama,bir soru sormak istiyorum izninizle. Bir yamaha fazer'ın yıllık masrafı ne kadardır ortalama olarak?
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
arkadaşım Fazerin yıllık masrafı şudur..Sigortasının bedeli + motorlu taşıtlar vegisi.. hepsi bu.. ciddiyim..
selamlar herkese.
kış için motoru kapamadan önce yapmak istediğim şeylerin bir kısmını bugun hallettim
cok fazla diycek bişey yok ama altını çizmek istediğim; öncesinde motul 7100 e 'gereksiz masraf' şeklinde bakarken bugun denemem le fikirlerim değişti. Debriyaj artık cok başka çok daha düzgün calısıyo. Bu kadar mı farkeder ya :D
Haftayada bir aksilik olmazsa kaliperleri söküp temizlycem ve kapanış. Sonra artık Mart...
Buyrun 1-2- kare.
diğer Filtre ve extra yağ bir arkadaşın gs500 ü için.
Ne temiz bir fazer
Selam arkadaşlar VFR 800 almak istiyordum lakin okadar param çıkmayacak gibi :(
Fazer fz6 alayım diyorum 35 bin de bir fazer var kullananlar olarak ne dersiniz alayım mı?
vfr uzun yol yüksek sürat seyahat motorudur. fz6 fazer'a göre daha torklu daha süratlidir frenleri daha iyidir vs... Ama sen bu motorla avrupa otobanlarında mı kullanacaksın ona bir karar ver. fazer daha dik oturma konumu vardır ve bana göre uzun yol da ve şehir içinde daha konforludur. Şehir içinde ve kısada geniş gidonu ve daha hafif olması nedeniyle kullanıcısını yormayan bir motordur.
hayat bir günden ibarettir ve ben hergün motoruma bindiğimde ilk günki gibi mutlu oluyorum...
vfr nin otobanlık bir olayı yok...evet oturuş pozisyonu fzerdan rahatsız ama fazern alt devir ölülüğünü düşünürsen şehir içinde ve düşük devirde canını sıkar...kombine abs bile vfr nin tercih edilebilitesi için bir neden...inanılmaz güzel frenleri var..abs ye ihtiyaç bile duymazsın..vtec sayesinde vfr üst devirlerde spor alt devirlerde ise güzel bir sürüş sunuyor, 4 silindir v motor ise zaten sağlamlığı kanıtlanmış bir motor.vfr denge olarak da fazerdan çok çok üstün bir alet. 15000 km fazer kullandım ve tercihim kesinlikle vfr olurdu.
fazerın yüksek süratlerde kafa altından aldığı rüzgarla kafanın hafiflemesi, arka amortisörün saçmalığı, arka frenajın berbatlığı fazerın öne çıkan problemleri
hep şehir için kullancam diyorsan zaten ikisine de bulaşma
Arkadaşlar elimde fazer için givi v46 topcase ve kappa taşıyıcısı var isteyene uygun fiyata satabilirim.
2 motor arasında bende kalmıştım bir zamanlar maddi durum olsaydı vfr seçerdim. tabiki fakat bu motorlar aynı kategoride degil biri 600 biri 800 tork hp degerleri farklı oturuş posizyonları farklı. Vfr ne kadar sport tourıng densede benim gözümde gidonu hafif rahatlatışmış s.s'e benzetiyorum.
V4 olması kullanım amacına göre avantaj yada dezavantaj olabilir. Açıkca söyliyim fazeri şehir içinde kullanmak rahatsızlık veriyor.
Bu şehir içi ilçeler arası dolaşmak degil. Markete ugramak çarşıya gitmek insanların kalabalık oldugu ve dar sokaklarda dolaşmak kısacası eziyet. O yüzden fazera geçtigimden beri artık yürüyorum
haftada 1 pazarları cıkarıyorum o kadar. 2 motorda dar sokaklarda eziyet olur. V4 ustası bulmakda zor olur işçiligide pahalı olur daha oturdugum yerde V motordan anlıyan usta bulalmamıştım. Hyonun sente ayarını yapacak 3 usta dolaştım.
Fazer öyle degil . klasik 4 silindir. hangi ustaya götürsen yüzü gülüyor. Birde vfr'ye topcase yakışmayacagını düşünüyorum.
Arka amortisörü dert etme hissedemiyecegin bi eksiklik. Virajlarda limitlerede kullanırsan etkileyecek bi problem.
Arka fren gerçekten çabuk kitliyor. Parasının motoru fazer. Sorunsuzluk adına çok mutluyum desem yeridir.
Vfr'de güzel Fazerda hangisin alırsan al pişman olmazsın. Vfr:'de kardeş motordur çok severim
Ben r1 amortisörü takayım diyorum arkaya. Yayını fazer ın amortisöründen r1 amortisörüne aktarıp damper olayını daha başarılı gerçekleştirebilen bi amortisör elde etmiş olurum. 600riders da yapan bir iki kişi var memnunlar :-)
merhaba arkadaşlar bende fazer alma arafesindeyim lakin fiyatlar çok uçuk 11-12000 de var ama onlarda ucuz etin yahnisi hesabı ben ocak şubat gibi almayı düşüyorum ne dersininz düşermi fiyatlar sonuçta neredeyse 10 yaşında makinalara 14-15000 vermek biraz sıkıntılı 17000 tl ye 2013 xj6 veriyorlar.xj6 alamam bütçe yükselmiyor o kadar fazer desen oda pahalı şaştım kaldım ne dersiniz.??
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)